Gerçekten istemediğimi zorla olmayacağını söylediğim halde bana aşkım canım seni seviyorum diyor ben ona ters davranınca tehditlere başlıyor ağza alınmayacak küfürler ediyor
Eski sevgilim beni unutamadığı için tehdit ile beni hayatında tutmaya çalışıyor, ne yapacağım?
Sende onu tehdidi et Uzak dur değmez Üzme tatlı canını kıymetini bil Birak peşini ayrıl Unut herşeyi kendi hayatına bak yoluna devam et Olmuyor sana zorlama ayrıl kurtar kendini Üzme tatlı canını kıymetini bil unut gitsinZor durum herşeyin çözümü vardır Üzme tatlı canını sen dünyalar güzeli güzel kızsın en yolunda dosdoğru yürü de Peşinden gelmeyenler utansın, Değişme hiç kimse için, Seni olduğun gibi sevmeyenler utansın. Elinden gelenin en iyisini yap Yüreğinden kavra bütün sevdiklerini, Sonrasını hiç düşünme arkadaş, Bırak kıymetini bilmeyenler utansın dünyalar güzeli güzel hanım efendi kızsın
Havlayan köpek ısırmaz diye bir söz vardır. Tam şu duruma uyuyor. Her yerden engelle sesi kesilir. Tehdide boyun eğersen onun oyuncağı olursun. Yazık değil mi sana?
Kuzenlerin vs güvendiğin birileri varsa bu durumu anlat bunu ortadan ikiye bölerler. Sende rahat edersin.
Sevdiğiniz insanlara bakın iyi seçin. Gurursuz güzel kardeşim teki işte bir insan seni istemiyorsa bal olsa ne olmasa ne. Polise git ve bildir ailene de söyle. Yoksa bu okul cocugu seni bırakmaz.
Klinik vaka. Geçmiş olsun. Cevap verme, gerekirse mesajları görme. Ailene yazıyorsa yazsın, durumu anlatır onlardan da engellersin. Sen o mesajları gördükçe ve cevap verdikçe ondan korktuğunu düşünecektir.
* kodumun bacım çocuğu bile kadına hakaret ve tehdit etmeyi erkeklik sanan götten bacaklı Emmesil zoruna gitmiş galiba anne baba katıyor işin içine savcılığa git onu yatağından alsınlar da aklı başına gelsin Cevap verme engel at abin varsa abin ile konuş canını moralini bozma bunun gibi kardeşim kadına ses çıkar erkek görünce fazlalığını popon sokar korkudan
Kimse kusurabakmasın bacaklarını kırıp eline vermek lazım bak bakalım bir daha yoluna cıkabiliyormu ülkede adaletmi var sanki kız haklı 2 gün sonra serbest kalacak kızı rahat bırakmayacak ailene soylesen daha iyi soyliyemiyorsan hakkından gelicek birine söylemelisin
Polise git şikayetçi ol. Kimse istenmediği yerde zorla tutulmaz. Ve onun da niyeti başka, seven sevdiğine öyle küfürler söylemez. Eğer sen de bir şey yapmayıp dediğini yaparsan sadece kullanılırsın bu kadar.
Hiçbir şekilde muhatap olma. Bırak ne halt ederse etsin. Ailene bir şeyler anlatır en fazla ama emin ol bu ite mecbur olmaktansa ailenden gelecek tepki çok daha basit kalacaktır.
Kadının beyanı esastır canım ben de hukukçuyum elinde delilin de varken problemin çözümsüz kalmaz günümüzde sadece hakaret iması bile ceza alma sebebi iken senin aldığın mesajlarda alenen tehdit şantaj hakaret ne ararsan var ve bunlar uzaklaştırma için bile olsa gayet yeterli.
bendeki de aynısı. engelliyorum başka yerlerden ulaşıyor. bi dünya hakaret, tehdit. sonra seni seviyorumlar. sonra tamam düzeldi artık diyorum ama yok. ne o. rospuluğum kaldı, ne başka bişeyim.