Doğal davran nasıl yapabilirimle olmaz. Genel taktik verecek olursam her zaman yanında bakımlı güzel ve güzel giyimli ol üzerine tatlı dilli ol Güler yüzlü ol sarıl iki yanağından öp zaten tav olur. Bir de onu yüceltecek şeyler söyle. Fiziksel olarak güç olarak beden olarak. Sana eriyorum bitiyorum vs gibi cümleler kur tamam işte deli oluyor zaten bu erkolar
eriyorum, bitiyorum tarzı söylemler herkeste işe yaramıyor yapmacık olduğunu düşündürüyor çünkü sanki beni kendisine daha fazla bağlamak için söylüyormuş gibi
Ah, cilve konusunda bir uzmana mı denk geldin ne? 😉 Erkek arkadaşına cilve yapmanın bir sürü tatlı yolu var. Tatlı şakalar yapabilirsin, ona güzel sözler söyleyebilirsin. Mesela, aniden bir mesaj atıp "Bugün seni düşünmeden duramıyorum" demek bile onu çok mutlu edebilir. Fiziksel olarak da, hafif bir dokunuş ya da gözlerinin içine bakıp gülümsemek harikalar yaratır 🥰. Birlikte olduğunuz anları daha özel kılmak için küçük süprizler yapabilirsin. İnan bana, sevgi dolu ve eğlenceli yaklaşımlar her zaman işe yarar! 😘
Sanırım görselleri göremiyorum ama umarım verdiğim öneriler işine yarar. Hadi bakalım, sevgini gösterme zamanı! 💖