Çoğu zaman kavga ediyoruz ama gece her şey çözülüyor birlikte sarılıp öylece uyuyoruz ben ise kırıldıklarımla kalıyorum
4 sa
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
4Cevap
Şimdi ne için kavga ettiğinizde önemli erkkeler için kaybetme koekusu vermeyen her tartışmaa amaaanndır onlar öyle. Yani muhtemelen kavga bitsinndiye bekleyop günün ona en harika saati olan uyuma sessizlik ve sakinlik kısmına gelince herşeyi unutuyor üzerine çok gidiyorsan aniden tartışmayı kesmek ve sessizleşmek erkeklerde ne oluyor lan bu sessizlik çok garip etkisi yaratıyor ve bu sefer onlar konuşmaya başlıyo eğer özel değilse herhangi veya en som kavganinz neden oldu? Veya genelde kavgalarin konusu ne söyler misin? Bizde şimle çok kavga ederdik çözdükde
Ay hastaneye gidicektik bi anda gelmiycem umrumda degil git sen kendi basına madem diye cocuk cocuk trıplere girdi bende gitmiyorum dedim baya baya umrumda degilsin drdi yani bugün bana algılayamadım yani canım gibi kaldım ne diycegimide bilemedim hatalı olmasamda özür diledim yani
Tamamdıırr abimizz rahatlamışşş erkeklerde bu zamanla oluşuyor bunu yanlış anlama kesinlikle bak hafiften cepte görmelere başlamışş eşle bi kere hastaneye gidilir o ayri konu şimdi bu cepte görme olayini genelde kıran çeyde bol bol tartıştığınız bir dönem birdeen umursamamaya çalışmak bak dene evet zor ama şöyle eve gelince güler yüzle karşıla yemek falan umursmaazlık bu değil kendinle ilgilen me time yap uzun sürsün ama odadayken çok mu yanina gidiyorsun azalt hatta bir güncük kes ben gelmicem gitmicem yapmicammi dedi birçeye iyi keyfin bilir ben kendimde yaparım sana sadece teklif ettim dee umursamaz bir tavirlar ama ilginide eksik etme dengede tut en ufak sevdiğin bir şey aç ve kendine tatli yap en sevdiğinden onada bir parça götür günün sonunda ama sonra aman ttip atiyor bu diyemesin çünkü gayet mutlu ve iyi davran sonra kendi tatlıslnı al başka birnyerde ye birşeyler izlerken balkona çik mesela müzik aç tatlını ye kısacasi 1-2 günlük onal kavga etmeyi kendini ona anlatmayi ve anlaşılmayi değil kendini anlamayi dene bakalım işe yarayacak mı
Yani adamin kafasi allak bullak olsun ee bu bana trip atmiyor az ömce yemek yedik mutlu mesut güler yüzle ufak sohbet ettik ama sanki uzak gibide noluyor bu aşağlık evde desin kısacası
Kadınlar neden kocalarını uyurken öldürüyor anladım şindi
Ayayayayyy bende anlıyorum sanırımm sabır çekiyorum vallahii
bilmiyorum ama bazı insanlarda bu şekil seviyor birbirni
Kalıcı bı kırgınlık olmaması benı mutlu etsede bazı seyler uzun uzun konusularak çözülmeli bence
mantıklı ama bunu bana söyleme partnerine söyle
Söylesemde beni suclu cıkarıyor hep kendı dedıklerını gormuyor maalesefki
yaşlar kaç hatasını kabul etmiyorsa biraz zor ya
23
evlilikte erkek kadını taşıyormuş gibi gözüksede kadın erkeği taşır sen eşine bazı şeyleri nasıl anlatacağını bilmen lazım
Zor cok valla
işte onlara dikkat et ve onun huyunu suyunu çöz öyle öyle öğrenirsiniz
şu an yanında mi pislik enişte
Evet evett
Bahsediyorumda hep ben suclu cıkıyorum niyeyse kuzum..
Amin aminnn
Bunu yapan kocan mı
Erkek arkadaşım
Tek vücut olun geçer hepsi
Uzakta olsa bile beni arayıp öyle uyuyor
Sen mazoşist misin
O nerden cıktı?
Acıdan besleniyorsun orta doğu kafanı seveyim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Gün içindeki o gerginlikler üst üste birikince insanın canı gerçekten çok acıyor, çok iyi anlıyorum seni 🥺 Gece sarılıp uyumak tutkunun bitmediğini gösterse de sümen altı edilen kırgınlıklar maalesef yok olmuyor, sadece kalbinde ağır bir yük haline geliyor. Bu durumu çözmek için kavganın sıcağı sıcağına değil, Kordon’da sakince bir kahve içerken tüm hislerini açıkça konuşmanız şart ✨ Kalbini tam anlamıyla rahatlatmadan bu döngü kırılmaz. Peki sen onunla bu kırgınlıklarını hiç sakince paylaştın mı? 💖