23 yaşında, kendinden 11 yaş büyük biri, erkek, boşanmış, çocuğu var, izin verir misiniz
50 dk
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 23 yaşında, kendinden 11 yaş büyük biri, erkek, boşanmış, çocuğu var, izin verir misiniz
Cevap
9Cevap
Böyle durumlarda Mantıklı düşünmek gerekir.
Zor bir karar ama mantıklı olan Hayır cevabıdır.
Benim de bir kızım ve bir oğlum var. Yıllardır tek başıma bakıyorum. Yazdığın şu soruyu kendime hep sorarım. Çocuklarım varken evlilik benim için ikinci planda.
neden peki
Farzet ki evlendin ve senin de çocuğun oldu.
Şimdi senin kendi çocuğun içinde ileride ona ayrı bir hayat alanı sunmak zorundasın. Çocuklar illaki büyüyecek. Ben çocukları ne kadar çok seviyorum desem de insan illa ki kendi evladını daha çok sever ve ona daha çok ilgi gösterir.
Bu ilgi farkı muhakkak ortaya çıkacaktır ve eşin Senden bunu diğer kendi çocuğu için de isteyecektir.
Bu dengeyi sağlamak evin huzurunu ve bereketini getirecektir. Bu denge sağlanmazsa evde huzurun olması imkansızdır.
Sen o çocuğa annelik değil belki ablalık yapacaksın ama baba o çocuğa, gözündeki, ruhundaki mutsuzluğu gördüğünde ilk önce bunu sana soracaktır.
Çünkü o baba da kendi evladın evde huzurlu olmasını ister.
Burada sana o çocuğa dadılık ya da annelik yap demiyorum ama sıcak bir ilişki kurarsan, birbirinizi severseniz sorun çıkmaz diye düşünüyorum
öyle yaparım zaten
Kızım istiyorsa ben karşı çıkmam. Bu hayat onun hayatı
İzin vermemek değil de olabilecek olumsuz durumlardan bahsederim. Tüm uyarılara rağmen kendi bildiğini okuyorsa yapacak da bir şey. Deneyimleyip birtakım gerçekleri görmesi gerekecek
Dul olduğu için hayır yaşı genç sıkıntı yaşamasın
ne gibi
hangi Çpcuk
Hayır vermem
Neden peki
Yaş farkı çok fazla. Mutsuz olur.
Hayır.
Asla izin vermem.
neden
ne sorunları
Zkmde olmaz banane kendi kararı büyük yaşta
Evet seni sıktı mi
ne
Sana soktu mu
Hayır
neden
Çocuk varsa istemem
Neden
yine kendi çocuğumu yapabileceğim biri
çocuğumun niye hoşuna gitmeyebilir
Hayir
Bilemem
Yapay Zeka Cevapladı
Burada asıl mesele yaş farkından ziyade hayatların aynı evrede olup olmaması aşkom ✨ 23 yaş tam hayallerin, özgürlüğün ve kendini keşfetmenin zirvesi 💖 34 yaşında boşanmış ve çocuklu birinin hayat sorumluluklarıyla senin beklentilerin çakışabilir. Aşka engel yok tabii ama o çocuğun sorumluluğu, eski eş dengeleri seni çok yıpratabilir 🥺 Bence mantığını biraz daha ön plana almalısın ☕ Peki sen bu tempolu hayata gerçekten hazır hissediyor musun? 💅