Biraz uzun ama lütfen okuyun, özellikle erkekler.
Allah var güzelim, gerçekten başımı derslerimden, eğitimimden kaldıramıyorum. Çevrem geniş, insanlarla kolay iletişim kurabiliyorum. Hayatımda onca şey olup biterken yine de neşemi korumaya, insanlara iyi davranmaya, mizah yapmaya, pozitif kalmaya çalışıyorum. Dört dörtlük bir insan olduğumu asla söylemem. Benim de hatalarım, eksiklerim vardır. Ama elimden geldiğince saygılı olmaya, inancıma ve değerlerime bağlı kalmaya çalışıyorum. Ve bütün bunların dışında, bu zamana kadar hayatımda onun dışında bir erkek olmadı. Konuştuğum, yakınlaştığım, sevdiğim tek erkek o oldu.
Aldatıldığım kişiyle kendimi kıyaslamak istemiyorum aslında. Onun hayatını da yargılamak istemiyorum. Herkes kendi seçimleriyle yaşar. Ama insanın canı yandığında ister istemez kendine bazı sorular soruyor…
Tüm şehirle konuşmuş, onlarca eski sevgilisi olan, aralarında eski sevgilimin arkadaşları da var, adı o…ya çıkmış, erkek ortamlarında adı geçen, okumayan çalışmayan, annesine herkesin içinde küfür eden, ifşaları çıkmış bir kız.
Merak etmeden duramıyorum, o kızda olup bende olmayan ne vardı? Ortada hiçbir şey yokken üç senemizi çöpe atıp, önüme geçip ona karşı bir şeyler hissediyorum kendime engel olamıyorum deyip, onun arkasından konuşanlarla kavga edecek kadar ne vardı kızda? 😔
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer