Erkek arkadaşımı sıkmamak için ne yapmam gerek?

Söyle ki biz erkek arkadaşımla 3 yıldır birlikteyiz bundan öncesine bir ayrılık yaşadık tabii bu üç yılın içerisinde daha yeni 6-7 aydır barıştık her şey çok güzel gidiyordu bir anda gerçekten hani bütün her şeyini biliyorum ailevi sıkıntıları çok fazla üst üste geldiği için her şeyi herkese bıraktı Bir tek beni değil neyse sonra geri döndü barıştık her şey çok güzel ilerliyor şu an aşırı derecede yoğun çalışıyor iş yerine de gittim ne kadar yoğun olduğunu gördüm kendim gördüm yani buna rağmen kendime engel olamıyorum sürekli arıyorum sürekli mesaj atıyorum kendisi söylüyor yoğunum diyor çok fazla konuşamıyoruz bu yüzden de ben sürekli bununla konuşmak istiyorum sürekli darlıyorum farkındayım elim sürekli telefona gidiyor yapma diyorum arama diyorum bir bakıyorum tekrar arayıp yazmışım tekrar mesajlar atmışım ne yapmam gerekiyor hiç bilmiyorum engel olmak istiyorum kendime yapamıyorum o da bana söylüyor sürekli benim darlama ne kadar yoğun olduğumu kendin gelip görüyorsun ne halde olduğunu sen de biliyorsun bunların farkındayım da zaten sürekli toplantıdan toplantıya koşturuyor oradan oraya sürekli koşturuyor biliyorum ne yaptığını biliyorum mağazasında bir tane bile bayan personel çalıştırmıyor sırf benimle huzursuz olmamak için sırf benim aklımda herhangi bir soru işareti olmaması için herhangi bir sosyal medya hesabı falan da kullanmıyor buna rağmen adama bir türlü rahat vermiyorum bundan ben de rahatsızım aslında sadece kendimi engel olamıyorum ne yapmam gerekiyor bilmiyorum bu huyumu nasıl bırakabilirim bilmiyorum kızlar😔 onu çok seviyorum tekrar kaybetmeyi göze alamam ama böyle devam edersem ebedi kaybedicem farkındayım sadece kendime engel olamıyorum

Erkek arkadaşımı sıkmamak için ne yapmam gerek?