Takıntılı eski sevgili peşimi bırakmıyor, engellesem de tehdit ediyor ne yapmalıyım?

Üç senelik bir ilişkim vardı öncelikle çocuk yan sitemde oturuyor bunu söyleyeyim annem ve babam sevgili işlerine sıcak bakmadıkları için söyleyemedim. Çocuk şuanda bana takıntılı 3 ay önce ayrıldık toxicleşmişti artık 3 aydır peşimde ve bırskmıyor sürekli yazıyor engellemeye korkuyorum cunku arkadaşlarıma yazıyo babama yazmakla tehtid ediyo elinde fotoğraf? Olduğunu söylüyor. Ona bir tane hırka vermiştim sevgiliyken bana onu verme bahanesıyle yanına çağırdı bana çiçek almış kabul etmedim eve gidnce beni çok sevdiğini anlatsn bi paragraf yazmış reddettim sonra tekrar kötü birisi oldu. Ben tam tamam bu sefer bitti diyorum mesaj yazıyor gece aramak istiyor geçen gece açtım görüntülü aramasını sanki sevgiliymişiz gibi bana bakıyor gören aşkla bakıyor falan der yani. Neyse baya bi zamandır artık istemediğimi söylüyorum o hırkamı falanda eski sevgilisiyle aynı sitede oturuyoruz onunla göndericem sana kıza yazdım falan diyo ama ortada hiçbieşy yok dün de arkadaşıma babasına yazdım dedi alıp baktım telefonu hiçbir şey yok az öncede aynı şeyi söyledi bana yine alıp baktım babamda artık suphelenecek bir şey yoktu neden engellemiyosun falan demeyın cunku arkadaşlarıma yazıyor tehtidin derecesi daha fazla büyüyor instagramdan falan heryerden engelli sadece wp engeli açık sürekli bana sevgili yaptın sen falan diyor küfür ediyo artık dayanamıcak dereceye geldim kronik rahatsızlığım var bunu biliyor aynı zamanda panik hastasıyım her bana yazdığında titremekten duramıyorum bilmesine rağmen bunları yapiyo napıcam cidden yargılıcaksanız yazmayın yaptım bir hata 9. Sınıfta tanıştık o zamanlar herkesin vardır böyle svegili merakı bilemedim yani yeni yeni kafamda oturdu çok çaresizim bu çocuğu bıktırmanın bir yoku yok mu?

Takıntılı eski sevgili peşimi bırakmıyor, engellesem de tehdit ediyor ne yapmalıyım?