Yani bakıyorum da erkekleri boyuna ve kilosuna göre aşşağılayan, maddi durumuna göre değer biçen ve istekleri hiç bitmeyen kızların bile güzel ilişkisi olabiliyor. Ben sadece saf aşık isterken, neden bugüne kadar karşıma hep seviyor gibi davranan ama davranışları aksini söyleyen erkekler çıkıyor?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılBazen aramaman gerekir aslında, çıkıyor bir yerlerden bir bakmışsın hayatına girmiş.. O kötülerin, dediğin kişilerin hani açıkçası çok uzun süreli ilişkileri olabileceğini sanmıyorum. Yolun sonunda ayrılıyorlar. Canları cehenneme açıkçası.
İnsanları dış görünüşlerine veya değiştiremeyeceği şeylere göre yargılayanlardan ömrüm boyunca nefret ettim.
Çünkü aynı şeye ben maruz kalmıştım. Çocuktum (hala çocuğum 19 yaşındayım fakat anlayın işte ilkokul zamanları şslkjgksgssldkşj) ve zayıfım diye çok ezildim, erkekler grubunda da pek dikkate alınmazdım, sanırsam 23 Nisan gösterisi için hazırlık aşamasındaydık, sırf zayıfım diye sınıfımdan bir kız benimle eş olmak istemedi. O an aslında alınmadığımı hatırlıyorum ama travma olarak kalmış içimde bir yerlerde. Tabii çocuktuk belki kızda değişmiştir bilemem, umarım kendisi iyidir. Aklımda kalmış. Sen böyle sorunca aklıma geldi anlatayım didim :d
İşim yok iş de bulurum, gerekirse 12 saatte çalışırım, yanına gittiğimde elini saçıma koyup, yüzüme gülüp, yanağımı okşadığı güne kadar da o kişiyi aramaya devam edeceğim. Saf sevgiden başka bir şey istemiyorum. Duygulandırma be ağlayacağım şimdi sşlfkjgksfjgsfd
021 Yorumla
Soran+1 yılGel sarılıp ağlayalım 🥺
- +1 yıl
https://www.youtube.com/watch?v=9fF491-R2do
bu şarkıyla ağlanmaz galiba ama seviyorsun sanırım asdşokjgasşlkgjaskşls
Soran+1 yılDaha kısa versiyonunu dinlemistim ben. O daha güzeldi ama bu hali de hoş 😅 Bu sarkiyi dün KS de bir goruse yazmistim. Soru sahibi sen miydin? 👀
- +1 yıl
Yok hayır ben de görüşten görmüştüm. Merak edip açmıştım. Pek sarmamıştı 😅 ama seni görünce aklıma geldi direkt atayım didim dsagfasgadf
- +1 yıl
görüşten görmek :d Sorudaki cevaba verdiğin görüşten görmüştüm :d
Soran+1 yılTipe bak WÇSMXDJDMDJJDD
Yaa (:d) şeklinde gülmeyi görünce asırı ironik geliyor. Gülmekten ağzım yamuldu der gibi WCXHDMDND
Soran+1 yıl:d yapmstim yaa site degistirmis
- +1 yıl
Aa ne var be tipimde şpKJFKŞADFA
. d şunu da kullanıyorum ama artık bu sarmıyor, hani böyle bir küçük, miniminnacık bir şerefsizlik/adilik yaparsın sonra gülersin ya pis pis, işte bu. d o oldu :d
İçten gülünce :d bunu kullanıyorum, bence daha güzel alkdfjngaslşkgjlfkJLKJKŞFLDS
Soran+1 yıl2010 da falan kullaniyordum bunları 😅😅😅
- +1 yıl
Ruhum genç belki? Olamağzmı? :d
Ya ben pek yazışma kültürüne hakim değilim adlkfjsaklşgjlşas
Telefonu sadece arada alo demek, wp mesaj varsa ona cevap yazmak için kullanıyorum dslkjgsalkfşgjşlas
Senden bu konuda geçer not alacaksam söyle gideyim okuluna :d
Soran+1 yılAhahahaha +100 puan
- +1 yıl
tEşEkKüR eDeRiM bAyAğN ( :d )
Soran+1 yılEvet polis bey bu yorum
- +1 yıl
Ya lkajdhakjlfsdhgkjlhas
https://www.youtube.com/watch?v=IWYB234Zmfk
Bunu atmayacaktım fakat göz altına alınırken ben olabilirimmasşljhlkadHGKLshlgkjsd
Soran+1 yılAllah seni kahretmesin CWDMSHMSSN
- +1 yıl
Etmesin dimi etmesin aslkjhghkSDHGKADHFKAS
Benim iki noktalı gülüşüme laf etmeden önce düşünecektin onu :d AKLJHDLASKFA - +1 yıl
Ya zalım girl, yarım bırakıp gittin :d Ben uykum olduğu halde 4-5 defa 10-15 dakikalık alarmlar kurup kalkıp baktım dün akşam, yazdın mı diye, insan bi iyi geceler der, hayır yazışma cahili olan da benim yani sLŞKFJSŞKLDGSA
Soran+1 yılYaa pardon WMHXMHSMDND yorumlarda hep karsilikli konusulur ve sonra diyalog bitince susulur ya vedalasmadan, ben de bitirmistim. Simdi iyi gunler dileyeyim😅🌸
- +1 yıl
Ben o tür bir dialoğu bir tek sende gördüm herhalde, bu nerenin kültürü LKJHDSHFLSHADJLG
Soran+1 yılValla yorumlarda iyi geceler dileyen cok az yaa genelde bir konu icin tartisilir ve biter😅 Cok nadir sonlandirmisimdir o sekilde ama cidden bekletmek istememistim🙈 Simdi son yorumu atiyorum😅🙏
- +1 yıl
Son... şüpheli :d
En İyi Cevaplar
+1 yılSevene zamanla bal olur dikenli tellerin , sevmeyene bal olup ömrünü versen de acıtır en güzel sözlerin..
Böyle kızların ilişkileri güzel olabilir tabiki lakin erkeğin de böyle bir kızla sevdiği için birlikte oldugunu düşünmüyorsun değil mi? Sana da o kızların benzeri olan erkekler denk geliyor ki davranışlarından Gerçekleri görüyorsun sevmediğini veya amacının farklı oldugunu anlıyorsun hissediyorsun 6. hissin ve psikolojik algın çok kuvvetli ve birlikte olduğun kişinin sana yalan söyleme şansı yok. Ayrıca sınırların var ve güçlü karaktere önem veriyorsun kısaca ne istediğini bilen bir kadınsın.
o yüzden böyle bir kadına gelebilecek erkeğin de güçlü sabırlı kadın ruhundan anlayan ilişkiye değer veren , kadınını kıskanan sahip cıkan , bir ortamda konusunu açıp meze etmeyen özeli olduğunu bilip arasında geçen tek bir kelimeyi bile başka biriyle paylaşmayan , birlikte bir elmanın iki yarısı değil de iki ayrı elma olarak hayatı birlikte güzel yaşamaya odaklanan birbirinin sınırlarını bilen ama hayata karsı sınırsız olan , seninle gözleri gülen sen olmasan da varlığınla mutlu olan bir erkek olmalı hayatında.
O yüzden gerçek sevgi ve aşklar 80-90 yıllarda doğmuş veya yaşamış şanslı insanlarda vardı , Birbirini her şeye rağmen seven , en ufak tartışmada ayrılmayan güçlü seviyeli ilişkilerdi. tek cıkarları 5dk fazla göreyim diye uyanıklık yapıp kandırmasıydı. şu an öyle bir aşk sevgi flört sevgililik evlilik yok maalesef. Seninle aynı dertten muzdaribiz ve senin kuşağında senin gibi düşünen cok az kişi var.00 Yorumla
+1 yılÇünkü sevmek için yaratılmış kalpler hep boştur. Burada en güzel kendimden örnek verebilirim ancak söyleyeceklerim samimi olmaz ve reklam yapıyormuşum gibi olur. Yine de söyleyeceğim. Çok güzel severim ancak dışarıya sert biriymişim izlenimi veriyor olsam gerek, benden hoşlananların çoğunu yollarımız ayrıldıktan sonra öğreniyorum. Farklı bir şehre taşınınca, okul değiştirince, üniversiteye geçince, üniversiteyi bitirince vb. Yanıma gelmeye mi çekiniyorlar anlamıyorum.
Güzel seven ve sevmeyi bilen insanlar toplumda el üstünde tutulmaz çünkü kibarlık, nezaket ve alçakgönüllülük eziklik olarak anlaşılıyor. 3 yıllık sevgilim tarafından aldatılınca ve yakın olduğum insanlar bana cepte (ilgi-sevgi-saygı göstermesem de olur nasıl olsa benle arası hep böyle iyi kalacak) gözüyle baktıkları için hepsinden gitgide soğudum ve uzaklaştım. Dediğin gibi zor beğenen, pimpirikli, gıcık, a*tal biri gibi davranmak gerekiyor. Bak mesela Recep İvedik'e. Çoğu insan öyle biriyle denk gelse kavga eder ve geçinemez ama sinemada görüp gişe rekorları kırdırtıyorlar... Bu toplum iyi niyete layık değil. O yüzden sen kendin ol. Ruh eşini bir gün hiç beklemediğin bir anda bulacaksın.00 Yorumla
Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. Sakın pes edip o ite çakala pirim verme! Mutlaka seninle aynı saf duygulara sahip, temiz birisini bulacaksın. Sonra o bahsettiğin kızlar ortalıkta gezerken sen sevdiğin ile el ele gezeceksin ve onlar sana bakıp imrenecekler. Aslında çoğunun aradığı, istediği şey seninle aynı, sadece onlar sabredemeyip farklı farklı kişilerde şanslarını deniyorlar. Erkekleri de ciddi bir kısmı bunu fırsata çevirmeye çalışıyorlar. Sen onlara uyma ki şu an onlarda en büyük farkın bu, uyarsan onlardan bir farkın kalmayacak. Hakkında iyi olan, hayırlı olan olsun.
04 Yorumla
Soran+1 yılRica ederim
- +1 yıl
Bende ayni şeyleri istedim evlendim ama maalesef dediğiniz gibi olmadı basta çok iyi duruyordu sonradan çok şımarık biri olduğunu anladım herkeste aynı şeyi söylüyor zaten
- +1 yıl
@sghsjsjsheheh Biraz tanımakla ilgili ama biraz da nasip işi işte.
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
39
Cevap
120Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 64,5b cevap paylaştı. Doğru istediğimiz kimseye denk gelmiyor müzdaripim
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 261,4b cevap paylaştı.
u +1 yılBunun nedeni bu ülkede seveni değil sevmeyeni sevmeleridir. yani mesela bende bakıyorum kızlara küfür eden onları döven şiddet uygulayan ya da aldatan erkekler sürekli sevgili buluyor kızlar bu tiplerden hoşlanıyor serserilerden yani. ama benim gibi. kızlara iyi davranan onları mutlu edebilecek kişiyi sevmiyorlar. ben oysa ki saf aşk istiyorum sadece. yani tüm gün sevgilimin elini tutup bırakmamak birlikte bir şeyler yapmak sadece sarılıp oturmak mesela. ama insan genelde kendisi gibi olanı değil zıttını seçiyor ondandır. ya da zaten düzgün erkek kalmamıştır çevrende. ya da iyi erkekleri sevmiyorsundur
10 Yorumla Doğru insan yoktur. Herkes kendi kafasında belirli bir aşk hikayesi ve istekler kurar. Elbette herkesin istediği sevmek, sevilmek, değer vermek, değer görmek, eğlenmek, gülmek, bırakmamak... Her insanın belirli kusurları vardır. Önemli olan sevdiğin insanı kusurlarıyla sevebilmendir. Onu olduğu gibi kabul etmektir. Elbette yanlış insanlar var. Ama bazen insan aşık olunca o yanlışı göremiyor. Yanlış anlaşılmalar olabiliyor karşındaki insanı fazla tanımayınca bu yüzden bazen de direkt sevemiyoruz ya da sevdiğimizi zannedip sevmediğmizi anlıyoruz. Herşeyin hayal ettiğimiz gibi olmasını isteriz ama gerçekler farklıdır.
Bir ilişkide direkt fazla bağlanmamak gerekir. Yoksa yakar... Fazla hayal da kurmamak gerekir. Hayali güzel oluyor ama gerçekleşmeyince tüketiyor...
Saf temiz, güzel seven ister kadın ister erkek olsun farketmez. Genelde maalesef böyle sevenler doğru aşkı bulamıyor. Aşkı yanlış kişilerde arıyoruz belli ki. Nasip kısmet genelde böyle işler.
Ben aşkı aramıyorum ama birini sevince ona bütün sevgimi vermek istiyorum. Onunla birlikte olmak istiyorum. Bugüne kadar 4 defa sevdim. Sadece 1 tane sevgilim oldu o da ilkokul zamanı çocukluk aşkı, ne kadar sayılır bilemicem 😃. Geri kalan 3 kişi gençlik zamanı farklı yaşlarda. Ama olmadı... Yanlış kişileri tercih ediyoruz belli ki.
Hayat kumar gibidir, belirli kararlar alırsın ya kazanırsın ya da kaybedersin. Ya mutlu ya da mutsuz olursun. Ya öğrenirsin ya da aynı hatayı tekrar edersin...
Bu kadar edebiyat yeter galiba 😅. Umarım karşına gerçekten seni seven, sana değer veren, iyi anlaşabileceğin biri çıkar 🙏🌸.12 Yorumla
Soran+1 yılÇok teşekkürler açıklayıcı ve değerli yorumun için💜
Kendi adıma konuşayım. Doğru kişiyi bulmak yerine önceliğim doğru kişi olmak üzerine kurulu. Bugüne değin hayatımda hiçbir kız olmadı. Bundan sonra da olmasını istemem. Sadece evlenirsem eşim. Çünki ben temiz biriyle yoluma devam etmek istiyorum. Ben de öyle olmaya çalışıyorum. Benim gibi düşünen kişiler adına bunun şöyle bir sonucu var, herhangi bir kızın bana ulaşması neredeyse imkansız hale geliyor. Genelde aldığım tepkiler şu şekilde ilerliyor. Başlangıçta benim soğuk, biraz aptal, sıkıcı ve ezik olduğumu düşünüyorlar. Zamanla benden konuşmalarımdan tavırlarımdan etkileniyorlar. Sonra bir yerlerden telefonumu bulup taciz etmeye başlıyorlar. Kızlar sık sık beni kesiyor. Ben sadece haberim yokmuş gibi davranmaya çalışıyorum. Şimdi başa dönelim.
"bugüne kadar karşıma hep seviyor gibi davranan ama davranışları aksini söyleyen erkekler çıkıyor?"
Doğru kişiyi doğru yerde, doğru sıfatlarla, doğru referanslarla bulabilirsin. Tombaladan çeker gibi karşına çıkanlarla iletişim kurarak değil.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı. Sürgünde Dostoyevski, hapishanedeki bir köpekle, insan ilişkileri üzerine gözleme dayalı bir deney yapar.
“Köpeği takibe alır ve yanından geçen her mahkumun onu tekmelediğini gözlemler. İlginç olan şey, köpeğin mahkumlardan kaçmaması ve yanına bir mahkum yaklaştığında eğilerek tekme pozisyonu almasıdır. Köpeğin her yanından geçen her mahkum köpeği tekmelemekte ve köpek buna bir tepki vermemektedir.
Dostoyevski de, bir gün köpeğe yaklaşır ve onun başını okşamaya başlar. Köpek bir süre şaşkın şaşkın ona baktıktan sonra, hızla yanından uzaklaşır ve acı acı havlar.
Önüne gelen mahkumun tekmelediği köpek, o günden sonra nerede Dostoyevski’yi görse ondan kaçar ve ona bir daha asla yaklaşmaz.”
Bu durum bize her zaman kötülük görenin sevgiyi gördüğünde ona uyum sağlamakta zorlanacağını hatta oradan kaçacağını gösterir.
Herkesin huzursuz ve şikayetçi olduğu günümüzün belki de en büyük sorunu budur. Sevgisizlik ve kötülüğü hak görme.
Şahsen buradan kendimce bir yorumlamaya göre umarım hayatınızda hep gerçek sevginin ne olduğunu bilen bu sevgiyi güzel bir şekilde karşısındaki insanlara yansita bilen insanlar denk getirsin hayat sevmeyi ve sevilmeyi bilmeyen insanlar uzak olsunlar bizlerden 😇10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılSen Emre ile boşandın mi? Kötü olmuş üzüldüm işin şakası bir yana..
Yanlış olmasında , doğrusundan ziyade gerçek bir ilişki bana göre nasıl olmalı
Öncelikle güven üzerine inşa edilmeli sonrasinda %30 bağımlılık %70 bağlılık olmalı mış gibi olmamalı ilişki söylenilen her söz hissedilmeli kelimelerle kalmamalı birlikte kişiler birbirine değer katabilmeli ilişki gittikçe değer kaybetmemeli, ilişki ilerdikçe özensiz olmamalı başlarda olan o çekicilik albeni vs vs zamanla kanka muhabbetine dönmemeli tamlayan ve tamamlanan olabilmeli erkek atlas olduğunda kadın onun ayağa kalkma sebebi olmalı ama tek dizinin üstüne düştüğünde aman diyip başka maceralara yelken açmamali , çok değil güzel sevmeyi bilmeli ve aynı zamanda kadın güzel sevilmenin ne demek olduğunu bilmeli. Birbirini anlamak için mücadele etmeli , gereksiz trip atmamali , denememeli hayatıyla ilgili göldede bir şey kalmamalı kendi açımdan dünyaya kafa tutsam gelip onun dizinin dibine kivrilsam bunu zafer saymamali , önceliğim olduğunda , o beni listede aşağı doğru indirmemeli , erkeği güçlü vs vs olduğu zaman sevipte erkeği teklediginde yarı yolda bırakmamalı bedenen kırılgan ve zayıf olsada ruhen ve karakter olarak güçlü olmalı ben sendeledigimde omuz olmalı , rakı içip masadan da kalkmalı zillere de basıp kaçmali , günüm ne kadar kötü geçerse geçsin onun sesi varlığı bana şifa olmalı daha fazla uzun uzadiya yazmadan ben gerçekten güzel sevdim hemde öyle böyle değil bir kadının ömrü hayati boyunca bir daha denk gelemem diyebileceği kadar güzel sevdim ağzımın payını sağlam aldım. Birini bir gün yeniden seversem bu yazdıklarımın daha fazlası olacak şekilde ve ona gerçekten inanip birde üstüne aşık olursam ilk defa. Ona kendi hikayemi başından sonuna saklamadan anlatacağım bu bu hayatta birine emanet edebileceğim tek ve son şey olacaktır (=
06 Yorumla
Soran+1 yılBence eskiden sevdiğin kadar saf, temiz ve yoğun hislerle dolu bir aşk yaşaman daha zor. Çünkü çok sevmiş ve kötü sonuçlar almışsın. Artık daha temkinli adımlar atar ve ona göre duraksarsın gibi geliyor bana.
Kafamda oluşturduğum karakterle de boşanmam gibi geliyor 😅 Aşk tanımlamana genel olarak katılıyorum. Umarım istediğin aşkı bulabilirsin Pilav 🍚🥄- +1 yıl
Duraksayacagimi düşünmüyorum , yaşadığım hayat beni zor biri yapmış olabilir ama işte biri o zorluğu o düğümü çözebilirse yeryüzünde her konuda ve duyguda cenneti olurum
" Onu aramakla bulamazsınız bulanlarda yine arayanlardir " (=
Soran+1 yılBak, kendin bile onu bulan biri cikana dek yokum diyorsun😅
Duraksarsın, daha temkinli olursun demiştim.- +1 yıl
Sende temkinli değil misin? Vallahi buda can kimse kusura bakmasın , ilgi mesela çok basit bişi dimi ilgili olmak özellikle öyle büyük büyük cümleler kurduğun birine karşı sen o insan hakkında roman yazabilir hale gelirsin stalk ya da soru sorarak dikkat ederek ama o insan senin hakkinfa söylediğin bir şeyi bile hatirlamaz. Ee? Şimdi napayım, naparsin?
Ben boş laf salatasını sevmiyorum. Evet temkinliyim öyle körü körüne yanmıyorum. Inanırım ateşe ne kadar yakalabilirsin göreyim diye de sorarım bu tamamen o kadına bağlı
Soran+1 yılNiye kabul etmek yerine savunma moduna geçerek hem yalanlar hem de doğrular modda yazdın anlamadım 🙂 Evet, ben de öyleyim. Ama sonuç olarak eskiden bu kadar temkinli değildik. şu an ise daha temkinliyiz değil mi? Zaten yazdıklarınla da doğrulamıssın 🙃
- +1 yıl
Aaa yok ben yazdığım her satırın altına imzamı atarım
+1 yılöncelikle kendinizi üzmeyin nasibinize daha varmış demek ki her çiçek kara kıştan sonra bir can suyu ister pek ala sizinde bunu istemeniz tabidir ama kendinize zulüm ediyorsunuz yapmayın kısmetinizde şu an yok ise yıpratmaya değer mi? sabredin eminim ki Allah size öyle bir kader nasip edicekki mutlu olursunuz
Allah'tan niyazım sizin inşallah sağ salim yarım parçanızı bulmanızdır12 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim☺🌸
- +1 yıl
En içten dileklerimle vaktin gelmesini sizinde niyazına kavuşmanızı dilerim 🤝can çıkmadan umut kesilmez sizde sabır edin
+1 yılBende senin gibi hep düşünüyordum biliyormusun , sonra şunu fark ettim bilinç altında aslında karşıma çıkan kişileri tercih ettiğimi fark ettim. Kendi anneme olan tavrima göre bir tavır ile yaklaşıyorum. Yani işin özeti benim doğru bir yaklaşım im olduğunu hep düşündüm ama yanlismis. Anneme kötü davrandigim anlamına gelmesin bu. Sadece annem gibilerine bakiyormusum farkında olmadan. Ve onun hayat şartlarına yakın olanlara tabiki benim sevgi şiddetimde öyle. Bunu düzeltmek için şu an bilinç altımı toparliyorum ki eğitimleri var.
Aslında çok düzgün birisin fakat yaşam seklin yasamisliklarin ne dersen de ozamanlarda bilinç altına yerleşenler e göre hareket ettigin için.
Ve ben bunu 26 yaşımda fark ediyorum. Önceden secebilirim zannederken yanlışlar yapa yapa bıktım , ve söyle yoğun bir düşünce havuzuna dalınca bunu kendime açıkca soyleyemesemde bilinç altına gire hareket ettiğimi fark ettim04 Yorumla
Soran+1 yılAslinda hakli olabilirsin..
Baba sorunlari olan bir kizim. Her ne kadar gidip de tecavuzu falan savunan birini secmedim hic ama gene de yanlislari duzeltmeye ve onarmaya calistigim yerler oldu. Iliskiyi onarmak icin umut gordugumde, gerektiginden fazla savastim. Baba sorunumla ilgili travmasal bir durum olabilir belki de. Ya da en azindan onunda etkisi vardir.- +1 yıl
Yüzde yüz var nasıl anlatsam bilmiyorum bilinç altı ile ilgili konular fakat ilk önce bilinç altının işleyişini bilmelisin ve sonra bunun üzerine çalışa bilirsin. Kimse kötüye çalışmaz unutma lütfen herkes iyi olsun ister bu bilinç üstünle alakalı fakat dikkat edersen istediğin değil istemediğin yöne gider hep
Aslında bu bilinç üstün için geçerli , karar mercii bilinç altı olduğu için aslında yine yönlendirende sensin.
Örnek vermem gerekirse : yemek nasıl yenir bunu düşünmezsin ama nasıl daha kibar yenir bunu düşünürsün. İşte böyle.
Yemek yemek artık bilinç altına yerleşmiştir.
Ve dahası rahat yemek yedigin bir tarzında vardır. Ve bunu genelde yalnızken yapmayı tercih edersin. Fakat toplum içinde kibar yenmelidir. Bu kısım bilinc üstü işte.
Yani söylemeye çalıştığım
Zaten tercih ettiğin erkekler bilinç altında gizli sadece onlara yaklaşma şeklini sen guzellestirip daha iyi hale getirmeye calisiyorsun.
Herhalde anlata bildim
Soran+1 yılNet olarak anlattin. Sanirim bunu fark etmek de kontrollu olmama yarayacaktir. Tesekkurler 🙏
- +1 yıl
Rica ederim benimde yeni fark ettiğim bir durum, biliyordum sadece doğru cümleler zihnime yerleşmedigi için farkındalığım yoktu
- Aşk İlişkileri konusunda 9b cevap paylaştı.
+1 yılBiraz herkese adam dendiginden olabilir mi?
Erkek ile adam kelimeleri birbrine karistirir olduk son 20 sende.
Kişiler kişilere denk gelmez.
Sizin onu bulmanız , görmeniz, fark etmeniz mümkün. Tabi aynı zamanda eşiniz olacak kişinin de size müsait olma şartı.
Kimse ayağıyla size gelmez.
Bu zamana kadar doğru seçtiğinizi düşünüp birşeyler yaşadığınız fakat anlaşamadığınız kişileri bulmak için izlediğiniz yolda bir sorun var o zaman.
Yöntem veya izlediğiniz yolu değiştirmenizi tavsiye edebilirim.10 Yorumla Bazen doğru kişi ansızın çıkar karşına bazen arasanda bulamazsın buna ister kaderde ister alın yazısı ister şans aşkın insanın karşısına nerde ve nasıl cıkacagı asla bilinmez umarım senin aşkın yakınlarda seni bekliyordur sana iyi şanslar bu yolda 😊
22 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim🙂🌸
+1 yılZekanı israf etmeyip
Felsefe psikoloji gibi farklı konular sevseydin seni alırdim...
Demem o ki bazen insan kendisini geliştirip
O tür insanların olduğu ortamlara girmek zorunda
O zaman seni bedenden ziyade insan olarak gören kişilerle karşılaşabilirsin
Sosyal medya yalan olduğu kadar
Vasat insanların olduğu ortamlarda
"Içgudusel " davranma ihtimali daha fazla
09 Yorumla
Soran+1 yılPsikoloji seviyorum zaten.
Burada olmak zekayı ısraf etmek mi? Ya da yanlis kisilere denk gelmem benim sucum mu?
Soran+1 yılBebek hemcinsim 💜
@Sibel255- +1 yıl
La buradasin diye zekânı israf ediyorsun diyen yok
- +1 yıl
@Sibel255 daha önceden konuştum abisi
Psikoloji sevdiğini unutmuş olabilirim
Soran+1 yıl@sibel255 Bence de alırdım falan çok iticiydi. Zaten kadına o gözle bakan biriyle ben yapamazdim en başta.
- +1 yıl
Of ulan niye bu kadar ciddiye alıyorsunuz anlamadım ki
Burası KS
Ciddi mi konusucaz hep
Neyse hadi iyi akşamlar hadi çüüüss
Bence seçimi iyi yapamıyorsun ya da istediklerini alamadıkları için erkekler zora gelmiyorlar bende bir zamanlar aşk arıyordum ama şu anda ise gerek olmadığını düşünüyorum, çünkü aynılaşmış profil o kadar fazla ki bana cinsellikten başka bir katkı sağlayabilecek ve bana saygı duyan bir gerçek feminen kadını bulduğumda evlenirim ama şu anda hiç sıcak bakmıyorum
016 Yorumla
Soran+1 yılİstedikleri ne bilmiyorum. İlgi gosterince soguyorlar ama gostermeyince de uzuluyorlar gibi. Her seyi dobra dobra pat pat soyledigimde soguyorlar ama acik konusmadigim zaman da stres yapiyorlar ki ben de net oluyorum cogu zaman ama gizem yapmayinca kaybediyorum. Cok gizem yapinca da iskence ediyormusum gibi geliyor.
- +1 yıl
Bence her şey net olana kadar gizem yapman önemli ama gizemi de abartma 😊 her şey yerli yerinde göstermen lazım sen direkt hemen ilgi veriyorsun demek ki dobra dobra değil de dolaylı söylesen belki acımaz, bende çok dobrayım ama yerine göre aslında hayat herşeyin ortası ya biraz analiz ile alakalı, insanların hareketlerini gözlemlemen önemli aslında tutarlı mı mesela dedikleri ile yaptıkları?
Soran+1 yılYaa karsimdaki insan mesela asik gibi davranmiyor ama asigim diyor. Mesela ilgili ama cok ilgili degil. Ornegin sen asik oldugun kizi stalklamaz misin? O mesela yeterince bakmamis bile. Ruhumu merak etmemis ve gormeden, anlamadan ne kadar sevebilmis olabilir diyorum. Karsi tarafa inandirici gelmedigini soyledigimde duygularimi kucumsuyorsun diyebiliyor ve sonra da kavga edebiliyoruz.
- +1 yıl
Bak erkek stalklar ama fazla açmaz kalbini bunu hiç bir zaman unutma, çünkü erkeğin analiz etmesi ölçüp biçip tartması uzun sürer, çoğu erkek duygusal olmaz çünkü zayıf tarafını göstermez bana göre de göstermemeli, erkek güven ister eğer gerçekten seven erkek seni laflarıyla sevdiğini göstermez gelir yapar, mutlu etmek için elinden geleni yapar.
sosyal medyadan bir de stalklayarak ne kadar bilgi edinebilir ben mesela sosyal medyadan yazmayı samimi bulmuyorum denedim ve hep başarısız oldum aslında. Sen zaman harcamak istemiyorsun ama işte bende doğru kişiyi arayacağım diye diye yalan oldum. Kimse 4/4lük değil elbet eksisi olacak. Sen o eksiği törpüleyeceksin karşındaki insanda senin eksiğini aynı şekilde, zaten biz iki elmanın yarısı değilmiyiz erkekler ve kadınlar olarak demek ki eksiklikleri biz kapatacağız o da zaman vererek ve her iki taraf emek harcayarak ama ilişki için değil kendisi için ne kadar hayatta başarılı ve iyi olursan aynı ortamda sende iyi olursun.
Soran+1 yılHayır ama bak.. Ben kusursuz olmasından bahsetmiyorum. Ama aşık olmadığı halde aşık rolü yapan sırtlan erkek modelini ele alıyorum. Bunu hissettiğimde çok ciddiye alamıyor ve çoğu zaman yüzüne vuruyorum. Kadınlar genel olarak daha duygusal diye o tarafımızdan vurarak, romantik bir damardan girerek etkilemeye çalışan ama kendisine bağladıktan sonra soguk yapan erkekler bunlar. İnsan sevdiğini merak etmez mi? Ya da hissettirmez mi? Sevmediği, sadece hoşlandığı açık diye düsünüyorum.
Soran+1 yılSanırım anlamadın..
Başta zaten aşık olduğunu söyleyen, peşimden kosan ve tavırlarıyla ilgiyi fulleyen taraf oluyor. Ilk gün gosterdigi ilgiyi 1 hafta sonra niye gösteremesin seviyorsa? Cünkü kendisi ilgiyi erken bulsa zaten ilk günde de göstermez. Ben burada soğuk sıcak oyunundan bahsediyorum 🙂
Soran+1 yılMadur edebiyatı yapmayın 😀 ılk günler de mesela 8 saat calisiyorsunuz, simdi de 8 saat calisiyorsunuz. Hayatinizin sartlari assagi yukari ayni. Ama ilk gunler uzun uzun aciklamalar yaparken, bir sure sonra 1 cumleyle gecistirebiliyorsunuz. Başta yapabiliyordun ama simdi beceremiyorum diyemezsin. Yutmam, tukururum kusura bakma 🙈😂
- +1 yıl
Tamamdır yemezsin ama çok ilgi görünce de şımarıyorsunuz bazen 😂 ve ruh halimiz her zaman aynı olmuyor sizin gibi değişken olmasa da bazen odun tarafımıza denk gelebiliyorsunuz. Bazen öyle an geliyor ki bir sürü açıklama yapıp anlaşılamadığımı biliyorum ama tek bir kelime veya cümle ile çok şey anlattığımı biliyorum, bir de geçiştirdiğim konunun ne olduğu da önemli 😂 sürekli dert anlatıp darlıyorsan bizde en sonunda sıkılıyoruz. Evet ilgiyi çok seviyorsun sen ama ilgiyi maksimum düzeyde her zaman veremeyiz mağdur edebiyatı yapmıyorum gerçekten 😂
Soran+1 yılPardon da sevgili dediğimiz şey zaten ilgi kaynağı değil mi? Her arkadasinla her gun konusmazsin. Her akrabanla da her gun konusmazsin ama sevgilinle her gun konusursun mesela cunku o bambaska bir seydir. Elbette her gun ayni psikoloji de olamazsin ama mutsuz olacagin bir durum olmasa da ya da asiri yorgun olmasan da ayniysan bence kendini sorgula 😅 Cunku ben yorgunluktan ve uykusuzluktan gözümden yaş gelirken bile mesaj atiyordum. Isteyince oluyor yani :)
- +1 yıl
Tabiki ilgi kaynağı, her gün konuşurum ama sürekli mesela işteyken konuşamam meşgul olduğum için ama eve geçince konuşurum tabi, ama ben gibiler mesela uykusuz isem bir de üzerine yorgunsam ister istemez bir bakmışım otomatik uykuya dalmışım galiba uzun süreli ilişkim olmadığı için bilmiyorum ben bu işleri 😂😊 ilgiyi çok seviyorsun anladım 😂😊 demek ki sen farklısın
Soran+1 yıl5 dakika da bir yazamazsin ama eve gidene kadar da yazmamazlik yapmaz seven erkek😀 ara ara yazmalı. Yanii, elbette ilgi seviyorum. Seviyorsa özler cünkü. Sahsen ben özlerim canım askımı 😂 Sevmisim ki sevgilim yapmisim😀 Ben ondan yoklukta oldugum icin mesaj beklemiyorum ki. Yani iste biri mesaj atmiyor da bari sevgilim yazsın ve canimin sıkıntısıni alsın algısında değilim. Bana 1000 kisi de yazsa, sevgilimin yerini tutmaz ve o bana yazmiyorsa, bana 1000 kisi de yazsa yalniz hissederim 🙂 Cunku ben onu istiyorum. Siradan bir ilgi degil, sevgilimin ilgisini.
Soran+1 yılGeldiğinde güzelce aciklama yaparsa sorun etmem cogu zaman ama surekli 3 4 saat kayboluyorsa o zaman kavga var 😅 arada olabilir ama arada 🤪
Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı. Kriterlerini yükselt ve ne istediğini tam olarak belirt karşı tarafa. Şu şekilde birini istiyorum dediğin zaman, eksisi varsa bile seni gerçekten seviyorsa çabalar artıya çevirir. Kendine ve isteklerine ne kadar değer verirsen cevrendekiler de seni o kadar yüceltir
00 Yorumla
+1 yılİki memeye av olmuyorsa doğru erkektir. Çapkın erkeği hiç sevmem anında soğuma nedenim
40 Yorumla
+1 yılkısmet biraz bu işler
keşke herkes istediğine kavuşabilse ama öyle olmuyo maalesef10 Yorumla
Şu an karşına bu tiplerin çıkması ailede babanla olan ilişkine benzerse oraya bi yönelmen gerekecek. Çünkü senin gibi insanların karşısına gayet normal erkekler de çıkıyor. Zamanı da olmayabilir bu konuda dert etme01 Yorumla
Soran+1 yılYani sevgilisini daima prenses edecek o tipler pek cikmiyor yaa.. Genelde begenince hemen asik gibi davrananlar cikiyor.
- Aşk İlişkileri konusunda 453 cevap paylaştı.
+1 yılLan burdayız burada belki fikrinizi düşüncemizi biri beğenirde nasip burdan gelir diye burdayız ama yoooook illa zarar verip peşinden koşturcan illaaaa paran pulun olcak bunlar yoksa bi erkeğin değeri yok
06 Yorumla
Soran+1 yılBen parasi olmayan adami sevdigimde de ayni sonu yasadim yaa o yuzden parayla da cok alakasi yokmus
- +1 yıl
İşten eve evden işe motora binen spor yapan kendi halinde biriyim günahdan sakınırım hiç bi kadının duygularıyla oynamadım bunun karşılığında doğru düzgün ilişkim olmadı doğru adam istemiyosunuz kendinizi ve insanları kandırmayın doğru adamların duygularıyla oynamayın !!!
Soran+1 yılSimdi sana soyle bir sey soyleyeyim. Bazilariniz el kaldirmak, tecavuz etmek, santaj yapmak gibi seylerden kacıniyorsunuz ve ozunuzde iyi adamlarsiniz. Ama o iliskisel tutkudan da kacinabiliyorsunuz. Yani senin icin demiyorum, yanlis anlama. Seni zaten tanimiyorum ama bazi erkekler tutkusuz davraniyor. O maskülen enerjiyi vermiyor ve gunun sonunda da zorbalik yapmadigi icin iyiler kaybeder, sevgilim olmadi diyebiliyor.
- +1 yıl
Erkek kadına ulaşabildiği kadar güçlüdür erkeğin gücünü ona hissettiren kadındır ama lanet olası dünyada şunu anlamıyosunuz gurur var bide gurur lanet olsun teklif eden tarafız şansını 1-2-3-4 deniyosun olmassa gurur yapıyosun ve bi kadınla ilişkin olmadıkça kendini eksik yetersiz hissediyosun bir kadın gelsin ben maskülenliğimi erkekliğimi gösteriririm yeter ki o gözümde ki yoksunluk hissini takılmadan gelsin
Soran+1 yılAma bazi erkekler de "her dedigimi yapan kadından soğurum" falan diyebiliyor. Bilmiyorum gercekten.. yemek yapar gibi ince ayar gerekiyor ve sanirim tutturamiyorum.
- +1 yıl
Hayır erkek ilişki kurduğu kadını değiştirdikçe daha çok sever kadında böyle değil o konu uzun ayrıca söylediğin genel insan psikolojisi her dediğini yaptığında kadın erkek fark etmez sıkılır ilişkiler sağlıklı yürümesi tartışma da ister
- Aşk İlişkileri konusunda 464 cevap paylaştı.
+1 yılDenk gelmemesi kendini tanitmaya bile fırsat vermeden ya görüldü atması ya da rededmesi bir adam için gerçekten sinir bozucu olabiliyor, ondan sonra vay efendim doğru adamlar nerede vay efendim her erkek kötü gibi.
04 Yorumla
Soran+1 yılGercekten konusmak istedigini hissettiren insanlara goruldu atmiyorum
- +1 yıl
Peki siz önce karşı tarafın neyine dikkat ediyorsunuz tip mi yoksa karektermi
Soran+1 yılKarakter ama genelde karsi taraf tersi icin geliyor. Elim yuzum duzgun sonucta ve daha az bakimli kizlara da daha az mesaj geliyor. Yani erkeklerin cogu zaten begenmedigi kadina yazmiyor
- +1 yıl
Senin durumunu yaşiyordum eskiden sosyal medyayı sildim rahatladim
+1 yılhttps://www.hizliresim.com/q7ccu0j
Doğru adamı bekleyen kadının ibretlik sonu 🤣🤣🤣01 Yorumla
Soran+1 yılYaa ahahahahaha
+1 yılBence bu senin suçun değil güzelim. Etraf bozuk. Eminim o bahsettiğin çiftlerde çıkar için beraberdir.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılBu yanlış ortamda bulunduğun için labilir mi neden bir kütüphaneye gitmiyorsun ya da neden yardım. kuruluslarina inan faha kısa sürede sevgili bulursun demedi deme
02 Yorumla
Soran+1 yılHer okuyan insan kaliteli olmuyor ki
- +1 yıl
En azından yüzde 80 üzeri kültürlü olur
- Aşk İlişkileri konusunda 16,3b cevap paylaştı.
+1 yıl108 tane erkek cevaplamış
çoğu doğru adamın kendisi olduğunu düşünmüş olabilir
hiçbirimiz mükemmel dört dörtlük değiliz
kusurlarımız var
ve bizi kusurlarımızla sevecek insanlara02 Yorumla
Soran+1 yılKusursuz erkek aramiyorum ama sevdigini hissettiren ve cabalayan erkek isterdim
- +1 yıl
daha dur bakalım, muhakkak biri çıkacak, zamanı geldiğinde : )
- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılÇoğu erkekte benzer şeyleri arıyor ama bulamıyor. Hayatına aldığın insanların karakterlerini dikkatlice tartmayı ögrenirsen daha az sorun yaşamaya başlarsın. Kuştan koşmasını attan uçmasını beklememek lazım.
00 Yorumla
+1 yılİlm tanımladığınız kadim grubunun üslubu ve tavırları kesinlikle doğru değil ama ne istediklerini biliyorlar ve bu yüzden mutlular
Bir erkekten ilişkiden beklentin ne, ne talep ediyorsunuz ne istiyorsun bence bunları yerli yerine oturtursan mutlu olursun ve aradığın kişiyi bulursun01 Yorumla
Soran+1 yılBen de ne istedigimi biliyorum. Ama elinde olmayan nedenler yuzunden karsi tarafi ezen biri degilim ve oyleleri bile sevilebiliyor ama ben empati yapan biriyken bulamiyorum demek istedim. Yoksa benim de kriterlerim var ama daha cok karakterle ilgili
- Aşk İlişkileri konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılDoğru insan bulmak zor şu zamanda,
hayırlı insanlarla karşılaştırsın Allah.10 Yorumla
+1 yılÇok doğru söylüyorsun. Neden ya neden? Doğru adam diye bir şey var mı peki? Doğru olması için nasıl olmalı?
01 Yorumla
Soran+1 yılGuvenilir olmali ve seviyorsa hissettirmeli
- Aşk İlişkileri konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılHıyar tarlasında gezerken, domatese denk gelmiyor olman çok normaldir. Muhtemelen etrafında onlarca vardır ancak sen onları fark etmezsin.
01 Yorumla
Soran+1 yılBana asik erkegi niye fark etmeyeyim? Beni sevmeyenle de isim olmaz
- Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılMuhtemelen tipe önem veriyorsunuz tipine güvenen erkeğin alternatifi çoktur tek kişiye bağlı ve odaklı olamaz
02 Yorumla
Soran+1 yıl45 yasindaki amcayi da secsem gene el ustunde tutacaginin garantisi yok. Karakter meselesi aslinda.
- +1 yıl
Yanlış insan her kılıfta bulunur ama çoğunluğu bahsedilende
+1 yılÇünkü önceliğimiz doğru insan olmak olmalı derdim ama sen zaten bildiğim kadarıyla dosdoğru birisin. Bence sadece zamanı değil. Hem daha gençsin, karşılaşırsın illa ki nasibinle
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 795 cevap paylaştı.
+1 yılYuzeysellesti insanoglu... cogu zaman sevmeyi bile bilmiyorlar... senin sevmek olarak tanimlamayacagin seyleri sevmek olarak algiliyorlar bile...
00 Yorumla
+1 yılOna bakarsak doğru kadınlarda bana denk gelmiyor. Aşka artık inanmıyorum ama sevilmek ve sevmek ruh ister o da kadınlarda yok. Hiçbirinde. Sizde boşuna saf aşk aramayın genellikle birşeyin başına saf, gerçek ve kusursuz gibi kavramlar gelince o şeyin ciddiyeti bozuluyor. Gerçek olmayan birşeyi gerçek hale getirmetin. bir şey yoksa yoktur.
00 Yorumlaonu aramaktan vazgeçtiğin zaman 😅😅🙂 bence şimdiden kafana takma bunları hala gençliğinin baharındasın kendinle ilgilen kendini geliştir istediğin alanda istediğin mevzuda sevdiğin şeyleri yap herşeyden önce de Allaha yakın ol onunla bağını güçlendir ve inan doğru zamanda doğru adamı o gönderecek merak etme
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 901 cevap paylaştı.
+1 yılNerde keko şerefsiz adam varsa hep onların peşindesiniz adam olan efendi adamı da istemeyince normal bu durumun
010 Yorumla- +1 yıl
Knk çok belli aslında mesela sana şöyle örnek vereyim ümitcan uygunun instasi hacklendiginde cinayetten sonra bir sürü kız kadınlar evlilier yazmıştı yani demek istediğimi anla
- +1 yıl
Önemli olan benim için çoğunluk yüzde 95 böyle günümüz kızları sen onlardan değilsen ne mutlu
Soran+1 yıl@B3rry Katılıyorum sana. Her erkek başta kötü davranmiyor ki.. Baziları zamanla degisiyor
- +1 yıl
Sizde itiraf edin o efendi erkekler size sıkıcı geliyor ondan onları istemiyorsunuz
Soran+1 yılNasil olsa iyi kalpliyim diyerek bana kadinligimi hissettirmeyen erkekler evet, sıkıcı gelir.
- +1 yıl
Ee işte o zaman neden doğru erkek beni bulmuyor diyorsun kızım 😂
Soran+1 yılBahanenizi kendinize saklayın. Iyi kalpli olurken, tutkunuzu kaybetmek zorunda değilsiniz 🙂
- +1 yıl
Sude valla ne diyeyim sana umarım karşına çıkar istediğin ayarda biri
+1 yılİnsanların hayvanların aksine verilen sevgi ve değerin kıymetini bilme duygusu körelmeye başlamıştır. İnsan köpek değildir ki sadık olsun :/
02 Yorumla
Soran+1 yılEn son köpeğin patisine yüzük takıcam yaa az kaldı DDJDMDDMDND
- +1 yıl
Dene istersen seni pişman etmeyecektir mdjxhzhzjch
- Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı.
+1 yılZaman zaman yanlış ilişkileri olsa da herkes layığını buluyor bahsettiğin kadınlar vıttırı vızık adamlarla iyi kalpli kadınlarda doğru düzgün adamlara nihayetinde denk geliyor
00 Yorumla Valla bende aynı durumdayım gerçekden seven bi kız ararken nerde paragöz var beni bulur ciddi ilişki şart evlenmeye kadar gitmeli bence öyle 2 3 günlük olmayacak tam sevecek Biri cıksa cok iyi olurdu
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSen kalbi hep kötü yürekli erkeklere açtığın için, bizimki gibi candan seven, kadına deli gibi değer veren, senin gibi burnu güzel hatunları mutlu etmek için ellerinden gelen herşeyi yapan adamları görmezden geliyorsun küçüğüm 🤭
015 Yorumla
Soran+1 yılBak mesela sen de burnuna göre değer bicen erkeklerdensin. Denk gelmiyor iste bana iyisi 😃
Cevap sahibi+1 yılBen senin yüreğine tutulmuşum burun ne ki küçüğüm 🤭
Cevap sahibi+1 yılAyrıca burunun için bir ömür sevilirsin bu da sevmek için bir kriterdir, uyurken burnunu izlemek o burun için geceler boyunca uykusuz dahi kalınır 😊 sevmek için kriter işte 🤗
Soran+1 yılSiz sevmeyi begenmek sanıyorsunuz iste🙂
Cevap sahibi+1 yılSana göre sevmek nedir peki?
Soran+1 yılO burnum kırılsa ve yamulsa da ilgisi azalmadan seven erkektir. Ya da deger gostermesi icin soguk sicak oynamama gerek birakmayan erkektir. Gucunu sevdigini korumak icin kullanan ama bana hep gucsuz kalan erkektir. Ben onun kiymetini bilip da sevgiye, ilgiye, ozene bogdukca cepte gormek yerine daha da kenetlenen erkektir
Cevap sahibi+1 yılTam benden söz ediyorsun küçüğüm yapma öyle şeyler deme 😝😃 Canımıniçisin sen vesselam
Soran+1 yılNiye anonimsin😀
Cevap sahibi+1 yılAnonimden çıksam ne olacak ki? 🤭
Soran+1 yılSırtlan izlenimini azaltacaksin👻
Cevap sahibi+1 yılAşk olsun sana benden sana hiçbir zaman zarar gelmez ki takipleşiyor olmamıza rağmen bir kere bile DM’den yazıp seni rahatsız dahi etmedim, çok üzdün 😞
Soran+1 yılHala gizliden cikmadin ama lafi dolandiriyorsun. Mesela ben bu tarz seyleri sevmiyorum erkeklerde😅
Cevap sahibi+1 yılUzaktan seviyorum seni;
kokunu alamadan,
boynuna sarılamadan,
yüzüne dokunamadan,
sadece seviyorum.
Öyle uzaktan seviyorum seni;
elini tutmadan,
yüreğine dokunmadan,
gözlerinde dalıp dalıp gitmeden,
şu üç günlük sevdalara inat
serserice değil adam gibi seviyorum.
yanaklarına sızan iki damla yaşını silmeden,
en çılgın kahkahalarına ortak olmadan,
en sevdiğin şarkıyı beraber mırıldanmadan.
kırmadan,
dökmeden,
parçalamadan,
üzmeden,
ağlatmadan uzaktan seviyorum.
sana söylemek istediğim her kelimeyi dilimde parçalayarak seviyorum.
Damla damla dökülürken kelimelerim, masum beyaz bir kağıtta seviyorum.
Demiş şair Cemal Süreya
Soran+1 yılTamam🙂
Cevap sahibi+1 yılCanımsın 🤭
Umudunu kaybetme kesinlikle denk gelecek çünkü bende senle aynı düşünüyorum ben eğer karşımdakini süründürsem ve daha bencil olsam sanki peşimden koşacak ışık gibi hissediyorum ama yapmıyorum çünkü ilişki bu değil
11 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,9b cevap paylaştı.
+1 yılÖnce bir konuda anlaşalım;
Doğru adam nedir, kimdir?06 Yorumla
Soran+1 yılTüm güçlerini iyiliğe kullanan adam. Kas gücüyle kavga ayıran, maddi gücüyle mesela kediyi besleyen ya da zekasıyla travmasi olan birine yardimci olan gibi.. Kaliteli, aldatmayan, sicak soguk oynamayan, ilgili, centilmen, tutkulu..
- +1 yıl
Hayvan fobim vr benim. Onun Haricinde beni eksik bile tarif etmişsin. (Yaş farkını görüyorum, kendimden örnek veriyorum)
sana ben yaramam ki. Sana yalan söyleyen. Olduğundan fazlsını söyleyen-gösteren biri lazım. Yoksa benden çok var...
Soran+1 yılYalan soylemek yerine fazlasi olan lazimdir belki de 🙂
- +1 yıl
Fazlası mevcut. Ama sen hep onun eksiğini aryorsun, eksiğini görmekten onu farketmiyorsun
Soran+1 yılO?
- +1 yıl
Genelleme yaptım. Mükemmel kimse yok. Mevcudun İyisini ararken Gereksiz eksikliklere takılmamak laızm
Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı. Eğer dediğin kızların dediğin kadar iyi ilişkileri olmuş olsa burada sorularda salya sümük ağlıyor olmazlardı...
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Söylediklerini kalbin ve gözlerin tasdik etmediği için yanlış adamları tercih ediyorsun
02 Yorumla
Soran+1 yılYani soylediklerinle yaptiklarin uyusmuyor mu diyorsun?
- Aşk İlişkileri konusunda 6,3b cevap paylaştı.
+1 yılBu soruna serhat hocanın bir sözü ile cevap vereyim "vitrine ne koyarsan onun alıcısı seni bulur"
03 Yorumla
Soran+1 yılHic alakasi yok desem? Ben melek gibi de olsam, seytan da olsam, acik giyinen de olsam, kapali giyinen de olsam, bencil de olsam, merhametli de olsam bana gene kotuler yaklasacak.
- +1 yıl
İnşallah gönlüne göre biri çıkar karşına ama bu kadar kötü denk geldikten sonra iyisi de çıksa inanmazsın sanırım
Soran+1 yılHaklisin, inanmam artik daha zor.
+1 yılÇünkü siz doğru değilsiniz.
Çoğunuz şerefsiz pıc erkeklerden hoşlanıyorsunuz05 Yorumla- +1 yıl
Siz cok mu doğru kadın seviyosunuz da böyle saçma yorumlar yaziyosunuz
- +1 yıl
Doğrunuz mu var ki bulup sevelim?
Soran+1 yılBen pic sevmiyorum. İyi kalpli ama tutkulu erkek seviyorum fakat denk gelmiyor
- +1 yıl
Ziktir, yalanınızı sevsinler
Soran+1 yılNe alaka yaa? İyi kalpli olan her erkek mi bekar
+1 yılKısmet işte, bende tam senin bahsettiğim gibi bir adamım ama hiç sevgilim olmadı kızlar nerde değişik bir tip var onu seviyor.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 748 cevap paylaştı. Yani bu devirde herkes neredeyse çıplak geziyor ve erkeklerin kafasının karışması normal bence
00 Yorumla
+1 yılHalen öğrenmen gereken bir şeyler olduğundan tabi ki.
04 Yorumla
Soran+1 yılNe gibi?
- +1 yıl
Mesela sana sürekli denk gelenlerin ortak özelliği nedir? Onların seni sevmesini dilerken kendine ne kadar değer verdiğini, sevdiğini düşündüğün oldu mu?
Soran+1 yılEvet, hem de birçok kez düsündüm. En guclu halimi cogu erkek ister. Ben ise gucsuz tarafimi da açıyorum eğer bu adamdan belki olur algısına girdiysem. Bakalım gücsüz olduğum yerimden mi vuracak yoksa o noktamı mı saracak diye.
- +1 yıl
İkisi arasında dengeyi kurmak lazım o zaman. Ne çok güçlü ne de çok güçsüz olmak ilk adım olabilir. Hem seni saracak olan kişi her zaman yanında olacaktır. Hangi halinle olursan ol.
+1 yılDoğru adam yoktur doğru kadında yoktur doğru ilişki vardır doğru ilişkiyi bulman biraz şans meselesi misal ben buldum kıymet bilemedim kaybettim
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yıl
02 Yorumla- +1 yıl
Dogru adamlara aşık olamıyorsunuz evet
- +1 yıl
sana mi asik olucaktik mk
Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı. Bu tarzda kadın ve erkeklerin oranı aşagı yukarı %20 oranında diye düşünüyorum ve maalesef bu anlayıştaki kişiler birbirlerine pek denk gelemiyorlar.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 374 cevap paylaştı. Öyle mi düşünüyorsun gerçekten, hafızanı bi gözden geçir istersen belki kısa süre önce gelipte red yiyen biri vardır 🙂
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılElde etmek için iyi oyun oynarlar sonra kiz fark edip bırakınca da kuduruyorlar yalanları çok güzel fark ediliyor ve kız güvensizlik yaşıyor önüne bakıyor ve kaybeden hep onlar oluyor
05 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılKaybeden hep erkektir düzgün seven kızlara çıkarsız sevenlere yanlış yapıyorlar bu yuzden onlar hiç mutlu olamayacak rahat ol kimsenin ahı kimsede kalmaz Allah yalan söyleyen, ikiyüzlü, sahte erkeklerden ve sahte insanlardan korusun
Soran+1 yılHakkimizda hayirlisi olsun sis 💜
Cevap sahibi+1 yılÖyle tabi napacan yanlış insanı sakın neden böylesi karşıma çıkıyor deme kimi zaman fark edemeyebiliriz kimisi bize ders emin ol böyle böyle doğruyu bulacaksın ne istediğini tam olarak anlayacaksın kafanda nasıl bir insan istediğine karar ver ve herkese şans verme herkes zaten iyidir başta öyle iyilerdir ki sanırsın melek iyi tanı başta hep senin bahsettiğin şekilde davranan rol yapan sahte erkekleri yalanci erkekleri iyi ayırt et ve asla kendini üzme yanlış insanlar için her şey gönlünce gönlümüzce olsun kal sağlıcakla 🫶🏻
Soran+1 yılSağ ol güzellik. Kesinlikle haklısın, hemen güvenmemek şart. Umarım ikimiz de istedigimizi buluruz 🌸
Cevap sahibi+1 yılKendine yatırım yap boş ver ilişkiyi falan Allah nasibimizden başkasıyla yormasın kalbimizi amin 🤲🏻🙏🏻
Her şey çıkar çünkü
Ama geniş açıdan baktığın zaman Niç ‘ e de hak vermek normal..
“Sevmek ve sevilmek de zaten çıkarı olan eylemlerdir..”00 Yorumla
+1 yıldoğru adam sana niye denk gelmez biliyon mu deyim mi.))
06 Yorumla
Soran+1 yılDe bakalim
- +1 yıl
çünkü yolun bana doğru olmadığı için şimdi sağa sap hemen dosdoğru gel bekliyorum :)
Soran+1 yılSeven erkek hissettirir ve sende onu hissetmedim🙂
- +1 yıl
haha yoluna kırmızı güller sererek geliyorum :)=
Soran+1 yılAhhahaha
- +1 yıl
hahha :)
+1 yılNe bileyim ben sen doğru adamları seçmiyosundur belki
04 Yorumla
Soran+1 yılDenk gelmiyor
- +1 yıl
Vardır gözünün dibindedir de sen görmüyosundur belki de
Soran+1 yılHani nerede
- +1 yıl
Ne bileyim kız ben. Sen bakıp bulacaksın
+1 yılbence bu biraz tercihle alakalı bence erkeklerle tanışırken doğru soruları soramıyorsun
04 Yorumla
Soran+1 yılNe sormaliyim
- +1 yıl
somut cevapları olan sorular değil soyut cevapları olan yoruma dayatı zihin kullanması gereken sorular sormalısın
Soran+1 yıl3 soru hazirlar misin bana? Bir de onlari deneyeyim😅
- +1 yıl
hazırladım sana gönderdim bakabilrsin :)
Gizli Üye(30-35)+1 yılErkekleri boyuna kilosuna göre aşağıylan kızlar demek ki yakışıklılarla oluyor. Sen saf sevgi istesen yakışıklı olmayanlarla kolayca olursun sen onların adamlarna bakıp göz koyuyon gibi geldi.
02 Yorumla
Soran+1 yılZerre alakasi yok. Sizin bu alginizi da anlayabilmis degilim. Sizler saniyorsunuz ki sadece yakisiklilar ya da zenginler uzuyor ve oyle olmayanlari secince mutlu olucaz saniyorsunuz da hic alakasi yok. Beni fakir de uzdu, yakisikli olmayan da uzdu yani zamaninda. Her firsatta kadini suclamamakla baslarsaniz zaten bu sorunlar kalmaz.
Cevap sahibi+1 yılBen üzmem açıkçası beni niye bulup şans veren yok ben inanmıyorum kimseye
Aşk İlişkileri konusunda 446 cevap paylaştı. Adamlar değer bilmiyor sözünü tutan adamla karşılaşmadım
13 Yorumla- +1 yıl
Tutanlarida siz almadınız hayatınıza
- +1 yıl
Baktın mı ki
ay iyi bak çıkabilir yani ben beğeniyorum seni ve sevdiğimede değer veririm
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKısmet aslında seni sever sahiplenirim ama sende Kürt istemiyorsun. Bir defa yorumlarda konuşmuştuk 😀
09 Yorumla
Soran+1 yılKürt sevgilim olmustu ama evlilikte zor yaa😅
Soran+1 yılIrkci degilim, ondan degil ama cok misafir falan sevmem. Arkadaslik iyi ama evlilik zor
Cevap sahibi+1 yılAnladım saygı duyarım kardeşim. Ama herkes aynı değil. İşinde gücünde toplumla fazla ilgisi olmayan bir Kürt öyle misafiri olmaz. Kürt erkekleri çok sadıktır istisnalar var elbette ama geneli ailelerinden ilgi sevgi görmedikleri için çabuk bağlanıyorlar.
Soran+1 yılIlgimle baglamistim ama cok ilgi gosterdim diye cepte gordu zamanla :/
Cevap sahibi+1 yılSen karaktersizsin birine denk gelmişsin. Öyle çürükler bizdede var maalesef. Aslen Karadenizlisin sanırım?
Soran+1 yılIzmirliyim ama ankaradayim
Cevap sahibi+1 yılAnladım kardeşim inşallah iyi birine denk gelirsin. Allah sahibine bağışlasın çok tatlı ve güzel bir kızsın.
Soran+1 yılCok tesekkur ederimm
Cevap sahibi+1 yılRica ederim
- Aşk İlişkileri konusunda 9,8b cevap paylaştı.
+1 yılÇok değer vermemek gerekiyor hep aşağılamak küçük görmek gerekiyor değerli olalım
00 Yorumla - Devamını Gör (99)
Devamını Gör(144)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem