Sevgilim çok değişti canımı acıtıyor ne yapmam lazım? :(

ayrıntılı anlatayım size Sevgilimle 8 aydır çıkıyoruz ayrı şehirlerdeyiz internette hep devam ettirdik çok seviyoruz birbirimizi bu hasta sonu yanıma gelcek falan. önceden çok ilgili davranıyordu yüzü gülerdi cam açardık telefonda konuşurduk güzel sözler söylerdik birbirimize herneyse ben buna bk*e olmadığımı söyledim zorda olsa 3 hafta önce. oda kabullendi söylediğim zaman anlayışla karşıladı ama bana telefonda konuştuğumuz zaman benim onun ilki olmadığım için üzülüyomuş unutamıyomuş hep aklına geliyomuş ama ben isteyerek yapmadım 17 yaşındayken kandırıldım :( herneyse ben dedim aşkım unutucaz lütfen hatırlatma benide üzüyosun dedim gerçekten çok pişmanım ağladım nasıl söyleyeceğimi beni bırakacağını düşündüm herneyse bunuda geçtim. eskiden gö*s açmamı isterdi 2 3 kere camda gösterdim bida göstermedim beni sırf bunun için seviyosan hiç sevme falan dedim göstermedim bida. benimle svsmk istediğini söyledi sevgi anlayışı öyleymiş falan ben olmaz dedim eski sevglisiylede svsmiş her sevgili svişmk zornda değil dedim ben istemyorm zorlama dedim ilerdede sx ypmk istediğini söyledi yine olmaz dedim neymiş çevresindeki btn erkekler yapmış bitek sevgilim ypmmış öyle diyo :( zorluyo bni falan kabl etmedim asla olmz öyle bişy dedim. herneyse şimdi onlarıda kapatalm bn açıköğretimden okula başladım mesleğe gidiyorum haftada 3 kere akşam 6dan 9a kadr. sınıfımızda 6 erkek var bazı erkkeler bana asıldı sevgilime anlttım herşeyi falan çok kızmıştı herneyse erkeklrle konuşmama kararı aldm söz verdim ve arkdaşlarım sevgilimn olduğunuda bilyo sevgilime hiç yln söylemedim şimdiye kdr hep dürüst oldm onuda geçtim. sevgilim bana bu aralar ilgisiz dvranıyor aşkımm laflarıda yapmack geliyor hastaymış hasta olduğu için öyle davranıyomuş 4 gün aramamıştı bni gece hasta diye seslenmedim vodafone faturalıya geçti ayda 20 dksı 8 tlmiş o yüzden kısıtlı konuşuyorz telefonda önceden 1 saat konuşuyoduk :(((( herneyse daha sonra en küçük şeyleri zorlaştırıyor dün skype daki kızları sil dedim şimdi dedim oda tamam aşkım silcem dedi hadi sil dedim silcem dedim ya diyo silmedi oyun oynadı beraber oyun oynuyoduk internette :( yarın silerim dedi bende söz ver yarın sil dedim söz vermedi en sonunda söz lafını ağzından zor aldım :S ben onu çok sıkıyomuşum ama önceden böyle davranmıyodu bana karşı :( surat asıyo sinirleniyo hasta olduğu içinmi böyle bilmiyorum bana hastayım o yüzden aşkım diyo:(

eğer bişey varsa söyle beni sevmiyomusun ayrılmakmı istiyosun o yüzdenmi böyl davranıyosun dedim oda seviyorum ayrılmak istemiyorum diyor 3 kere ağladım bana böyle davrandığı için :( ağlama diye telefondan aradı konuştuk falan çok canım yanıyor :(
Güncellemeler
+1 yıl
her sabah kalkıp oyuna giriyoruz beraber oyunda konuşuyoruz hep akşama kadar bilgisayarım kastığı için msnde cam falan açamıyorum kaç haftadır yaptıracağım onu bekliyorm herneyse ben sevgilimn bazı istediği şeyleri yapmamıştım kızdı bana küçük şeylerdi ama utandığım için yapmadm mesela fotoğrafını çek yolla okula nasıl gittiğini göreyim dedi utandım çekemedim ona kızdı falan geçen hafta. o kayseride öğrenci memleketindeyken herşey güzeldi kayseriye geçince değişti baya :(
Güncellemeler
+1 yıl
ev arkadaşıyla konuştm evde takılıyo kafasına göre dedi bişey anlatmamış arkadaşlarınıda kavga ettiğimizi falan arkadaşı dedi birşey olursa bana söyle haberim olsun dedim oda bana güven dedi ev arkadaşı çok iyi birisi bana moral verdi biraz.. sevgilimden dün ilkdefa face şifresini istedim vermedi bana zorla istedim yine vermedi zamanı gelince veririm dedi bende şüphelendim kızlarlamı konuşuyo acaba diye:S konuşmuyorum aşkım güven bana falan dedi ama inanmıyorum kızlarla konuşmuyosa niye vermk zr
Sevgilim çok değişti canımı acıtıyor ne yapmam lazım? :(