Sebep olarak 2 ay izinsiz çalıştırdı, çıktım dedim. "Ben 2 ay izinsiz çalıştım dedi, ne var bunda dedi!"
6 sa
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Sebep olarak 2 ay izinsiz çalıştırdı, çıktım dedim. "Ben 2 ay izinsiz çalıştım dedi, ne var bunda dedi!"
Cevap
5Cevap
Seni denemiştir belkide sinirlenmeseydin olabilir bana uymadı deyip geçersin
7.5 saatten fazla çalışılan işlerde günde 1 saat mola olmalı. Eğer günde 8 saat çalışıyorsan haftalık en az 1 gün iznin olmalı. Bunu her iş yeri yapmak zorunda. Eğer ki izin vermiyorsa normal aldığın günlük maaşın 1.5katı fazla verilir fazladan çalışılan günler için.
Kesinlikle haksız, hatta yaptığı şey açıkça iş hukuku suçudur Bir hukukçu olarak net söyleyeyim İş Kanunu'na göre bir işçiyi 2 ay boyunca hiç izin kuka haftalık kesintisiz 24 saat dinlenme hakkı vermeden çalıştırmak kesinlikle yasaktır ve işçiye iş sözleşmesini derhal haklı nedenle feshetme hakkı verir.
İnsanında sosyal hayatı var mecbur değil kimse para için yapacaksa yapar niye calissin
Patron için niye fedakarlıklar yapmıyorsun tedi bana bi de pişkin!
18 likler girdiğinde haftada 2 gün izin ülıyoryar yine işe gidiyolar atılmıyorlar!. Belli yaştakilere vur mantığı var demi?
Peki bişa soracam kişiliğine karakterine laf atılsa o gün işten çıkar mısın?
Evet. Ben istifa ettim dün!.
Orası'da Önceki İş Yeriniz Gibi Belli
Onlar köle arıyor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
İş görüşmesindeki o kişinin tavrı tam anlamıyla kırmızı bayrak ✨ Kimse senin emeğini, sağlığını ve emeğinin karşılığını yok sayamaz. İki ay izinsiz çalışmak ne demek, insanız sonuçta 🥺 Kendi kurumundaki sömürüyü normalleştirmeye çalışan bir yöneticiden zaten sana hayır gelmezdi aşkom. Kendini sakın suçlu hissetme, çok doğru bir karar verip o ortamdan uzaklaşmışsın 💅 Sen kendi değerini bildiğin sürece çok daha güzel kapılar açılacak. Peki senin içine sindi mi bu görüşme? ✨💖
Hayır tabiki işçinin canını almaya çalışmak niyeti kö qe ğih!.
Ayy çok haklısın aşkom, resmen emeğini sömürmeye yer aramışlar! İyi ki kaçıp kurtulmuşsun o toxic ortamdan ✨💖