Kızlar yaklaşık olarak 1.5 senelik bir ilişkimiz vardı. İlk zamanlar ben onu istemiyordum sonrasında zamanla alıştım ve sevdim. İlişki içerisinde 3 kez ayrılık yaşadık, hepsinde de ben ayrıldım. İlkinde bir şey hissedemediğim için ayrıldım, sonrasında o yazdı, bir şans vermek istediğim için barıştık. Yaklaşık bi 4-5 ay ilişkimiz güzel gitti, her istediğim yere götürüyor, bana çiçekler, hediyeler alıyor, mesajda dünyanın en güzel kızı gibi hissettiriyor ama yüz yüze geldiğimizde mesajdaki samimiyeti bana göstermiyordu, geri duruyordu, çok konuşmuyordu. 2. ayrılığımızda (bi konu olmuştu, kıskanılacak bir şey) beni kıskanmadığını, beni sahiplenmediğini veya hayatımla ilgili çoğu şeyi umursamadığını fark ettiğim için ayrıldım. Ama sonrasında gereksiz bir ayrılık olduğunu anladığım için yazdım ve barıştık. Yine 4-5 ay güzel gitti, sonrasında ben çok trip atmaya başladım ama gereksiz tripler değildi, bir şekilde aramız düzeliyordu. Sonra benimle evlenmek istediğini söyledi. Ben de onunla evlenmek istediğim için geleceğe yönelik planlar yapmaya başladım. Ortaklaşa ev almaya karar vermiştik. Para biriktirmeye başladık, ilk zamanlar o da biriktiriyordu, sonrasında bir isteksizlik sezmeye başladım. Ama ondan herhangi bir istek görmedim, herhangi bir alternatifle gelmedi bana, onun isteksiz olduğunu görünce hırçınlaşmaya başladım. Sürekli tartışmaya başladık (tartışmalarımızda küfür veya saygısızca konuşmuyorduk) bana sürekli “bana kötü davranıyorsun, bana kendimi yetersiz hissettiriyorsun” tarzında cümleler kurmaya başladı ama kavga esnasında ikimiz de yüksek olduğumuz için bunları göremedim. Benim için herhangi bir çabası yoktu, en basit buluşmamızda bile plan yap dediğimde “sen yap, senin daha çok boş vaktin var” ya da “bunları yapamayacağını biliyorsun dimi” demişti. Bunlar artık bende birikmişti ve mutsuz hissettiğim için yine ayrıldım. Aradan bir hafta geçti, çok üstüne gittiğimi düşündüğüm için aradım, yazdım ama cevap alamadım. 4 gün sonra da başka kızla konuşmaya başlamış ve fotoğraflarını gördüm. Her ayrıldığımızda hep bi arayış içerisindeydi, ayrıldıktan sonra sürekli kızları takip ediyordu, her ne kadar ben ayrılmış olsam da bunu görmeme rağmen yazıyordum. Ama şu an aşırı vicdan azabı çekiyorum, nedenini bilmiyorum. Neden böyle hissediyorum?
5 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar