35 yaşındaki akrep erkeğin benden kaçmaması ve sürekli ilgilenmesi için ne yapmalıyım?

Arkadaşlar benim hayatımın neredeyse dört yıldır birisi var ama sevgili ismini koyamadık çünkü onun yaşı birazcık büyük, insanlara karşı çıkıp da bir sevgiliyiz diyemedik. Yani ilk tanıştığımız zaman yan yana kafelerde çalışıyorduk, ben onların kafasına tarçın istemeye gitmiştim, öyle tanışmıştık. Sonra Instagram'dan istek attı, yazdı falan öyle tanışmıştık. Ama neredeyse dört yıl oldu, her şeyi denedik, her şeyi yaptık, her konuda birbirimize çok yakınız, artık aramızda öyle bir bağ var ki, birbirimizi çok farklı görüyoruz, birbirimize çok alıştık. Ama bu kişi Akrep burcu ve 35 yaşında ve 19 yaşındayım. Ben kendimi geri çektiğim zaman ne yapıyorsun, ne ediyorsun diye sorar, beni merak eder ama ben onun üstüne düştüğüm zaman, onu darladığım zaman benden kaçıyor, bazen mesajlarımı bilerek bakmıyor. Ama şu an bu ara eminim ki konuştuğu başka birisi yok benden başka çünkü Instagram hesabı bende, konumu bende açık, yanına her gittiğimde WhatsApp'ına bakıyorum zaten. Biz sevgili değiliz, sevgili adını koymuyoruz bir türlü, biz zaten artık istesek de koyamayız çünkü benim çocuğum var, evli değilim ama çocuğum var. Ben sizden tavsiye istiyorum, ben bu adamın bana ilgi duymasını, sürekli yazmasını, yani benimle ilgilenmesini istiyorum, ne yapmam lazım
35 yaşındaki akrep erkeğin benden kaçmaması ve sürekli ilgilenmesi için ne yapmalıyım?