Aldatılan biri olarak affettim ama asla eskisi gibi hissedemiyorum, bu ilişkiyi bitirmeli miyim yoksa zamana mı bırakmalıyım?

7 ay önce öğrendim. İnstagramdan kızları eklemiş storylerine yanıt vermiş mesaj atmış vs vs. Karşılık veren pek olmamış olan da 2 3 mesajlaşıp salmış ileriye götürememiş. Ama bu durum hatasını hafifletmiyor. Hayatında 2 yıldır ben varken yıldönümümüzden 2 gün sonra başımdan aşağı kaynar sular döküldü. Ona karşı asla eskisi gibi hissetmiyorum. Öğrendiğimi söyledikten sonra bir süre iletişimi kestim o sürede çok ağlamış (hem ailesi hem de benim arkadaşlarım öyle söyledi + gözlerimle gördüm) sonra iş yerime çiçekler yollamalar vs vs çabası sonucu affettim. Bunun etkisi belki de en yakın erkek arkadaşımın bizi tanıştırmış olması olabilir. O da benim en yakın kız arkadaşımla sevgili ve çok güzel bir ortamımız var. O ortamı bozmak istemediğim için mi yoksa yeni birini tanımakla uğraşmak istemediğim için mi, yoksa ailelerimiz durumu bildiğinden çok ciddi bir ilişkide olduğumuz için mi bilmiyorum ama affettim. Neden affettiğimi bilmiyorum ama çok sevdiğimden affetmediğimi biliyorum. 7 aydır herhangi bir sorun olmadı, eskisinden daha çok üstüme düşüyor. Kaybetme korkusunu kesinlikle hissediyorum. Ama yaşananları unutmuş değilim. Ben varken farklı arayışlara girmiş olduğu gerçeğini aşamıyorum. Ne yapacağımı şaşırdım.

Güncellemeler
4 ay
Aldatmadan sonra her şeyi gözüme batmaya başladı. Tipi saçı kaşı gözğ her şeyi gözüme kötü gelmeye başladı.
Aldatılan biri olarak affettim ama asla eskisi gibi hissedemiyorum, bu ilişkiyi bitirmeli miyim yoksa zamana mı bırakmalıyım?