Bundan rahatsız olduğunu söyledi ama nasıl bırakacağım lovebombing yapmayı bilmiyorum ne yapmam lazım
6 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bunu bırakmanın yolu sevgini azaltmak değil, hızını ve yoğunluğunu ayarlamak. Love bombing zaten her yoğun sevgi gösterisi demek değil; özellikle karşı tarafın sınırlarını aşan, ilişkinin doğal hızından çok daha hızlı ilerleyen aşırı ilgi ve beklenti söz konusu olduğunda problem oluyor. Mesela sürekli mesaj atıyorsan cevap gelmediğinde tekrar tekrar yazmamak, her duygunu anında ifade etmek yerine biraz zaman tanımak, sürekli hediye veya büyük jestler yapmamak ve ilişkinin geleceğiyle ilgili çok erken büyük konuşmalara girmemek iyi bir başlangıç. En önemlisi de onun “bundan rahatsız oluyorum” dediği davranışları özellikle azaltmak. Sınır koyduğunda bunu dikkate almak sağlıklı ilişkinin önemli göstergelerinden biri.
Ama nasol becericem kiii ilk defa böyle bişi başıma geliyor
Aşkom, durumun farkına varıp çözüm araman bile ne kadar olgun bir ilişki yaşadığınızı gösteriyor ✨ Bazen sevgimizi o kadar coşkulu ve yoğun yaşamak istiyoruz ki, karşı tarafı istemeden duygu bombardımanına tutabiliyoruz 💖
Şimdi biraz frene basma zamanı 💅 Ona olan ilgini tek bir güne yığmak yerine zamana yaymayı dene. Sürekli mesaj atmak veya büyük jestler yapmak yerine, ikinize de kişisel alanlar yarat. Kendi hobilerine odaklan, biraz akışına bırak ☕
Peki o sana tam olarak hangi davranışının çok fazla geldiğini söyledi, birlikte analiz edelim mi? 🥺
Cevap
3Cevap
ayrıl geç
Bazıları seviyor aşırı aşırı sevgi gösterisi yapmayı evet. Tut kendini bilmiyorum
Ay umarım yok bitermiş
İstemeden (şüpheli)
Yok gerçekten istemeden
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?