5 yıllık evlilikte sevgi de askta biter mi?

Evet 5 yıllık evliyim 2 tane çocuğumuz var. Severek evlendik evlenmek için çok çabaladık ailem izin vermiyordu hem yaşı büyük hemde evlenmiş boşanmış olmasıydı sorun. Biz bu yıl çok kavgalar ermeye başladık hatta ileri derecelere bile gitti siddet gördüm. Eve geç gelmeye başladı kendini sürekli ise verdi. Çocuklarla ilgilenmiyor hic evin ve çocukların yükü hep bende çok yoruldum bana karşı ilgisiz saydı yok sevgisini hissettirmiyor hep bir soğuk romantiklik yok hep çok çalıştığı halde paramız yok onu şunu alamayız diyor başkasını hakkında konuşsak bile sen gecimsizsin sen kimseyi sevmezsin sen şunun sen busun diyip hep beni gömüyor ve eziyor çocuklarım çok küçük olduğu için katlanmaya çalışıyorum ama çok zorlanıyorum bazen abarttigimi düşünüyorum ama 5 yılda toplasan 10 olmamıştır birlikte dışarı çıktığımız yani çocuklar için bu işkence çekilir mi sevgisi aşkı bitti mi niye böyle yapıyor anlayamıyorum siz sormadan ben söyleyeyim 0 39 yaşında ben 25 2 4 yaşlarında da bir kızım bir oglum var
5 yıllık evlilikte sevgi de askta biter mi?