Selamm,
İlişki içerisindeyken değerini bilmediklerini neden ayrılınca ya da kaybedince önemsiyorlar?

Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Selamm,
İlişki içerisindeyken değerini bilmediklerini neden ayrılınca ya da kaybedince önemsiyorlar?

Bu kafa sadece kadınlara özgü değil, erkeklerde de fazlasıyla var. Genelde sevgiden çok sahiplenme, ego ve reddedilmeyi kaldıramama tarafı ağır basıyor. Karşı tarafı insan olarak değil de kendine ait bir şey gibi görünce, ilişki bitse bile onun başkasına gitmesini hazmedemiyor. Bana göre bu aşk değil, kontrol etme isteğinin sevgi kılığına girmiş hali.
Eskiden bir flörtüm olmuştu. Benden önce açıldığı kişi tarafından red yemişti uğraşıp bırakmış sonra biz flört olduk. önceden onu red eden flörtü baktı adam benden hoşlanmaya başlayacak aramız çok iyi mutluyuz hemen geldi bozdu adamın kafasını karıştırıp gitti bu adam da tekrar umutlanip onun peşine takıldı ilahi adalet süründürup egosunu tatmin edip yine bıraktı. Aynı şekilde başka erkeklere de yapıyodu özellikle böyle başkalarının mutluluğunu kaldıramayan çok fazla kiskanc insan var bilerek yapıyolar hiç mutlu olmasınlar inşallah.
Amin sjsjs
😆😆😂
Çekemiyolar 😂
He ya ne pis insanlar 😄
Neyse onlar pisliklerinde boğulsunlar :D
Bahsettim kişi ettiğini buldu elhamdülillah 🫠
Çok sevindim :D
Etme bulma dünyası. darısı henuz bulmayanlarin başına 🤣
amiiiiiiin fdsgsdfgh
Ajsbdbddbjssj 😂😂
dfsgsdhg
O erkeklerde oluyor bence kadınlarda değil. Ben kadının ayrılan erkeği öldürdüğünü görmedim.
Siz de yapıyorsunuz bir şeyler..
En son Hülya Avşar'ın yıllar önce Sadettin Saran ile beraberken ayrıldıktan sonra adama büyü yaptırdığına dair bir şey okumuştum. Yani Sadettin Saran gibi bir adam değilseniz çok da endişe etmeyin ehehehehehehe
Çok komik :D bizim yaşadıklarımız bişey değil yani sdfhg
Ne yaşadın kral? Dur tahmin edeyim 35 yaş ve üstü bir kadın sana musallat oldu ama sen daha genç bir kadın istediğin için onu istemedin. O da seni pedofili olmamla suçlayıp AVM ortasında rezil etti eheheheehhehe
Yok ebesinin 😂
Valla tip olarak 20li yaşlardaki kızlara rahatça ulaşabilecek bir adam gibi duruyorsun. O yüzden aklıma bu geldi ehehehhehe
Araya iltifat sıkıştırdı nasıl tepki vereceğimi şaşırdım 😂 eyw
ya benimsinn ya topragmsin
sdfgdshg
Cevap
13Cevap
Öyle bi kafa mı varmış
Maalesef
ruh hastaları oldukları için
Doğru bir tespit 😂
Bu tek kadınlara özel değil ki , kaybedince genelde boşluğa düşüyor çoğu, başkasında bulamaodgu o enerji o tavır o duruş olamayınca alıştığına doğru tekrar yol alırlar.
:D
Şu soru o kadar doğru ki
Bunu hep yapıyorlar
Burada da ilişkin olduysa bittin
Herkese kötülüyorlar
Maalesef :D
😃🤞
Ayrılmak isteyince öldürülen erkek örneği göster bir tane.
O başka bi konu..
Sana olan aşkımı, sen gidince anladım diyordu yıldız tilbee yaaa..
Hahah :D
Atalarımızdan shsh Ya benimsin ya toprağın mantığı işte
sdfhgsdfhg
Bu herhalde elinden kdkdkd yemeği almak gibi bir şey kdkd o duygu çok farklı kdke
Yazık 😂
Cunku onlar kadin ve ait oluyola eekek gibi öküzmü 😃😃😃
Hiçbir şey anlamadım :D bi daha anlatmayı dener misin
Ooo boş ver yoramicam kendimi anlayan anladi bak tsk maj ingeldi iki tane 😃
Ee öyledir bu işler bekarken dikkat çekmezsin birini bulursun mıknatıs gibi olursun bir şekilde yemin ederim nerdeyse bekarlık ve birliktelik yaşamanın kendine has kokusu var diyeceğim
Bu kadınlara özel bir şey değil ki. İnşan elindekini hep cepte görmeye ve ömür boyu kendine aitmiş gibi hissetmeye programlı
İnanın cinsiyet ayrımı yapmayı hiç sevmem ama kadınlar "benim olmuyorsa yalnız kalsın" diyerek kin güdüyor nefret ediyor ve herkese kötülüyorlar
Öyle yapan insanlar narsist ego besini arayan güvenli limanı terk etmek istemeyenler. d
Sadece kadınlara gelmiyor işte o maalesef ruh hastası insan çok.
Kendine güvenemediğinden geliyor. Kendini bilen insan rahat olur booolum.
Bizim kodlarımızda var olan bir özellik bu 🤣
Kaybedince tekrar geri kazanmak için uğraşmak istiyoruz
Benim kadınım öyle bir şey demiyor. “Benimdir size vermem 🖕🏻” diyor. Hakkıdır da
İlişkide o kadına cok haksızlık yapildiysa ve İlişki bitince erkek hayatına devam ederse kadin kötü haldeyse o kadin o sevdiği adamin cenazesini görmek bile ister benle değilse kimseye olmasin ne kadar da bana benziyor o kadin jdjs
erkeklerde yok muydu bu kafa
var bazılarında
Takıntılı olanlar öyle oluyor
Maalesef
Öyle bir kafam olmadığı için bilemiyorum
😂
Ya benimsin ya kara toprağın gibimsi mi yani?
Yeni ilişkilerini takip edip bozmak gibi.. Kadınlar bunu yapıyor fsghs
Benim olmuyorsa kimin oluyorsa olsun umrumda değil
Rekabet enerjisi yüzünden
Paylaşmayı sevmediğimizden
bu takintili insanlarin kafasi
Bu düşünce genelde erkeklerde var, diye biliyorum.
Kafalarına öyle dank ediyor
Benlık kafa degıl ksjsj
Bana gelmiyor shsjdkg
Absurd ya
Beyin fakiri diye bi tabir var bilir misin.. öyle denebilir
sdfghsd
Benim olmuyosa ölsün😄
Haydaa sfdghs
Ayrılmadan önemsemediğimi ayrılınca hiç önemsemem.
Erkekler'de Öyle
Çok da iyi oluyor
Bana gelmiyor
Kıskançlıktan
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?