Uzak mesafe ilişkimde sevgilim sevgimi hissetmiyor deyip ayrıldı, sosyal medya paylaşımlarına göre ne yapmalıyım?

Sevgilimle bir süredir uzak mesafe gibi bir durum yaşıyoruz. Normalde ikimiz de aynı şehirde yaşıyoruz ama o İstanbul’da çalışıyor ve sadece haftada bir gün, bazen de iki haftada bir yanıma gelebiliyor. Bu yüzden bazen ayda sadece 2 gün görüşebiliyoruz. Önceden neredeyse her gün görüşüyorduk ve bu değişim beni çok zorlamaya başladı. (dipnot: 1 yıldır aynı iş yerinde çalışıyorduk) Ben de ona “Seni sevmediğimden değil ama bu kadar az görüşmeye ve bütün aktivitelerimi tek bir güne sığdırmaya yetinemiyorum, sürekli geleceğin günü bekleyerek yaşamak istemiyorum” diye açıkça söyledim. O ise bunu “Beni artık sevmiyorsun, benimle olmak senin için sadece alışkanlık olmuş” şeklinde algıladı. Uzun zamandır davranışlarımın değiştiğini ve sevgimi artık hissedemediğini söyledi. Daha önce yaşadığımız bazı tartışmaları ve benim ona karşı kırıcı olduğumu düşündüğü davranışları da buna örnek gösterdi. Ben onu hâlâ ilk günümüzden bile daha çok sevdiğimi, bunun kesinlikle alışkanlık olmadığını söyledim. Hatta sevgimi ona hissettiremediysem bunun için özür diledim ama sevgimin azaldığını kabul edemeyeceğimi söyledim. O ise “Sevdiğini söylüyorsun ama ben artık hissedemiyorum” dedi ve ayrılmanın ikimizin de iyiliği olacağını söyleyerek veda etti. Sonrasında ben kendimi ve hislerimi açıklamaya devam ettim, o da “Bilmiyorum” dedi. En son ona “Seni zorlamak istemiyorum, ne hissediyorsan onu yaşa” dedim. O zamandan beri birkaç gündür hiç konuşmuyoruz. Fakat TikTok ve Instagram’da “Sen benim sana nasıl değer verdiğimi anlamadın”, “Kimi tanırsan tanı seni benim gibi sevmeyecek”, “Çok sevdim, o da beni çok sevdi, en azından öyle demişti” gibi videolar/şarkılar paylaşıyor. Ayrıca Instagram’da fotoğraf paylaşırken hâlâ benim ona ilk sevgili olduğumuzda verdiğim saç tokasını ve birlikte kullandığımız bilekliği kolunda taşıyor. Sizce gerçekten ayrılmak mı istiyor, yoksa çok kırgın olduğu için mi böyle davranıyor? Sosyal medyadaki bu paylaşımlarla ne demek istiyor? Ben şu an ona yazmalı mıyım, yoksa tamamen geri çekilip onun adım atmasını mı beklemeliyim? Lütfen yardım arkadaşlarrr daha önce hiç bu kadar uzun süre konuşmamazlık yapmamıştık en fazla 3 gündü şimdi ise 5 gün oldu bile…

Uzak mesafe ilişkimde sevgilim sevgimi hissetmiyor deyip ayrıldı, sosyal medya paylaşımlarına göre ne yapmalıyım?