• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (34) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • Kadın EmeğiKadın Emeği
  • GündemGündem
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • YKS2026YKS2026
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(34)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • Kadın Emeği Kadın Emeği
  • Gündem Gündem
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • YKS2026 YKS2026
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +28
Aşk İlişkileri

Erkek cepte gördüğü kıza geri mi döner?

Gizli Üye
Gizli Üye
(25-29)
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
11
Yapay Zekaya Sor
Yoksa ben istediğim kızla takılayım yine de en temizi benim olsun kafasında mıdır ve erkek veya kadın cinsel ilişkiye yaşadığı kişiyle evlenir mi?
Erkek cepte gördüğü kıza geri mi döner?
İlişki Soruları Evlilik Soruları Erkek Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
2 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
  • mkrmnx
    mkrmnx Takip Et
    Bilge Yaş: 29 , eic 100%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 515 cevap paylaştı.

Erkek ile adam arasında fark vardır, erkek cepte gördüğü kıza ilgi göstermez yatağa attığı zaman arayıp sormaz, adam ise sevdiği kadını hep başının üstünde taşır cinsellik yaşasa bile bırakmaz

0
    27 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Anladım peki erkek 23 yaşında ve kadin da 29 yasindaysa aileleri istemediği halde 1 senedir devam ediyorlarsa ve kadın evlenip bosanmissa cinsel ilişki de yaşamışlar ve çocuk yeni sevgilisi ve eski sevgilisiyle aynı yerde çalışıyor ise çocuk yeni sevgilisiyle eski sevgilisini aldatmissa ne olur sonları ayrıca da çocuk eski sevgilisini merak ediyorsa kızı sorup sorusturuyorsa?

Yorumla
    • mkrmnx
      mkrmnx
      +1 yıl

Eski sevgilisiyle ayrıldıysa yeni sevgilisiyle yaşadığı ilişki aldatma olmuyor, eski sevgilisini merak ettiğinden değildir, o zaman cinsellik için merak ediyormuş gibi görünüyordur

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Eski sevgilisiyle birlikteyken o kızla gezip dolaşmış sonra da eski sevgilisinin ayrılıp o kızla devam etmiş ve eski sevgilisini neden soruyor peki neden merak ediyor olabilir

Yorumla
    • mkrmnx
      mkrmnx
      +1 yıl

O zaman eski sevgilisini unutamamış, yeni sevgilisinin sadece dış görünüşüne bakıp sevgili olmuştur tanıyınca da sevememiştir ya da cinsellik için kullanmıştır kızı, eski sevgilisi olan kız da geri dönmemeli bir kere aldatan yine aldatır

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Anladım Çok pişman olduğu için eski sevgilisinden başka kimse istediği gibi mutlu etmeyeceğini öğrendiği için geri dönmeye çalışıyor olabilir mi pismansa yine mi aldatır yani

Yorumla
    • mkrmnx
      mkrmnx
      +1 yıl

Geri döndüğünde muhtemelen her şey çok iyi gibi görünecek ama bir süre sonra yine aynı şeyler yaşanacağı için eski sevgili olan kız eski sevgili olarak kalmalı

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Anladim cocugun eski sevgilisiyle çocuğun ablası baya samilermis hatta bir ara birbirlerine hediyeler bile almışlar ama ablası kardeşi hakkında hiç konusmuyormus çocuğun yanında da eski sevgilisine sariliyormus ellerini felan tutuyormuş anlamadım bende arkadaşım adına soruyorum onun telefonunda yer olmadığı için uygulamayi indiremedi daha doğrusu doğru düzgün bir telefon değil ondan ☺️☺️

Yorumla
    • mkrmnx
      mkrmnx
      +1 yıl

Valla ne yaşandı da böyle oldu tam bilmediğim için net bir şey diyemicem ama muhtemelen çocuk ablasına rica etti eski sevgilisiyle barıştırması için o yüzden olabilir, çocuk ablasi ve eski sevgili bir araya geldiyse zaten eski sevgili olan kız barışmaya niyetli demektir, hata yapıyor bence arkadaşını uyarmalısın

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Ama çocuğun ablasiyla eski sevgilisi onlar eskiden sevgiliyken yakın değilmiş sonrasında bu kaçar yakın olmuşlar yine de ablasinin da böyle bir dusuncesi varımdır ben şey duydum çocuğun ablası enisteleri felan kafalarinda bitirmisler sanırım ama ablası yine de kızla çok yakın samimiler bilemedim

Yorumla
    • mkrmnx
      mkrmnx
      +1 yıl

Kendin diyorsun bak sevgiliyken yakın değilmiş sonrasında yakın olmuşlar, muhtemelen çocuk ablasını zorluyor barıştırması için, ablası da birşeyler yapmaya çalışıyor içinden gelmese de, kızla birlikteyken de çocuktan bahsetmemesi bu yüzden iste

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Nasil yani ablası eski sevgilisiyle barismasini istemiyor o zaman

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Çocuk farzedelim ki zorluyorsa neden hala suanki kızın yanındadır peki tahmininizce

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Ve ablası eski sevgilisini seviyor belli kızda oturaklı hanım hanımcık birine benziyormuş bende arkadasimdan duyduğum kadarıyla yazıyorum ☺️

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Yani çocuk kızla birlikte olduğu için ablası o kıza kardeşinin konusunu mi acmiyormus çocuk kızdan ayrılınca mi ablası devreye girermis yani

Yorumla
    • mkrmnx
      mkrmnx
      +1 yıl

Çocuk birisini cinsellik için kullanıyor ama hangisini çözemedim, Anladığım kadarıyla şu olayda temiz ve düzgün olan tek kişi eski sevgili olan kız, kız bıraksın böyle fırlama birisini ciddi bir ilişki olmaz o adamla, yarı yolda bırakır insanı daha önce yaptığı gibi

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Çocuk eski sevgilisinin saf temiz olduğunu biliyordur sanırım ama hala o kızla devam ediyor yani eskisini dönmemiş ama sormuş bir kıza nasıl iyimi sevgilisi var mı diye

Yorumla
    • mkrmnx
      mkrmnx
      +1 yıl

Eski sevgili olan kız çocuğu seviyor mu hâlâ önemli olan o, sorduğuna göre de seviyor sanırım çok sıkıntılı bir durum, uzaklaşması lazım yoksa daha çok üzülür

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Evet eski sevgilisi hala seviyormus sanırım

Yorumla
    • mkrmnx
      mkrmnx
      +1 yıl

Unutması lazım, yarın üzülmemesi için bugün üzülmesi daha iyidir yapacak bir şey yok bence

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Peki çocuk eski sevgilisini aldattigi için pişman değildir yani ve şu an ki kızı kullanıyor sanırım çocuk öyle demistiniz galiba

Yorumla
    • mkrmnx
      mkrmnx
      +1 yıl

Evet

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Eski sevgisinin ne kadar saf temiz biri olduğunu biliyordur bende biliyorum iyi bir kız neden geri dönerse yine aldatmak istesin ki yazık kıza ya kizda iyi birine benziyor

Yorumla
    • mkrmnx
      mkrmnx
      +1 yıl

Çocuğu tanımak lazım tabi ama büyük bir çoğunlukta bu böyledir maalesef, hemcinslerim pek sadık değildir elde ettiği zaman yine aldatacak keşke yanılsam da kız mutlu olsa

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

İşte haklısınız ama çocukta güzel kardeşim var o zaman eski sevgilisinin cinselljk istemdigini bildiği halde neden geri dönmeye çalışıyor ya da çalışıyor mu ki kafam karıştı bunların arasında kala kala

Yorumla
    • mkrmnx
      mkrmnx
      +1 yıl

Benim bile beynim yandı sen iyi dayanıyorsun 😂

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Ahahah deminde gördüm ara ara eski sevgilisine bakıyor ama hala o kızla devam ediyor değişik bu çocuk ya madem ki eski sevgilini soruyorsun aha demin gördüm kız sebilin oradaydi çocuk eski sevgilisine dedi ki iki dk sarjdan çıkartıyorum dedi eski sevgilisi de birsey demedi aldı kabloyu gitti yanlarindan

Yorumla
    • mkrmnx
      mkrmnx
      +1 yıl

Ben olaya fransız kaldım biraz, sebil şarj falan anlamadım ama sonuç olarak çocuk güvenilmez birisi 😅

Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

7

Cevap

7

Cevap

• Pikauv
    Pikauv Takip Et
    FenomenGuru Yaş: 30
    +1 yıl

Niye dönsün ki. Sen zaten orada onu bekliyorsun, bu da onu biliyor. Sence döner mi?

0
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Anladım peki erkek 23 yaşında ve kadin da 29 yasindaysa aileleri istemediği halde 1 senedir devam ediyorlarsa ve kadın evlenip bosanmissa cinsel ilişki de yaşamışlar ve çocuk yeni sevgilisi ve eski sevgilisiyle aynı yerde çalışıyor ise çocuk yeni sevgilisiyle eski sevgilisini aldatmissa ne olur sonları ayrıca da çocuk eski sevgilisini merak ediyorsa kızı sorup sorusturuyorsa?

• KahveSacliHeRif
    KahveSacliHeRif Takip Et
    Master Yaş: 35 , eic 46%
    +1 yıl

Öyle olsa bile tekmeyi basmanız gerekir.. alternatif olmayı göze almayın.. Birinin değerlisi olmayacaksaniz iliskiyede gerek yok bekar takılın..

0
    14 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Yorumla
    • KahveSacliHeRif
      KahveSacliHeRif
      +1 yıl

Film senaryosu çıkar bundan.. sana olacağı soyleyim olan daha önce evlilik yaşayan sonradan erkeğin hayatına dahil olan kadına olur...

Yorumla
    • KahveSacliHeRif
      KahveSacliHeRif
      +1 yıl

O çok yıpranır bu süreçte.. kendinden genç biriyle olmasını yadirgamiyorum lakin birkere evlenmiş ağzı sütten yanmış daha sağlam daha bir hayata ciddi bakan biri ile bir temel olusturmasi gerekirken askerden yeni gelmiş toy birine kaptırmış kendini.. evlilik düşünmüyorlar sanırım

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Evlilik dusunuyorlarmis çocuk hatta ailesi istemediği halde kıza tamtur yüzüklerden almis ama çocuk eski sevgilisini sormuş birine nasıl iyimi sevgilisi var mı gibisinden bilemedim

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Peki çocuk hala eski sevgilisini neden merak ediyor olabilir ki sizce geri dönmek için midir?

Yorumla
    • KahveSacliHeRif
      KahveSacliHeRif
      +1 yıl

Ailesine rağmen biriyle evlenebilmek her babayigidin harcı değil.. o 23 yaşındaki zat bunu yapabileceğine inanıyorsa devam etsin o kişi onla ilişkiye sen ya o kişisin ya da senin arkadaşın sanırım.. lakin o isler öyle kolay değil.. daha önce evlilik yapan birini herkes taşıyamaz.. iradeside duygularında güçlü olacak.. birkere o çocuk sağlam bir sevgisi olsa ex ile next sevgilisi olduğu ortamda çalışmaz.. çünkü insanın aklına sürekli birşeyler sokar... Ben sanmıyorum bu ilişkiden bir evlilik çıksın.. muhtemelen çocugun aklı başında değil ayakları yere sağlam basmıyor sonu olmaz bir maceraya götürüyor kadını..

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Ben bunların hepsini tanıyorum depoda çalışıyorum onların arkadaşıyım ama çocuk eski sevgilisini neden merak ediyor ki o zaman neden bilerek karşısına oturup izliyor ablası neden bunlar sevgiliyken samimi değildi de ayrildiktan sonra samimi olmaya Baslamis olabilir ve ara ara da birbirlerine hediyeler almışlar eski sevgilisiyle çocuğun ablası bilemedim çocuk zaten suanki kızla ciddi olmadığını çocuğun ablası söylemiş ciddi deği biliyoruz demiş ve ablası Şu an ki kız için atsan atılmaz satsan satılmaz demiş

Yorumla
    • KahveSacliHeRif
      KahveSacliHeRif
      +1 yıl

Peki çocuk hala eski sevgilisini neden merak ediyor olabilir ki sizce geri dönmek için midir? Diye sormussun... Aynı ortamda çalıştığı müddetçe ne bekliyorsun ki.. belli ki kendi bazı sayfaları kapatmak istemiyor.. yoksa insan imkanı yok çok zorda kalmadıkça aynı ortamda çalışamaz... Biriyle hayata sıfırdan baslamak için.. eski defteri tamamıyla kapatmak lazım... o çocuk orada çalıştıkça mümkün değil o.. ya amaci farklı ya da dediğim gibi çok toy

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Bazı sayfaları kapatmak neden istemesin ki sonuçta ayrılmış be şu an ki kızı kullanıyor

Yorumla
    • KahveSacliHeRif
      KahveSacliHeRif
      +1 yıl

Sen şimdi empati kur birinden zamanında hoşlandın dime ve bu kişiyle aynı yerde çalışıyorsun neyse beraber anılarınız oldu gecmisiniz oldu vesaire daha sonra bir sekilde ayrıldınız ama hala aynı yerde çalışıyorsunuz.. konusmasanizda göz göze geliyor eski anılar aklınıza geliyor dime.. ki çocuk 23 yaşında daha toy bebe yani.. onun kanı deli akiyordur şimdi duygularının ya da libidosunun kölesi olmuştur.. bir müddet sonra bu yeni tanıştığı kızdan sıkılıp tekrar eski manitasini yanına gidecek.. sonra ondan sıkılıp yine ötekisi öyle gider.. neyse bu kadar yorum yeter.. adam olana bu kadar kelam yeterli.. ben nedense senin bu olayda o iki kızdan biri olduğunu düşünüyorum ya da o çocukla yakın bir alakan var normal bir iş arkadaşını için bu kadar kafa yormaz insan... Hoscakal

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Ahah hayır cidden arkadaşım ama sagolun

Yorumla
    • KahveSacliHeRif
      KahveSacliHeRif
      +1 yıl

Sende o çocuktan etkilenmissin

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Etkilenmek değil de xper seviyem yetmiyor takip isteği attım size sorun olmazsa özelden anlatmak isterim

Yorumla
    • KahveSacliHeRif
      KahveSacliHeRif
      +1 yıl

yok senınle alakası yok ben mesaj kutumu kapattım... ozelden kımseyle konusmak ıstemıyorum... buradan anlatabılecegın bırsey degılse kalsın.. anlaysn ıcın tskkr ederım

Yorumla
  • yalnız_adam-25
    yalnız_adam-25 Takip Et
    Yoda Yaş: 32
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.

Bunu bu şekilde düşünen bir çok erkek var ama bu da birazcık kızlardan kaynaklanıyor

0
    5 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Yorumla
    • yalnız_adam-25
      yalnız_adam-25
      +1 yıl

Bu erkeğin karektersizliği bu kadınlarla hiçbir alakası yok bu tür erkekler maalesef ortamımızda çoktur

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Eski sevgilisinin sevgilisi var mı yokmu diye o kızın arkadaşına sormuş pişman olduğu için mi sormuştur sizce ve zaten çocuğun ailesi şu an ki sevgilisini istemiyor yorumda da yazmıştım nedenini

Yorumla
    • yalnız_adam-25
      yalnız_adam-25
      +1 yıl

Çok pişman olduğunu ve o eski sevgilisinden başka kimsene istediği gibi mutlu etmeyeceğini öğrendiği için geri dönme sinyalini vermeye çalışıyor

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Eski sevgilisine geri dönerse aldatmaz o zaman ama hala o kızla devam ediyormus ve bu çocuk eski sevgilisinin ilk sevgilisiymis o kızla yapmak istemiş ama kız istememis oda kızı aldatmis yani eski sevgilisiyle sevgiliyken o kızla çıkmış ara ara sonra da onlar sevgili olmuşlar ve yeni sevgilisiyle çocuk cinsellik yaşamışlar ama sanırım yeni sevgilisi evlenip boşanmış öyle duymustum

Yorumla
  • Larisse
    Larisse Takip Et
    Guru Yaş: 24 , eic 93%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.

cepteysen dönmesin pzvenk

0
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Yorumla
  • Gezginn34566
    Gezginn34566 Takip Et
    Master Yaş: 46 , eic 99%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 6,3b cevap paylaştı.

O kız cepten çıkarsa ancak dönerse döner

1
    4 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Yorumla
    • Gezginn34566
      Gezginn34566
      +1 yıl

Gene mi sen 🤣🤣

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Ahahaha evet ben

Yorumla
    • Gezginn34566
      Gezginn34566
      +1 yıl

Sen o işten çık bir an önce sana tek tavsiyem bu

Yorumla
  • marasmuhendis
    marasmuhendis Takip Et
    Xper 6 Yaş: 38 , eic 100%
    +1 yıl

sevilmekte en az sevmek kadar güzeldir

0
    9 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Sizce tahmininiz var mıdır?

Yorumla
    • marasmuhendis
      marasmuhendis
      +1 yıl

çok güzel dizi olur 2 sezonu garanti

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Ahahaha

Yorumla
    • marasmuhendis
      marasmuhendis
      +1 yıl

şaka bi yana iki gönül bir oluyor ama mahalle baskısı korkutuyor
      aşabilene ne mutlu

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Yani orası öyle de cocugun eski sevgilisiyle çocuğun ablası baya samilermis hatta bir ara birbirlerine hediyeler bile almışlar ama ablası kardeşi hakkında hiç konusmuyormus çocuğun yanında da eski sevgilisine sariliyormus ellerini felan tutuyormuş anlamadım bende arkadaşım adına soruyorum onun telefonunda yer olmadığı için uygulamayi indiremedi daha doğrusu doğru düzgün bir telefon değil ondan ☺️☺️

Yorumla
    • marasmuhendis
      marasmuhendis
      +1 yıl

tam olarak anlamadım detayları ama ilk soruya geleyim erkek geç olgunlaşır olgunsa ve seviyosa evlenir gerisi hikaye

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

O zaman neden eski sevgilisini sormuş merak ediyormuş nerede ne yaptığını felan oyleymis yani ☺️

Yorumla
    • marasmuhendis
      marasmuhendis
      +1 yıl

erkek milleti işte isterki hep bana hep bana

Yorumla
  • tenedos u
    tenedos Takip Et
    Master Yaş: 37 , eic 93%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 8,4b cevap paylaştı.

cepte görüyorsa çaba sarfetmez

0
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Yorumla
  • HakannnnAlpppp
    HakannnnAlpppp Takip Et
    Guru Yaş: 38 , eic 100%
    +1 yıl

Tekrar seks için döner

0
    2 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Cepte görüyorsa geçmiş olsun. Geri dönmez

0
    7 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

• Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Tam olarak ne yaşadığınızı bilmediğim için bir sey diyemem.

• Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Anlattiklarimdan tahmininizde yok sanırım olsun sagolun zaten kendi adıma sormadım arkadaşım adına sormustum☺️

• Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Bir erkek aldatıyorsa evlense yine aldatır

• Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Hiç mi pişman olmaz eski sevgilisini sormuş birine sonra o kızın nerede olduğunu merak ediyormuş bilemedim saçmalik

• Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Duygusal olarak baktığımız için bence böyle düşünüyorsun. Art niyetli de olabilir

• Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Olabilir

• refikacoban10
    refikacoban10 Takip Et
    Xper 4 Yaş: 29
    +1 yıl

temiz isteyebilir ilk giriştğiğ kişile evlenir

1
    2 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Yorumla
  • Benesta
    Benesta Takip Et
    Xper 4 Yaş: 26
    +1 yıl

Dönse ne döndü diye kucak mı açıcam şerefsize.

0
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Yorumla
  • Selin0788
    Selin0788 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 25 , eic 100%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 445 cevap paylaştı.

Hayirr

0
    2 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Yorumla
    • Selin0788
      Selin0788
      +1 yıl

Karisik konu ya anlayamadom

Yorumla
  • ncwpnfpbwlncw
    ncwpnfpbwlncw Takip Et
    Guru Yaş: 20 , eic 99%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı.

Dönmez bence

0
    5 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Yorumla
    • ncwpnfpbwlncw
      ncwpnfpbwlncw
      +1 yıl

Aşkı memnu mu bu ne abla sjnejsjs

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Ahahaha tahmininiz yok mudur?

Yorumla
    • ncwpnfpbwlncw
      ncwpnfpbwlncw
      +1 yıl

Bilmiyorum erkekler biraz dengesiz dönedebilir dönmeyedebilir

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Anladım teşekkür ederiz

Yorumla
  • arslan545454
    arslan545454 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 40
    +1 yıl

Genelde kaçarlar

0
    2 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Erkek cepte gördüğü kıza geri mi döner?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Kızdan sıkılıp giden erkek geri döner mi? 28 cevap verildi
Kızı silip giden erkek geri döner mi? 15 cevap verildi
Yengeç erkeği terkettiği kıza geri döner mi? 6 cevap verildi
Bir erkek bakireliğini aldıgı kıza geri döner mi? bakın bi? 56 cevap verildi
Ayrılır ayrılmaz kız ekleyen erkek geri döner mi? 11 cevap verildi
Akrep erkeği onu seven kıza geri döner mi? 7 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Her şeyin farkında olup, susmayı tercih etmenin nasıl bir duygu olduğunu bilir misiniz?
  • Evlenme krakeriniz nedir acabasıı sayın KS halkı?
  • Hiç yaş incir yediniz mi, tadı nasıldı?
  • Ahını aldığın birinden af diler miydin?
  • Hanımcı erkek mi yoksa anneci erkek mi?
  • Pekii sizin en son neyiniz bozuldu?
  • Kalpli olan neyi seversin?
  • Aynaya bakınca vücudunuza hayran hayran mı bakıyorsunuz yoksa kusur mu arıyorsunuz?
  • Hangi saç rengi auranızı yükseltir?
  • Bitmeyen vajinal akıntı yaşıyorum, miyom olabilir mi?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨