Erkek arkadaşım çok tipsiz ne yapmalıyım?

Merhaba ben erkeğim öncellikle arkadaşlar benim erkek bir arkadaşım var kendisi çok çirkin öyle böyle değil kendimi tanıtayım ben 198 boyunda 89 kilo kaslı 6 tane karın kası olan fit biriyim arkadaşım ise 168 170 boyunda 50 kilo biri tipi resmen engelli gibi herkes engelli diyor herkes onu dışlıyor onunla tek ben konuşuyorum ona tipi hakkında gerçekleri hiçde demedim zaten kendisi beni kıskanıyormuş benim saçım sarıdır bu arada saçım sarı diye saçımı kıskanıyormuş birde tipimi kıskanıyormuş kendiside kıskandıgını dedi zaten okuldada benden başka hiç arkadaşı yok benim onla takılma sebebim beni övmesi iltifat etmesi saçım sarı diye saç rengime falan iltifat ediyor seni ilk gördüğümde Rus alman sandım falan diyor zaten sen sarışın uzun havalı birisin falan diyor bu devirdede kimse kimseyi kolay kolay övmez beni övmesi benimde hoşuma gidiyor ama kız bulma konusunda ben istediğim an kız ayarlarım ama o ayarlayamaz yani mallesef ona hiç bir kız bakmaz en tipsizler bile onun yanında iyi kalır o kadar tipi kayık biri ve onu herkes dışlıyor kimse yanına almıyor onu tek yanıma alan kişi benim ama çocuk resmen maymuna benziyor birde çok silik ezik güçsüz biri ben ona acıdım yanıma aldım onu korudum ama artık birine bu kadarda merhamet etmem hata diye düşünüyorum insanlar çok şekilci ve o 50 kilo tipsiz maymuna benzeyen ezik güçsüz biri okulun en güçsüzü kızlardan bile dayak yer çocuğun tek iyi bir yanı yok yaşımızda 18 sizce onunla konuşmayı kesmelimiyim düşünceleriniz neler?
Erkek arkadaşım çok tipsiz ne yapmalıyım?