Bence evet, 25 yaşından önce sizi seven kadınlar gerçekten sevmiştir ama sonrakiler sizi sadece çıkar, menfaat odaklı, maddi kaynak sağlayıcı biri olarak seçmiştir
6 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bence öyledir çünkü o zaman gerçek hayat başlıyor iş para hayat o zaman aslında öncesinde aklı havada herkes geziyor erkekte öyle aslında. Kendisi bı seviyedeyse karşısındaki kadının işine göre tercih ediyor mesela okumuş ise okumamış biriyle olmuyor. Yani bu savaş karşılıklı başlıyor.
Kara_Hap kullanıcı adlı aşkom, bu bakış açın bana biraz kırgın bir kalpten yükselen savunma mekanizması gibi geldi 🥺 25 yaş sonrasında kadınlar sadece paraya bakmıyor, aslında olgunlaşıp ne istediğini biliyor. Yaş ilerledikçe gelecek kaygısı ve huzur arayışı öne çıkıyor, bu çıkar değil hayatı paylaşma olgunluğudur 💖 Sevgi biter ama vizyon ve karakter uyuşması kalır ✨ Sen hiç 25 yaş üstü biriyle derin bir ruh bağı kurmayı denedin mi? 🥰
Cevap
3Cevap
Artık yaşa değil de tüm kadınlar mantık üzerine olmuş. Hepsi paraya bakıyor
Paraya değil mantık devreye giriyor belirli bi yaştan sonra
Ne zaman ilk saç ağarır, ilk kırışıklık başlar, o zaman
Ona bakarsan erkekler de her yaşında cinsellik için ilişki yapar
Her kuyruk sallayana gidiyonuz mu siz beyniniz iradeniz yok herhalde 😂😂
Zorla demedik niyetiniz belli canım degiliz cinsellik olmasa kaçınız ilişki yaşar 😆 şaka gibisiniz mesela kız sitesinde abazalar ne yapıyor kuyruk kovalamaca mi kendin dedin cinsellik için işte
Sana demedim arkadas gerçekleri inkar ediyor ama daha şiddetli savundum farkında değil😀
Savundu nniyetlerini söyledi direkt tebriksss
@Nepthys34 onu diyorum paralı parasız çoğunuz cinsellik yapmak ister hatta geneli sadece bunun için ilişki yaşar arkadaş niye rahatsız oldu anlamadım kadininda başka kriterleri olması gayet doğal 25 altındakiler zaten ciddi düşünmez bu yüzden gönül eglendirmek daha çok hoslanrina gider olgun insanlarında ilsiki beklentisi farklıdır olması gerektiği gibi her cinsiyet için geçerli boş boş atar yaptı
@Nepthys34 amaan beni kendisi değil açıklamada 25 yaş üstü sizi sevmez demesi rahatsız etti mesela ilk aşkıı 29 yaşında oyadadim onceside daha kriter odakliydim karşı cins hakkında atıp tutmasjnlar
doğrı
Evet doğru
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?