2 yıllık evlilik yolunda ciddi ilişkide bu laf normal mi, sizce hiç mi sevgi kalmamıştır?

Evlilik düşündüğümüz ciddi bi ilişkim vardı 2 yıldır ama ayrıl barış artık herkes bıkmıştı yine de bir şey oluyor kopamıyorduk. En son anlaşmalı bitirdik ama ben bi durumda çok kötüydüm ağlayarak aradım. Ne oldu bile demedi. Neredesin 10 dk ya geliyorum dedi. Ona ailevi problemlerimden dolayı yapayalnız hissettiğimi, birbirimize ev olmak istediğimizi söyledim. O da yalnız bırakmayacağını vs söyledi. Benim paraya ihtiyacım vardı, pc'sini sattı verdi. Falan. Son barışmamız doğum günümden 1 hafta sonraydı, doğum günümü kutlamamış oldu dolayısıyla, geçmiş doğum gününü kutlayalım dedi. Ben yok mok ettim nezaketen, sonra 1 hafta bekledim yok ne pasta ne bir çiçek. Ben de bunu beklediğimi ama yapmadığı için kırıldığımı söylediğimde içten gelmeyle alakalı olduğunu, daha yeni barıştığımızı söyledi. Ben de daha fazla kırıldım kimseden 100 TL'lik gül dilenecek yaşta değilim. Senden ev değil ne köy olurmuş ne kasaba dedim. Parasını geri istedi. Sorunlarınla uğraşacak başka bir enayi bul dedi. Başıma kalktı hemen. Sen buna alındın mı, hemen kutlarız demek çok mu zordu.. Bir küçük pasta 1 çiçek çok mu zordu. En sonda da bir daha ölsen bile arama beni dedi. Sevmediyse pc'yi bile niye sattı, sevdiyse bu laflar çok ağır.

2 yıllık evlilik yolunda ciddi ilişkide bu laf normal mi, sizce hiç mi sevgi kalmamıştır?