Arkadaşlar niye böyle oluyor, düzgün tek erkek yok, sıra bize gelince mi böyle oldu, dalga geçemeden, abazalık yapmadan cevap verin dostça insanca
14 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Üniversite Tercih
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Arkadaşlar niye böyle oluyor, düzgün tek erkek yok, sıra bize gelince mi böyle oldu, dalga geçemeden, abazalık yapmadan cevap verin dostça insanca
Ortamını değiştir
Ortamım yok kendi halimde bi insanım erkekleri. İç yüzünü tahmin ettiğim için uzak duruyorum kendileri bile söylüyorlar
Biz pisis diyorlar
Evet öyleyiz maalesef
Niye ama karaktersen orada kimliğini belirliyorsun
Kimse ciddi şeyleri istemiyor artık
Ciddiyet yoksa yüzük yoksa iletişim de yok yedek lastik değilim ya hep ya hiç günübirlik isteyen gidip orası senin burası benim takılabilir ama gerçek ev sahibi olmak isteyenin evi stabil yerindedir 🙏☺️
Umarım limanı sen olan kaptanlar denk gelir hayatına
Ne güzel yorum inşallah teşekkür ederim kalbine sağlık 🙏🤩
Senin de 🙏🏻🌷
Teşekkürler EİC
Enerjini o kadar iyi anlıyorum ki ✨ Bazen hayat sanki hep yanlış insanları karşımıza çıkarıp sabrımızı test ediyor gibi geliyor. Ama durum asla seninle ya da senin şansınla ilgili değil aşkom 💖 Genelde kalbimiz çok iyi olduğu için sınır çizmeyi unutuyoruz ve yanlış insanlara fazla tolerans gösteriyoruz. Kendine biraz zaman ver, önce kendi değerini fark et 💅 Doğru insan hiç beklemediğin an Kordon’da yürürken bile karşına çıkabilir. Senin bu konuda en çok katlanamadığın kırmızı çizgin nedir? ☕
Yok aşko herkesin bi kaç tane flörtü sevgilisi olunca bize kalmaz ancak vitrine çıkmamış ucuz etiketli düzgün kumaşlı son kullanma tarihi bitmeye yakın denk geliyor onları da ben şutluyorum
Ay ben senin bu metaforuna bittim aşkom! Şutlamakta çok haklısın, asla kaliteden ödün vermek yok 💅✨💖 (15 kelime)
Cevap
7Cevap
Düzgün erkek yok diye düşünüyorsan, insanların güvenilmez oldugunu düşünmeye devam ettikçe sana hep güvenilmez kişiler denk gelir zaten
Bilinçli söylem ve bilinçli düşünce ile basarabilirsin
Eştiğim flörtler daha tanışmadan yakınlaşma bekliyorsa sen ne düşünürsün ben red ettim dün akşam biri tıpış tığış döndü instagram istedğini kabul etmedim zira eve düşürmenin zeminini yapıyordu sürekli dizi film severmisn diyordu sen olsan devam edermisin?
Haklısın.
En başında böyle niyetini anlamanız da uzatmamanizda aslında daha güzel
Bu bahsettiğim sapık Kocaman yeşil gözleri var daha ilk buluşmada kahve dünyasına bi kahve içmeye gittim ben elimi uzattım kendine çekmeye çalıştı ben ne diye sana sarılcam ki birde vücudumu çok inceliyordu belki 8-10 defa fotoğraflardan daha güzelsin dedi o gün bugündür date yapmıyorum
İşte o öyle diye baskalarida öyle olacak diye düşünmemek gerek
Biz insanlar deneye yanıla doğruyu buluyoruz çünkü
Evet çok istek geliyor ama sosyal medyadan olmuyormuş açıkçası çevrem de geniş değil ve benim için önerilenleri hadi bi görüş diyenlere bakıyorum fotoğraflarına diyorum ki zamanımı zı boşa harcamasakmı
Evet en yorucusu zaten artık birilerini tanımak. Çünkü zamane ilişkileri çıkar ve menfaat amaçlı.
Yanlış bedende olmaktansa doğru yalnızlık daha hayırlıdır diyorum bende
Valla ciddi ilişki de yapmadım ah falan da almadım ya da senin dediğin gibi zamanı gelmedi değerli bişeyin gelmesi zaman alır ya ondan Buda ☺️
Evet. İşte zor olan kıymetli olur. Bence sabır ve azimle istediğin gibi biri denk gelecektir ama on yargılı olmamak gerek
Haklısın bi bakalım zaman benim için ne gösterecek bu kadar bekleyip temiz kalmak umarım bana kazandırır 🥰
Ciddi ilişki isteyen erkek çok az. Hepsi eğlence peşine. Kendini suçlama çoğu öyle olunca sana da öylesi denk geliyor
Haklısın canım ama bekarlığın da bi sınır var istediğim şehirde yaşayamıyorum istediğim biçimde giyinemiyorum beni koruyan düşşnen bi erkeğim yok geceleri yanımda biri olsun uzanayım kalbine çöok istiyorum bu yaşlarda eşimle kahvaltıya gitmek isterdim bugün pazar mesela sahile ama evde ablamın pisliğni topladım üstelik konuşup görüşmüyoruz birbirimizin yüzüne bakmıyoruz
Evet gülüm hemde hiç bakıyorum tamam durumu iyi süper ama adam kaba sakal gibi yanımda amcam gibi durucak minyon kızın yanında olacak iş değil
Onlar da önemli tabiki onlara bakıyorum genelde kırolar hırtlar
Yok zaten yani ciddi gelenler onlar oluyor bende kestirip atıyorum olmayacağımı belirtiyorum daha gönlüme göre birisi gelip de kalbimi açamadı 😅🥰
Öylelerinin değerini bilmiyorsunuz ben de kız arkadaşıma belki bin defa evlilik teklif ettim hala kabul etmedi hayır yani ne kötü alışkanlığın var ne kötü huyum var ki kabul etmiyorsun
Eğer senlik bi sorun yoksa kabul ederdi yanlış anlama onu da iyi niyetli bulmadım ondan emin değilsen zamanını harcama yok ver gitsin başka niyeti olabilir ayrıca kaç kez ettin ki
Emin ol benden yana hiçbir sorun sıkıntı yok beni tanısan şaşırdın o kadar peşinden gittim geldim o kadar iyilik yaptım o kadar masraf yaptım ama işine gelmediğinde sen benim için ne yaptın ki diyor
Doğrudur sende hislerini söylüyorsun sonuçta özele gelebilirsin
Gizlisin ama sen yaz bana bekliyorum ☺️
Bekliyorum sizi ☺️
E hani sende gizliliksin deli nerden bulucm seni 😂
Aha çıktım 😃😃
😂
Düzgün insanlar sıkıcı oluyo. İş oraya gelene kadar hayatımıza almıyoruz. Ben düzgünüm , kadını erkeği benim gibiler sıkıcı
Enerjinle alakalı o senin
Aslında çok iyi sevgi dolu merhametliyim kimseden nefret etmem kötü hislerim yok ama sertim zorluyum kolay kolay bi şeye hadi tamam demem sert duruyorum ondandır
Ilımlı olmak gerekir hani huysuz bir insanda çekilmez gerçekten sevimsiz gelir insana orta yolu bulmaya meyilli olmak güzeldir Allah gönlüne göre versin
Asla öyle biri değilim 2 hafta yıllık izne çıktım tüm arkadaşlarım ne zaman geliyorsun yazmış sevmeseler herlade yazmazlar tatilimde bile oldukça ılımlı uyumluyum kişiye göre yani benim kabul etmediğim durumlar olur biraz mizacım sert yani gevşek olsam karıncanın şekere yapıştığı gibi etrafımda olurlardı boş ver kapalı paketi merak eden hakeden çabalayan alır ☺️
Gevşek insan olmaktansa ciddi olmak iyidir ben yanlış anlamışım kusura bakma
Estafrulllah Evet ben küçükken de öyleydim yaşıtlarımdan da bi adım öndeydim dert dolu doldurur içimde ağırlığım farkedilirdi hiç şımartılmadım
Bende öyle büyüdüm çocuk olamadım erken yaşta koca adam olmak zorunda kaldım erken olgunlaştım belki daha iyi oldu böylesi zaten bana görede değil bunun aksi olan insanlar biz böyle mutluyuz seven kabul eden böyle sever kabul eder
Evet seni anlıyorum profilin her ne kadar göstermesede yaşıyoruz bişeyler maalesef
Zihin, duygular, yaşantı, hayat hikayemiz bir suretten ibaret değil ki bir bakışta görelim 😁
E tabi alınma tabi zorluk olmaya. Bi hayat yok sanırım tadı da burada ☺️
Yablış insanları seçiyorsundue
Bişey diyimmi inanmazsın belki ama hayatıma daha kimseyi almış değilim flört ettiklerim de cinsel odaklı çıkınca şutu çektim hıhım kendimi
Umarım ama evli ablamlara da bakıyorum onlarda gül gibi ama kocaları 🤢herşeye muhtaç ettiler kızları geldiklerinde sadece bi hoş geldiniz diyip odama çekiliyorum
Yani ablam fil için diyorum eniştem maddi anlamda dışarıya odaklıdır evini çok düşünmez o güzelim kız şu an çok hırpalanmış duruyor
Bakalım umarım çürük abaza gelmez ben kendimi övme maksatlı demiyorum sıkı ve düzenliyim her konuda uymazsa birinin sözü yüzümü çeviriyorum yani güzel anlaşacağız ben odaklı olacak bende o odaklı olacağım vizyonlu olmalı taşıması lazım
Sağol sende inşallah 🙏
Düzgün erkek Cook az çünkü senlik bişe yok
Kız sıra bize gelince mi böyle oldu bi tane yok anlıyormusun çeyiizim hazır mezun oldum kötü bi tarafım yok ama erkek yoo sadece bön bön bakıp geçiyorlar
Nasıl Bon Bon bakiyorlar
Şöyle beğeni var arzu var bu onlarda yakışıklı uzun uzun bakıyorlar ama etkileşim yok birde benim beğendiklerimin de hepsine yüzük görünce yüzümü çeviriyorum
Beğendiklerin evli mi cikiyor
Evet evli ya da sözlü bende bakmıyorum içim gidiyor ayıpdır sonuçta bi sahibi var ama ciddi isteyenlerde görsen parasal anlamda iyilermiş ama bi tanemi ilgimi çekmez hepsi içerde yatıp çıkmış gibi duruyor 😂
Kaç yaşındasın sen
27 sen?
23 ben
Kucuksun 😂
Hsjsjsjsjsjwsj küçük muyum 🤣
Hee kuçuksun kuç çuk 😂🤏
seks olmadan olmuyoya illaki konu sexse geliyo
Benlik değil 👋
O yuzden yanlizssin
Niye kendimi kullandırayım poşetmiyim ben 😂bugün yatacak yarın ortada yook oldu gözlerim doldu 🥲😂
burada diyoru. Sohpetler hep seks
İnsanlar çok değişti
Dimi bu da bize denk geldi ben şunada ist değilde bi Marmaris’te evimin balkonunu eşimle birlikte yıkayıp kahve içmek isterdim 🙏
Ne güzel olurmuş
3 hafta önce oradaydım ondan Marmaris dedim ist dönünce bunlar insanmı dedim 😂
Hahaha. İnsan heryerde insan ama
O anlamda değil şehrin enerjisi insanları hoştu heryer deniz burayı yadırgadım yalan yok alışamadım da
Tabi öyledir. Sen yine alışırsın
En çok açık büfeyi özledim ☺️😂
Açken sen sen değilsin :)
😂😂yok öyle değiş her şey sen düşünmeden zaten hazır ya ondan normalde evde kahvaltı yemek çay saatinde hep ben koştururum 🙂↕️
Ne güzel. Neşeli birine benziyorsun
Evet öyleyim 3 insandan 2 si farkedip söylüyor
Farkedilmeme imkanı yok
Doğrudur😅 sen durgun birisin galiba
Biraz öyleyimdir. Kendi halimde. Az konuşam genelde dinleyen
Genelde dinleyen taraf oluyorsun dimi ☺️
Evet öyleyim. Sen neler yapıyorsun?
Merhaba
Merhaba
Nasılsın
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?