Yoksa ben istediğim kızla takılayım yine de en temizi benim olsun kafasında mıdır ve erkek veya kadın cinsel ilişkiye yaşadığı kişiyle evlenir mi?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 515 cevap paylaştı. Erkek ile adam arasında fark vardır, erkek cepte gördüğü kıza ilgi göstermez yatağa attığı zaman arayıp sormaz, adam ise sevdiği kadını hep başının üstünde taşır cinsellik yaşasa bile bırakmaz
027 Yorumla
Soran+1 yılAnladım peki erkek 23 yaşında ve kadin da 29 yasindaysa aileleri istemediği halde 1 senedir devam ediyorlarsa ve kadın evlenip bosanmissa cinsel ilişki de yaşamışlar ve çocuk yeni sevgilisi ve eski sevgilisiyle aynı yerde çalışıyor ise çocuk yeni sevgilisiyle eski sevgilisini aldatmissa ne olur sonları ayrıca da çocuk eski sevgilisini merak ediyorsa kızı sorup sorusturuyorsa?
Soran+1 yılEski sevgilisiyle birlikteyken o kızla gezip dolaşmış sonra da eski sevgilisinin ayrılıp o kızla devam etmiş ve eski sevgilisini neden soruyor peki neden merak ediyor olabilir
Soran+1 yılAnladım Çok pişman olduğu için eski sevgilisinden başka kimse istediği gibi mutlu etmeyeceğini öğrendiği için geri dönmeye çalışıyor olabilir mi pismansa yine mi aldatır yani
Soran+1 yılAnladim cocugun eski sevgilisiyle çocuğun ablası baya samilermis hatta bir ara birbirlerine hediyeler bile almışlar ama ablası kardeşi hakkında hiç konusmuyormus çocuğun yanında da eski sevgilisine sariliyormus ellerini felan tutuyormuş anlamadım bende arkadaşım adına soruyorum onun telefonunda yer olmadığı için uygulamayi indiremedi daha doğrusu doğru düzgün bir telefon değil ondan ☺️☺️
- +1 yıl
Valla ne yaşandı da böyle oldu tam bilmediğim için net bir şey diyemicem ama muhtemelen çocuk ablasına rica etti eski sevgilisiyle barıştırması için o yüzden olabilir, çocuk ablasi ve eski sevgili bir araya geldiyse zaten eski sevgili olan kız barışmaya niyetli demektir, hata yapıyor bence arkadaşını uyarmalısın
Soran+1 yılAma çocuğun ablasiyla eski sevgilisi onlar eskiden sevgiliyken yakın değilmiş sonrasında bu kaçar yakın olmuşlar yine de ablasinin da böyle bir dusuncesi varımdır ben şey duydum çocuğun ablası enisteleri felan kafalarinda bitirmisler sanırım ama ablası yine de kızla çok yakın samimiler bilemedim
Soran+1 yılNasil yani ablası eski sevgilisiyle barismasini istemiyor o zaman
Soran+1 yılÇocuk farzedelim ki zorluyorsa neden hala suanki kızın yanındadır peki tahmininizce
Soran+1 yılVe ablası eski sevgilisini seviyor belli kızda oturaklı hanım hanımcık birine benziyormuş bende arkadasimdan duyduğum kadarıyla yazıyorum ☺️
Soran+1 yılYani çocuk kızla birlikte olduğu için ablası o kıza kardeşinin konusunu mi acmiyormus çocuk kızdan ayrılınca mi ablası devreye girermis yani
Soran+1 yılÇocuk eski sevgilisinin saf temiz olduğunu biliyordur sanırım ama hala o kızla devam ediyor yani eskisini dönmemiş ama sormuş bir kıza nasıl iyimi sevgilisi var mı diye
Soran+1 yılEvet eski sevgilisi hala seviyormus sanırım
Soran+1 yılPeki çocuk eski sevgilisini aldattigi için pişman değildir yani ve şu an ki kızı kullanıyor sanırım çocuk öyle demistiniz galiba
Soran+1 yılEski sevgisinin ne kadar saf temiz biri olduğunu biliyordur bende biliyorum iyi bir kız neden geri dönerse yine aldatmak istesin ki yazık kıza ya kizda iyi birine benziyor
Soran+1 yılİşte haklısınız ama çocukta güzel kardeşim var o zaman eski sevgilisinin cinselljk istemdigini bildiği halde neden geri dönmeye çalışıyor ya da çalışıyor mu ki kafam karıştı bunların arasında kala kala
Soran+1 yılAhahah deminde gördüm ara ara eski sevgilisine bakıyor ama hala o kızla devam ediyor değişik bu çocuk ya madem ki eski sevgilini soruyorsun aha demin gördüm kız sebilin oradaydi çocuk eski sevgilisine dedi ki iki dk sarjdan çıkartıyorum dedi eski sevgilisi de birsey demedi aldı kabloyu gitti yanlarindan
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
7
Cevap
7Cevap
Niye dönsün ki. Sen zaten orada onu bekliyorsun, bu da onu biliyor. Sence döner mi?
01 Yorumla
Soran+1 yılAnladım peki erkek 23 yaşında ve kadin da 29 yasindaysa aileleri istemediği halde 1 senedir devam ediyorlarsa ve kadın evlenip bosanmissa cinsel ilişki de yaşamışlar ve çocuk yeni sevgilisi ve eski sevgilisiyle aynı yerde çalışıyor ise çocuk yeni sevgilisiyle eski sevgilisini aldatmissa ne olur sonları ayrıca da çocuk eski sevgilisini merak ediyorsa kızı sorup sorusturuyorsa?
+1 yılÖyle olsa bile tekmeyi basmanız gerekir.. alternatif olmayı göze almayın.. Birinin değerlisi olmayacaksaniz iliskiyede gerek yok bekar takılın..
014 Yorumla
- +1 yıl
Film senaryosu çıkar bundan.. sana olacağı soyleyim olan daha önce evlilik yaşayan sonradan erkeğin hayatına dahil olan kadına olur...
- +1 yıl
O çok yıpranır bu süreçte.. kendinden genç biriyle olmasını yadirgamiyorum lakin birkere evlenmiş ağzı sütten yanmış daha sağlam daha bir hayata ciddi bakan biri ile bir temel olusturmasi gerekirken askerden yeni gelmiş toy birine kaptırmış kendini.. evlilik düşünmüyorlar sanırım
Soran+1 yılEvlilik dusunuyorlarmis çocuk hatta ailesi istemediği halde kıza tamtur yüzüklerden almis ama çocuk eski sevgilisini sormuş birine nasıl iyimi sevgilisi var mı gibisinden bilemedim
Soran+1 yılPeki çocuk hala eski sevgilisini neden merak ediyor olabilir ki sizce geri dönmek için midir?
- +1 yıl
Ailesine rağmen biriyle evlenebilmek her babayigidin harcı değil.. o 23 yaşındaki zat bunu yapabileceğine inanıyorsa devam etsin o kişi onla ilişkiye sen ya o kişisin ya da senin arkadaşın sanırım.. lakin o isler öyle kolay değil.. daha önce evlilik yapan birini herkes taşıyamaz.. iradeside duygularında güçlü olacak.. birkere o çocuk sağlam bir sevgisi olsa ex ile next sevgilisi olduğu ortamda çalışmaz.. çünkü insanın aklına sürekli birşeyler sokar... Ben sanmıyorum bu ilişkiden bir evlilik çıksın.. muhtemelen çocugun aklı başında değil ayakları yere sağlam basmıyor sonu olmaz bir maceraya götürüyor kadını..
Soran+1 yılBen bunların hepsini tanıyorum depoda çalışıyorum onların arkadaşıyım ama çocuk eski sevgilisini neden merak ediyor ki o zaman neden bilerek karşısına oturup izliyor ablası neden bunlar sevgiliyken samimi değildi de ayrildiktan sonra samimi olmaya Baslamis olabilir ve ara ara da birbirlerine hediyeler almışlar eski sevgilisiyle çocuğun ablası bilemedim çocuk zaten suanki kızla ciddi olmadığını çocuğun ablası söylemiş ciddi deği biliyoruz demiş ve ablası Şu an ki kız için atsan atılmaz satsan satılmaz demiş
- +1 yıl
Peki çocuk hala eski sevgilisini neden merak ediyor olabilir ki sizce geri dönmek için midir? Diye sormussun... Aynı ortamda çalıştığı müddetçe ne bekliyorsun ki.. belli ki kendi bazı sayfaları kapatmak istemiyor.. yoksa insan imkanı yok çok zorda kalmadıkça aynı ortamda çalışamaz... Biriyle hayata sıfırdan baslamak için.. eski defteri tamamıyla kapatmak lazım... o çocuk orada çalıştıkça mümkün değil o.. ya amaci farklı ya da dediğim gibi çok toy
Soran+1 yılBazı sayfaları kapatmak neden istemesin ki sonuçta ayrılmış be şu an ki kızı kullanıyor
- +1 yıl
Sen şimdi empati kur birinden zamanında hoşlandın dime ve bu kişiyle aynı yerde çalışıyorsun neyse beraber anılarınız oldu gecmisiniz oldu vesaire daha sonra bir sekilde ayrıldınız ama hala aynı yerde çalışıyorsunuz.. konusmasanizda göz göze geliyor eski anılar aklınıza geliyor dime.. ki çocuk 23 yaşında daha toy bebe yani.. onun kanı deli akiyordur şimdi duygularının ya da libidosunun kölesi olmuştur.. bir müddet sonra bu yeni tanıştığı kızdan sıkılıp tekrar eski manitasini yanına gidecek.. sonra ondan sıkılıp yine ötekisi öyle gider.. neyse bu kadar yorum yeter.. adam olana bu kadar kelam yeterli.. ben nedense senin bu olayda o iki kızdan biri olduğunu düşünüyorum ya da o çocukla yakın bir alakan var normal bir iş arkadaşını için bu kadar kafa yormaz insan... Hoscakal
Soran+1 yılAhah hayır cidden arkadaşım ama sagolun
- +1 yıl
Sende o çocuktan etkilenmissin
Soran+1 yılEtkilenmek değil de xper seviyem yetmiyor takip isteği attım size sorun olmazsa özelden anlatmak isterim
- +1 yıl
yok senınle alakası yok ben mesaj kutumu kapattım... ozelden kımseyle konusmak ıstemıyorum... buradan anlatabılecegın bırsey degılse kalsın.. anlaysn ıcın tskkr ederım
- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılBunu bu şekilde düşünen bir çok erkek var ama bu da birazcık kızlardan kaynaklanıyor
05 Yorumla
- +1 yıl
Bu erkeğin karektersizliği bu kadınlarla hiçbir alakası yok bu tür erkekler maalesef ortamımızda çoktur
Soran+1 yılEski sevgilisinin sevgilisi var mı yokmu diye o kızın arkadaşına sormuş pişman olduğu için mi sormuştur sizce ve zaten çocuğun ailesi şu an ki sevgilisini istemiyor yorumda da yazmıştım nedenini
- +1 yıl
Çok pişman olduğunu ve o eski sevgilisinden başka kimsene istediği gibi mutlu etmeyeceğini öğrendiği için geri dönme sinyalini vermeye çalışıyor
Soran+1 yılEski sevgilisine geri dönerse aldatmaz o zaman ama hala o kızla devam ediyormus ve bu çocuk eski sevgilisinin ilk sevgilisiymis o kızla yapmak istemiş ama kız istememis oda kızı aldatmis yani eski sevgilisiyle sevgiliyken o kızla çıkmış ara ara sonra da onlar sevgili olmuşlar ve yeni sevgilisiyle çocuk cinsellik yaşamışlar ama sanırım yeni sevgilisi evlenip boşanmış öyle duymustum
Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. cepteysen dönmesin pzvenk
01 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 6,3b cevap paylaştı.
+1 yılO kız cepten çıkarsa ancak dönerse döner
14 Yorumla
- +1 yıl
Gene mi sen 🤣🤣
Soran+1 yılAhahaha evet ben
- +1 yıl
Sen o işten çık bir an önce sana tek tavsiyem bu
+1 yılsevilmekte en az sevmek kadar güzeldir
09 Yorumla
Soran+1 yılSizce tahmininiz var mıdır?
- +1 yıl
çok güzel dizi olur 2 sezonu garanti
Soran+1 yılAhahaha
- +1 yıl
şaka bi yana iki gönül bir oluyor ama mahalle baskısı korkutuyor
aşabilene ne mutlu
Soran+1 yılYani orası öyle de cocugun eski sevgilisiyle çocuğun ablası baya samilermis hatta bir ara birbirlerine hediyeler bile almışlar ama ablası kardeşi hakkında hiç konusmuyormus çocuğun yanında da eski sevgilisine sariliyormus ellerini felan tutuyormuş anlamadım bende arkadaşım adına soruyorum onun telefonunda yer olmadığı için uygulamayi indiremedi daha doğrusu doğru düzgün bir telefon değil ondan ☺️☺️
- +1 yıl
tam olarak anlamadım detayları ama ilk soruya geleyim erkek geç olgunlaşır olgunsa ve seviyosa evlenir gerisi hikaye
Soran+1 yılO zaman neden eski sevgilisini sormuş merak ediyormuş nerede ne yaptığını felan oyleymis yani ☺️
- +1 yıl
erkek milleti işte isterki hep bana hep bana
Aşk İlişkileri konusunda 8,4b cevap paylaştı. cepte görüyorsa çaba sarfetmez
01 Yorumla
+1 yılTekrar seks için döner
02 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılCepte görüyorsa geçmiş olsun. Geri dönmez
07 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılTam olarak ne yaşadığınızı bilmediğim için bir sey diyemem.
Soran+1 yılAnlattiklarimdan tahmininizde yok sanırım olsun sagolun zaten kendi adıma sormadım arkadaşım adına sormustum☺️
Cevap sahibi+1 yılBir erkek aldatıyorsa evlense yine aldatır
Soran+1 yılHiç mi pişman olmaz eski sevgilisini sormuş birine sonra o kızın nerede olduğunu merak ediyormuş bilemedim saçmalik
Cevap sahibi+1 yılDuygusal olarak baktığımız için bence böyle düşünüyorsun. Art niyetli de olabilir
Soran+1 yılOlabilir
+1 yıltemiz isteyebilir ilk giriştğiğ kişile evlenir
12 Yorumla
Dönse ne döndü diye kucak mı açıcam şerefsize.
01 Yorumla
Aşk İlişkileri konusunda 445 cevap paylaştı. Hayirr
02 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı.
+1 yılDönmez bence
05 Yorumla
- +1 yıl
Aşkı memnu mu bu ne abla sjnejsjs
Soran+1 yılAhahaha tahmininiz yok mudur?
- +1 yıl
Bilmiyorum erkekler biraz dengesiz dönedebilir dönmeyedebilir
Soran+1 yılAnladım teşekkür ederiz
+1 yılGenelde kaçarlar
02 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam