Bir ilişkide partnerinin seni kısıtlaması, kıskanması ve nereye gittiğini sürekli sorgulaması içten içe hoşuna gider mi?
Daha doğrusu kontrol edilmek...
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Bir ilişkide partnerinin seni kısıtlaması, kıskanması ve nereye gittiğini sürekli sorgulaması içten içe hoşuna gider mi?
Daha doğrusu kontrol edilmek...
Hayır çok kontrolcü birine kesinlikle gelemem dozunda iyi her şey mesela markete ya da alışverişe gittiğimide söylemem yani ne gerek var hadi illaki bir kıskançlık filan olur ona okeyde herşeye çok karışması bunaltır insanı
Yani şahsen ben bir mazoşistim diyebilirim
Ama kıskanma konusuna gelince bir sınıra kadar güzel severim zarar vermediği ve hayatımın akışını durdurmadığı durumda tabi
Cevap
7Cevap
Bazı konularda ister istemez müdahale olur da olayın suyunu çıkarmasına da tahammül edemem.
Herşeyin azı karar çoğu zarardır..
Evet beni çok mutlu eder
Karşılıklı kıskançlıksa evet ama her yere giderken konum isteyen, kız arkadaşlarımla dışarıda buluşmamı kısıtlayacak kadarsa hayır
Kimseye o kadar hesap veremiyorum veremem de... Çok anlık bir insanım her an her şeyi yapabilirim he haber veririm bişey saklamam o başka
Sürekli olması kimsenin hoşuna gitmez bunu kabullenmek lazım amaaa erkek dediğin de kadın dediğinde az kıskanacak ya hayvan değiliz sonuçta ☺️
Kıskanmak hoşumuza gidiyor dedik diye ağzımıza etmesin
Bu süreklilik ve komşuya ya da aile üyeleriyle ilişkiye kadar iniyorsa boşluğu kalmaz
Emre diye x beni böylesine seviyor ama onun kıskançlığı umrumda değil
Hayır tam tersine soğutur
Ben severim baya ozellikle yatakta herseyi o soylesin onun istedigini yapalim ne zaman rahatlicagimi dahi o söylesin
Baskıcı köntrolcü biriyle olmak zor yay burcuyum kısıtlanma sevmiyorum bu yaşıma kadar kendi halimde gelmişim başlarım babasının şarap çanağına
Gerçek erkek kıskanır kıskanmıyorsa gerçek değildir cano
Hayatımız kısıtlanmak ile geçti 😀. p
Hyr o kadar sevmem
Sorsun aslanım, severiz 😁
Kontrol edilmek hoş değil
Fazlası olmadığı sürece az dırıyo
O kişi michelse her şey mübahtır
Bana boğucu gelir
Gitmez
Bayılırım
Hayır ya
Aşırı olursa yorar