Ben hemşireyim, oda baş hemşire. Sürekli bir şeyler alıyor, rahatsız oluyorum. Seni seviyorum, karımdan ayrılacağım falan diyor. Belki çocuğu bile vardır, yazık. Nasıl peşimi bırakır?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılİş yerindeki yönetime şikayet etmek ile tehdit et. Bence bunu yaparsan senden uzaklaşır. Normal laftan anlamayan birine anladığı dilden yaklaşacaksın. Hiç yüzüne bakma onunla normal konuşma bile soru sorduğu zaman sana.
20 Yorumla
En İyi Cevaplar
Aşk İlişkileri konusunda 497 cevap paylaştı. Bunu halletmenin en güzel yolu kaçmak değil kendinizden ustaca soğutmaktır. Samimiyetinizi arttırın işarkadaşı anlamında. Birgün bir yerde bi kafede oturun spontane şekilde ve başlayın sohbete. Cinselliğe çok soğuk baktığınızı evlilikte cinsellik safasına sadece mecbur kaldığınız zaman yapabileceğinizi tiksindiğinizi söyleyin. Özellikle öpüşmekten nefret ettiğinizi doğal bi şekilde muhabbet akışında yuvarlayın. ) Yemek asla yapamayacağınızı, evlenince çalışmayı bırakmak istediğinizi ama ev işide yapmayı sevmediğinizi söyleyin. İnanın bi Alex olmadığınızı düşünmeye başlayacak, size koşuyorsa durmasını hatta geri adım attığını net bir şekilde göreceğinize herşeyin üstüne iddiaya girerim ))
34 Yorumla- +1 yıl
👌
- +1 yıl
Ne gerek var yalana dolana, o harcanan mesaiye? İlgili yere şikayet etsin, bitsin gitsin.
Aşk İlişkileri konusunda 32,4b cevap paylaştı. Devlet dairesinde işleyiş belli adamın sana asıldıgını belgeleyen sez kaydını yap başka delil varsa ekle baş hekim veya ilgili bölüm başkanına git durumu şöyle ben bu adamı savcılığa vereceğim ya siz gereğini yapın bu ahlaksızı başka hastaneye sürün yasada hem savcılığa hemde bakanlıktaki akrabam vasıtasıyla bakanlığa şikayet edeceğim dersin bir süre beklersin ses çıkmaz bir işlem yapmazlarsa hem bakanlığa hemde savcılığa dikekceni verir gereğini yaptirirsin
00 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılBu konuda taviz verme yumuşak bir dille konusna ve seni bu şekilde devam edersen şikayet ederim de asla ona inanıp hataya düşme yuva yıkanın yuvası olmaz derler
120 Yorumla- +1 yıl
ortada yuva yok ki
- +1 yıl
Manevi anlamda olmaya bilir neticede resmi olarak evli bir adam ama evli olan bir adamında bu şekilde rahatsız edici tavırlar sergilemesi doğru değil
- +1 yıl
kağıt parçasında kalan bir şeyin bi anlamı yok
- +1 yıl
Neyin anlamı var peki
- +1 yıl
Neden resmi nikah kiyiyoruz biz ozaman evli olduğumuz belli olsun resmi hsklarimiz olsun diye degilmi Hanfendi
- +1 yıl
Her evli önünüze gelen insan rahatsız etsin bizi ozaman
- +1 yıl
ne alaka gitsin aldatsın ama sen de ki yuva yıkılmasın susayım Bi gün seninde başında gelince başkası susar sende saf gibi kanarsın
- +1 yıl
Hanfendi siz neyi savunuyorsunuz ben anlamıyorum sizi. Adam evli evinde mutludur ya da mutsuz ama resmi olarak evli. Bu şekilde hiç bir kadını rahatsız etme gibi bir lüksü yok olamazda evlilik kurumuna ters bir davranış şekli bu beni anliyormusunuz
- +1 yıl
sonuç olarak kadın bunu öğrenmeli ki boşansın yuva falan yok
- +1 yıl
ay Allahım bazıları gerçekten inanılmaz
Soran+1 yılYa çocuğu varsa, yazık değil mi? Bana yazan diğerlerinede yazar. Böyle adamlar niye evleniyor.
- +1 yıl
Bu soran bayanda bundan rahatsızlığını dile getirmiş ve ne yapmalıyım diye sormuş brnde bu konuda taviz verme ve şikayet edeceğini söyle diyorum. Bunun nesi yanlış Hanfendi size göre ne yani adama AA tamam gel sevgilimi olalım desin. Böyle bir şey sizce doğru mu olur sizce o adamdan uzak durmasi gerekiyor doğru olan bu
- +1 yıl
yuva yıkanın yuvası olmaz demişin ortada yuva mı var diyorum anlamanda zorun mu var
- +1 yıl
Ben onu o adama inanipta sevgili vss olmasin diye mecazi anlamda söyledim taviz vermesin gerekirse şikayette bulunsun bu soran bayan
- +1 yıl
Siz ne diyorsunuz kağıt parçasının önemi yok
- +1 yıl
O adam kağıt üzerinde dahi olsa böyle bir şey yapma hakkına sahip değil diyorum bende
- +1 yıl
Aynı şey evli bir kadın içinde geçerlidir
- +1 yıl
Eşinle mutlu olursun ya da olmazsın resmi olarak evli oldugun süre icersinde böyle bir şey yapmasi doğru değil olmaması gerekiyor o kağıt parcasi dediğiniz şey de evlilik muessesi ve kanunları gereğince çok önemli bir belge niteliğindedir
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
23
Cevap
46Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı. Emin ol karısın dan ayrılmayacak, seni ve onu ayni anda idare edecek , sen hadi boşan dediğinde çocuklarıma kıyamıyorum diyecek...
11 Yorumla
Soran+1 yılYaaa zaten biliyorum. 24 yaşındayım, 36 yaşındaki adama mı bakacağım? Karısına yazık.
Bida bana böyle gelirsen çığlık atarım basarım yaygarayı, uzak dur benden. karına söylerim seni rezil ederim de. işinden olursun taciz ediyon beni gibi şeyler gayet güzel uzaklaştırır.
20 YorumlaÇek karşına konuş, anlamasını kalabalık bir ortamda cingar çıkart korksun senden uzak. Durur, ya da onun duyacağı şekilde karısının tel numarasini aradığını öğrensin.
10 Yorumla
+1 yılBaşhekime şikayet et. Başhekim onunla görüşeceği zaman bütün erkek kuzenlerin hastanede hazır bulunsun gözdağı için. Gör bak bir daha sapıklık yapıyor mu
10 Yorumla
+1 yılDelil topla görüntü ses kaydi video ya da mesaj falan atiyorsa onlarin ss leri nerden ne bulabilirsen hepsini al ve tehdit etme direkt önce hastane yönetimine sonra da eşine ver delilleri baktin hala musallat oluyor taciz ediyor diye polise git uyarmaktan tehditten anlamaz yapamayacagini sanar yap ki senin neler yapabilecegini görüp korksun
10 Yorumla
+1 yılÖncelikle seninle konuşmak istediği zaman mutlaka ses kaydına al sonra da tehdit et hastane yönetimine giderim karına söylerim falan diye ama elinde kanıt bulunsun
10 YorumlaSen Sustukça üstüne gelecek. "Yavaş yavaş alışacak bana" diye düşünüyor... Net ve sert olmalı, tırnaklarını göstermelisin
20 YorumlaKaraktersiz herif... Yuva yukanin yuvası olmaz... sakin hataya dusme... o i. t herşeyi yapar seni almak icin...
20 Yorumla
+1 yılAşırı sıkıntılı bir durum bu. Uyarmana rağmen halen devam ediyorsa git başhekimle konuş korkmadan çekinmeden
10 YorumlaSustukca senin buna istekli oldugunu düsünecek sürekli bagir cagir ne diyosunuz de onun tek amaci cinsellik
10 Yorumlaburada 15 yaş çoğunluğu var sorduğun siteye bak git polise şikayet et adamı yönetime şikayet et... sürekli hediye alıyo diyosun demek ki ilkini kabul etmişsin saçmalık daniskası bir çok şey var yapabiliceğin nasıl hemşire oldun şaşırıyorum
10 Yorumla
+1 yılKarısına bunu yapan sana neler yapmaz. Şikayetçi olucam de. Kurtulmak istiyorsan Illaki bı yolunu bulursun.
10 Yorumla
+1 yılNiyeti kötü ve evli. sen birisiyle anlaş görüş yanına yaklaşamaz o zaman
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 512 cevap paylaştı. Önce ustlerine bildir sonra sa polise hatta ailene. Hatta esine bile bildirmelisin bu kansiz i
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 311 cevap paylaştı. Savcılığa başvur uzaklaştırma kararı çıkarttır.
10 YorumlaSevgilin olduğunu belli et aramış gibi yap telefonda gülerek yanından ayrıl
10 Yorumla
+1 yılTehdit et karına söylerim de sevgilim var falan olmadı ailene söyle
10 YorumlaKalabalık yerde rezil et karısına videosu at sonrasını o düşünsün
10 Yorumla
+1 yılBir daha Yanıma gelirsen Seni Karına Söylerim de Karısız Kalsında GörsünBiraz Çirkef OL...
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 10,8b cevap paylaştı. tavrını net göstererek tabiiki başkasından hoşlandığını ciddi düşündüğünü söyle abi gözü ile gördüğünü belirt
10 Yorumla
+1 yılAllah allah, normalde karılarımızdan ayrılmayız biz. İkisini bir arada götürürüz? Senin farkın ne?
09 Yorumla- +1 yıl
Bilir kişi konuştu 😂
- +1 yıl
@r_engarenkyollar yalan mı? Alışmışsınız ikinci kadın olmaya? Farkı ne onu anlatsın! Adam karısını boşamaya sebep olarak ne görmüş bu güzel kızımızda?
- +1 yıl
Karısını haberdar etmeli bakalım karısının haberi var mı?
- +1 yıl
Ben bilemem ne gördüğünü beyefendi ama bu şekilde rahatsız etmesini doğru bulmuyorum helede evli bir adamsa bu dahada yanlış ben ikinci kadın hiç olmadım olmakta istenezdim beyefendi
Soran+1 yılAynen yaaa ikinci kadın ne demek, iğrenç bir şey.
- +1 yıl
@zibidi_francesko beyefendi kadınları bu şekilde aşağılar bir üslupla bu şekilde yargılamaniz hiç hoş olmadi size böyle bir üslubu hiç yakıştıramadım kadınları bu şekilde degersizllestirneye hakkınız yok
- +1 yıl
@r_engarenkyollar zaten bende böyle olmamaları gerektiğinden bahsediyorum. Geneli ikinci kadın olmaya aday bu hatunların. İşin içinde para varsa hoppidi koşturmaca adamın kucağına. Böyle yapmayınız hanımefendiler. Genelde erkek olarak biz böyle bir halt yiyorsak diğer kadın ikinci kadın oluyor. Kolay kolay karılarımızı boşamıyoruz. Onun haricinde bu bıngıldağı gelişmemiş ilkel canlı, bu kızımızın peşinden koşuyorsa ya kandırmak içindir, ya da kimsede bulamadığı bir şeyi bulmuş ! Yalan mı bayanlar?
- +1 yıl
Adam karısını boşamayı bile göze alıyosa ya bu kızın vajinası ya da aurası ya da kişiliği ya da enerjisi işte her neyse dünya dışı bir özellik taşıyor, ya karısı iflah olmaz bir durumda bıktırmış bezmiş ya da kızı kandırıyor
Aranizda biseyler geçtimi, saklı köşe kuytuda
02 Yorumla
Soran+1 yılHayır, zaten hastaneye gireli 3 ay oldu.
Gizli Üye(30-35)+1 yılKarısını ara söyle birde hastane müdürüne şikayet et yazılı olarak
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılİnanma niyeti cinsellik. Seni seviyormuş gibi görünür ama istedigini alınca basar tekmeyi
10 Yorumla
Tek derdi senin tadına bakmak tadını alinca basacak tekmeyi uzak dur00 YorumlaSakın kanma sen kadınsın mesleğinle herseyinle tehdit ederler s. Et sen daha önemlisin erkek mi yok adını cıkartırlar lütfen uzak dur ondan
10 YorumlaPolis amcalara şikayet et onu ordan alirlar sana takmış kafayı demek başına bi iş gelmeden şikayet falan et
11 Yorumla
+1 yılÇıkmışlığın ve yaşanmışlık var mı?
12 Yorumla
Soran+1 yılHayır, yok.
- +1 yıl
Ailenle paylaş konuyu ya da bana göster kafayı indireyim suratının ortasına
- Aşk İlişkileri konusunda 549 cevap paylaştı.
+1 yılKadınlar böyle rahatsız eden tipleri severler, bir şey olmaz böyle devam
00 Yorumla Savcılığa gidin, uzaklaştırma alın.
20 YorumlaKullanıyor seni
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4b cevap paylaştı.
+1 yılOnu cümle aleme rezil et
10 Yorumla
+1 yılÜst makama şikayet et
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,8b cevap paylaştı.
+1 yılŞikayet edin
10 Yorumla
+1 yılrahatsız ederse şikayet edicegini şöyle
10 Yorumla
+1 yılİnanma oyle laflara... yalan
10 YorumlaÜst yönetime şikayet et
10 Yorumla
+1 yılSevgilim var de
10 Yorumla
+1 yıleşine söyle aklı başına gelsin 0rpnun
10 YorumlaKarına söylerim bu durumu de
10 YorumlaEşine söylerim diye tehdit et
10 YorumlaTehdit et. Ses kaydı video felan al.
10 Yorumla
+1 yılsen yüz verdikçe o senin peşini bırakır mı?
10 YorumlaŞikayet et taciz ediyor diye
10 Yorumla
+1 yılTroll mü bilmiyorum senin yaşın ka. ç
02 Yorumla
Soran+1 yıl24
- +1 yıl
Aaa aynı yaştayız sana tavsiyem karına söylerim bir daha bana sakın yaklaşma seni hastaneye bağıra çağıra rezil ederim diye korkut haddini bildir.
Gizli Üye(25-29)+1 yılNe alıyo mesela kendi kendine mi alıyor sen demeden
01 Yorumla
Soran+1 yılEvet
- Aşk İlişkileri konusunda 340 cevap paylaştı.
+1 yılAçık açık konuş. Vermem de
00 Yorumla Ver kurtul, baska caren yok
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı. Peki peşinden koşan erkeğe kendini kaptırırmısın
00 YorumlaŞikayet et karısına ulaş
10 Yorumla
+1 yılŞikayet et
10 Yorumla
+1 yılEngelle ve uzak dur!
10 YorumlaKarısına söyle
10 Yorumla
+1 yılŞikayet et
10 Yorumla
+1 yılŞikâyet et
10 YorumlaSen kac yasindasin
09 Yorumla
Soran+1 yıl24
Soran+1 yılEvet
Soran+1 yılBabam yaşındaki adamdan neden etkileneyim? Hayır, etkilenmedim.
Soran+1 yılYANİ ONU SEVMİYORUM
Soran+1 yılOturuyorum
Devlletemisin yoksa ozeldemi
04 Yorumla
Soran+1 yılDevlet
Soran+1 yılBaş hemşire bizi yöneten yani başka bir arkadaşlığımız yok.
Gizli Üye(30-35)+1 yılAsla yüz verme
10 YorumlaTayin iste. Birim de değiştirebilirsin
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı. Trol
00 Yorumla- Devamını Gör (9)
Devamını Gör(54)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?