AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
124Cevap
Bacım banada doğru kızlar rast gelmiyor olmuyor kaderimiz henüz açık değil demek
Hislerime tercüman olmuşsun aynı problem bende yaşıyorum fakat bı çözüm bulmuş değilim 🙄😟
Benim ne yazıkki gülmedi, gülsün diye çabaladım ne yazık ki güldüremedim😔
Benimle evlenirmsn? Seni tek bir gün bile mutsuz etmem kötü davranmam yeterki beni bırakma
Umarım hak ettiğin insanı bulursun. Benim umudum yok 🌸
Bı şans versen inan her şey çok güzel olacak sadece tek bir şans
Teşekkür ederim ama hep aynı son oluyor
Bu sefer öyle olmayacak söz veriyorum sana
Seni nasıl inandırablrm bilmiyorum ama şunu söylemek isterim kendimi bı anlatayım tanıtıym sana eğer istemezsen amenna
Neden anonimsin
Çıktım
Laz ziya: kadin milletinden yüzümüz hiç gülmedi orhan
Doğru erkek diye bişey yok bence varsa bile bana denk gelmedi
Senin yıldızındaki programlamanın zamanı henüz gelmediği için.
🌹
Doğru zaman, yanlış insan.
Yanlış zamaaan, doğru insan
Sen ne ara yoda oldun en son seni gördüğümde 5 xper falandın birkaç hafta önce
ya da 20 yaşındasın karşına çıkar biri elbet
Bazı insanlarda böyle durumlar yaşanıyor fakat gerçek aşkı bulacağımıza inanıyorum.
Benimde kız arkadaşım yok olmasını çok istiyorum Benimde karşıma doğru kadınlar çıkmadı Bende doğru insanın karşıma çıkmasını çok istiyorum Banada doğru kadınlar denk gelmiyor
Denk gelir ama siz kadinlar bencil oldugunuz icin bulamiyorsunuz
Demekki senin tercihin yanlış
Sanırım haklısın🙂
O kadarda haklı değilim
Ahahahahaha
Sorun bizde sanırım
İlgi yetmezligi😂
Fazlasını gösteririm o zaman 🤭
Bana da doğru kadınlar gelmiyor. Nasıl olacak bu iş?
Acilen beni bul gerçek sevginin sadakatini görmek istiyorsan.
Böyle diyenlerde de ayni son oluyor yaa😶
Yok tanımdan neden ön yargı yaptınız
Genel söyledim, üstüne alınma 🙈🌸
İşte bu kadar kaybetmeye mahkumsunuz siz kadınlar ne istediğinizi bilmediğiniz için böylesiniz o yüzden yağmur yağarken şemsiye ☂️ tutmayın kendinize. İyi geceler sana attığım yazdığım şey gerçek olabilirdi de doğru insanı kabullenmek akıl işidir.
Reddedilince saldıran erkek.. Iste boyleleri denk geliyor bize 🙂
Teklifin gercekci gelmedigi icin reddetmistim. Size de iyi geceler.
Saldıran mi var hayır işine gelmediği için bunu ortaya çıkardım sonuç olarak herkes gördü bırakın bu işleri bitmek bilmeyen isteklerinizi ne istediğinizden emin olun hadi Allah'a emanet
Pardon da sen bana neyini kanitladin da ben sana guvenip de tamam diyecegim? Beni kac gundur stalkladin? Nerelerden takip ettin? Beni tanimadin ve isteyip istemeyecegin biri olup olmadigimi bile bilmiyorsun 🙂 Gelip de oylesine teklifte bulundun. Kusura bakma ama yapay tekliflerle ilgilenemem.
Teklifin gerçekçi gelmedi diyor söylemesem bilemezdin burada acitasyon yapmanıza gerek yok sana mı kanıtlayacağım burdakiler gördü yapay teklifmiş siz istiyor uzayda masa kursun kendinize bir bakın ben kimim diye. Net olun net az kitap okuyun sizin en çok ihtiyacınız olan şey doğan Cüceloğlu var mısın kitabı bunu mutlaka oku okumak için değil gerçekten oku
Aynen tamam hoscakal
https://voca.ro/1cVXFMbnYTgN
Olmuyor be 😏
Hakkinda hayirlisi olsun..
Gercekten de bu dunya da ruh esini bulabilmek en zor sey galiba. Seni deli gibi isteyecek kadinlar var. Beni de deli gibi isteyecek erkekler var. Ama bize uygun olani denk gelmiyor. Ayri ayri guzeliz ama mesela sen kremasın ben ise pilavım. Gidip de biz beraber olunca uyusmuyoruz ve er gec ayriliga donusuyor bu. Aslinda su hayatta hepimizi isteyecek psikoloji de biri vardir genel olarak ama iste denk gelmesi cok zor. Piyangoyu tutturma ihtimali gibi
Evet öyle en iyisi ilişkilere girmemek evlilik yaşı gelene kadar karşı cinsten kaçmak iyidir çok kişiyle flört edip tanıdıkça evlilikten soğuyor kızların çoğu kırılınca malum
dua edin, bekleyin, acele etmeyin, temkinli olun. işte bu dediğiniz sınavınız, doğru bu dediğiniz keşkeniz olabilir. edep başta olmak üzere vicdan, merhamet gibi unsurlar çok önemli
Bir kişiyi uzun zaman tanımak gerekiyor hemen sevgili olunmamalı
Malesefki hayat böyle cok istedim bi sevdiğim olsun ona sabah günaydın mesaj atim oda bana atsın gün boyu sürekli beni arasın felan ama olmadı neden hayat böyle 😮💨
Kimseye denk gelmiyor, yalnız değilsin
Kararlarına saygılı ve anlayışlı ise istemediğin şeylere zorlamıyorsa çaba gösteriyorsa anlaşılır
Adıyamanlıyım depremden önce kız arkadaşımla limoni bir ilişkimiz vardı depremden sonra yakınlaştık doru kişi böyle olağanüstü durumlarda ortaya çıkıyor iyi ki var seni seviyorum zülall
Helal
Bana da denk gelmedi 1 aydır bana zerre güven vermeyen ayrılmak isteyince kıyameti koparan adam bir gecede ben bu ilişkiye hazır değilim 180 derece değişti tabi erkekler şerefsiz o yüzden salın
Bence bu kadar takma o kısmet sen 100 yaşında da olsan gelir seni bulur yani inşallah 100 yaşına kalmaz da 🤭😂 ama bunu sorun haline getirmezsen hayatının aşkı seni daha çabuk bulacaktır 💓😘
Meselle şu adam akılı seven yok erkekte aynı kadında sen dogrusundr ama hep yanışı sevmısındr herkesin hayatı süper degıl maalesef
Çünkü erkekler doğru kadınları sevmez hiç bir zaman. Sen hep dua et Allah mutlaka sana en güzelini vercektir
Dogru kişi seni bulacaktır ya da sen onu bulursun zaman dogru zaman degıldır zaten dogru kişi olunca hissedersiniz birbirinizi
Ya söyleyecek bir şey bulamadım saf aşk isteyen kişi kaldı mı diyecem ben varım diyeceksin ama neye göre ve nasıl
Dogru insan hep senin mutlu olmanı ister senin deger verdigin hersye o da deger verir ve sana karsi cok korumacı davranır
İnanırmışım bu sadece senin için geçerli değil bizim gibileri saf ve aşık ararken hep aksi düşüyor önümüze
Banada doğru kız hiç denk gelmedi ki 🥺
Doğru adam , sonsuz aşk , menfaatsiz sevgi diye bir şey olmadığını anlayacaksın yakında çocuk. O zaman böyle dertlerin olmicak
Çocuk?
Çocuk değil misin? :)
Reşitim? 👀
Ama bu pek de matah bişey değil güzellik:) tecrübeyle sabit
Allah allah 😀 Peki anonim hanım, matah olmam için ne yapmalıyım? 😅
Daha yolun var :) herşeyi deneyimlemelisin
Peki hanımefendi, önerinizi dinleyeceğim 😅🙏
Bak nasıl dalga geçiyor Z kuşağı değil mi.:)) Ama emin ol bundan sonra her geçen sene degiseceksin. Ben de 20 yaşında ben böyleyim değişmem diyordum ve saf aşk ariyordum 🥺😃
😅 Yok be ablam, biliyorum..
2-3 sene önceki halime göre fazlasıyla değiştim. Birkaç sene daha geçince inşAllah tam istediğim kişiye hayırlısıyla dönüşeceğim 🦦
Güçlü , kendinden başkasina ihtiyaç duymayan kendi ayaklari üstünde duran , kendine çok güvenen ve kendini çok seven bir kadın olursun umarım 🤗
Ahh teşekkür ederimmm🌸💜
Çevreni değiştirmenin vakti gelmiş sana yalan konuşan herkesi sil hayatından
22 yaşında daha hiçbir kızla çıkmamış kötü şeyleri olmayan arkadaşlarım var acele etme istersen zamanı gelince seni bulur o
Benimde başımdan böyle bir olay geçti nasıl anlatırım bilemiyorum
Bak bana göre iyiye kötü kötüye iyi denk geliyor yok arkadaş olmadimj olmuyor maalesef
Kesin Ankara'da değilsin, burada olsan kesin tanışırdık veya tanışmak isterdim
Dogru Kadinlar da bize denk gelmiyor😂
Belki ondandir
Belki de sen doğru yere bakmiyorsun seni seven kişilere şans vermiyorsundur
Bir erkek olarak bunun aynısını ben söylüyorum.. ne isteriğini bilmeyen kızlar bana denk geliyor
Doğru insan genelde yanlış zamanda gelir 😂 sanki görülmeyen bir kanun gibi
😂😂💔
diyorlar aynen
Derler 😅 yapacak bişey yok
Yanlız değilsin bizede tam tersi oluyo doğru insanlarda bizi bulmuyo
Taş gibi hatunsun seni de kandırıyorlarsa söz bitmiştir
Birazda şans işi bence bana dğzgün biri denk gelmedi
Doğru yerlerde bulunmadığın içindir
Nerede bulunmak gerekiyor
Doğru kadın olduğumuzdan emin miyiz?
Yazdigim yaziya baktiginda ne yanlisimi gordun?
Başlığa göz gezdirdim sadece, içeriğe bakmadım.
Senin seçimlerin canım 😊
Zamanla degisiyorlar. Benim sucum ne?
Yanlış kişileri seçiyorsun, kriterlerini gözden geçir
Yanlış yerde arıyorsundur belki.
700 küsür takipçin 170 küsür takip ettiğin var onların içindede yokmu? ya da beklentin mi farklı? belki sorun sendedir...
Sorunun bende oldugunu dusunmuyorum. Karsimdakinden böbreğini değil, sadece sevgisini hissettirmesini istedim.
burada ya da başka bir yerde nerde olursa olsun hayatında çevrende hayranların ve erkek canlıları cok oldukça bunu bulamayacaksın, buldum derken yine ters bir hareket ve akabinde bütün erkekler böyle diyebilirsin..
Her yakışıklı iyi karakter değildir, iyi karakter ise bir yakışıklı değildir...
Dediğim gibi burada ya da reelde aradığın yeri ve zamanı değistir belki faydası olur. Unutma kimse ben kötüyüm demez.
Yakışıklı ve karakter cümlesi bir """ironidir""...
Hayatinda hic erkek olmayan kizlarin neden hepsi mutlu degil peki? Hic etek giymemis, hic erkek kankasi olmamis, hatta erkek zorda kalmasin diye düğün bile istememis kizlara 1 tane gül cok gorulur genelde ama etrafinda 50 tane adam olan kizlara pandoralar alinir
Etrafında pandora alan 50 adam varsa emin ol senin güneşinde bir gün batacaktır...
Genel konustugumu anlarsin umarim?
Ben zaten cok sevilmis bir kiz olsam, gelip de bu soruyu atmam degil mi?
Bende genele dedim zaten...
Şoyle dusun kadinlar bunu kabul etmez... fakat cinsel pazar degeri diye bir sey var...
?
Konu uzun burada linc yasamak var...
Bazı seyler var feminen kadinlar bunu bilir fakat feministler bu anlatacagımi sevmezler...
Fakat şöyle söyliyim kısaca derine girmeyeceğim... girersem kendi cinslerim bile topa tutar...
Feminenlikle alakali oldugunu dusunmuyorum. Konu cinsellikle, Allah katinda bile erkektir yapar diye bir ayet yok. Konuyu illa ele alacaksan, her açıdan al. Ya da burada takılarak yanlis yapiyorsun dersen de ben de sana, seninde burada oldugunu hatirlatirim.
Ama şunu görmelisin 28 30 yasına gelip hala kedi kopek severek hayatini yalniz yasayip yalniz yaslanan kadinlar var...(beni anladılar) bu kadinlar gecmisinde senin dedigin gibi cevresinde ona pandora alacak 50 adam olan kadinlar...
Benle sen bir degiliz.. ben halimden şikayet etmiyorum, ben burada takiliyorum niyetim takilmak... kimseden sikayet etmiyorum...
Yüksek değer bir kadın oldugunda hedonistik duygularla iliski yasamadigin zaman birazda gözlemlersen emin ol aradigini bulacaksın..
O pandora alinan kadinlarla 3 gun takildiklarini nereden cikardin? Uzerine ev araba yapılıp, elini ayagina kadar operek prenses ederek evleniyor bircok erkek o kadinlarla. Bosversene 🙂
Sen oyle bir erkegi istermiydin... ayaklarina kapanan pesinde kuyruk gibi beni birakma diye yalvaran... kadin karsisinda erkek degil adam gormek ister bunuda unutma...
Nerede aslan olup, nerede miyavlayacaginin dengesini tutturan erkek severim. Iyi aksamlar 👋
Bir seyler yapiliyorsa ya karsiligiyla yapilir ya da bir taraf beta veya canım... bu kadar net kimse hayatinda kadin olsun erkek olsun uzun vadede yaninda istemeyecektir...
Denegeyi herkes sever... fakat anlattigim sey denge degil gucsuz aciz erkeklerin davranislari idi.. ve kadinin kendisini ve hayatini hunharca harcayip bir zaman sonra yalniz kalmasiydi konu... ben tesekkur ederim iyi aksamlar.
Doğru kadın değilsindir
Niye olmayayım? Kalbe bakan biriyim.
egri cetvelden dogru cizik cikar mi,
yanlis yere bakarsan yanlis seyler gorursun
Dogrusu nerede
🤪🤪
Abisi sen yanlış yöne bakıyorsun belki de...
Doğru yön neresi
Kalbin...
Bende var da karsimdakinde yok👀
tamam tatlısı ait olmadığın bir yerde durma bu dünya iyi bir yer değil zaten Ne kadar değer verirsen ver, verdiğini alamazsın çoğu zaman 😔
saf aşk isteyen yani göz göze gelin elini tutunca heyecanlanılan o aşklara özlem duyan az insan kaldı
Daha benimle tanışmadığım için olabilir
Nasip olmayınca olmuyor...
O tip erkekler tam şerefsiz ondan😂
Doğru adamı kaptılar. Adam kazandı😎
Herseyin zıttı oluyor çünkü insanı diken yarar
maddi manevi değeri olan kişiler
herkes kendince iyidir
ama maddi manevi değeri yüksek kişiler
doğru kişilerdir
ama ona denk gelmekte kısmet tabi
Şansına onlar denk geliyor demek ki
Sabırlı ol çıkar bir gün acele etme olacak