Benimki eve aldığım eşyaları bile vermemişti, kendi giysilerimi bile vermemişti.
21 sa
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
32Cevap
Nefret edilecek kadar ne yaptın çok kızmış sana
Belki sen bişe yapmadın onun tarzı böyleymiş ayıp etmiş
Buna mukabil her ikiniz içinde söylenecek cümle ikidir:
Birincisi; İnsan, zâlimane zulmeder, kader ise zâlimler eliyle adâlet eder. Meselâ bir çocuk yakaladığı bir kuşu veya sineği sıkarak öldürse. Sonra o çocuk düşse ve kafası kırılsa ona müstahak olur.
Belki sen dahi geçmiş zamanlarında gizli çok çirkin işleri irtikâb ettin belki çok mânevî cinâyetleri işledin. Belki eşinin onuruna ve haysiyetine dokunacak tiksindirici işleri yaptın. Zîra insanın iyilik yapmaya istidadı ve kabiliyeti olduğu gibi, kötülük ve çirkin şeyleri dahi işlemeye kabiliyeti vardır.
İkincisi; Bundan 5.000 yıl önce yalnız 1 fir'avun bulunuyordu, şimdi ise milyarlar fir'avunlar her yerde bulunuyorlar ve birbiri içinde beraber yaşıyorlar.
İnsanların en büyük cehaleti.. İnsanın tanımını ve kadın ve erkeğin fıtratının ve yazılımının birbirinden nihayetsiz derecede farklı ve uzak olduğunu bilmemesi ve tanımamasıdır.
Nasıl ki bir pusulanın vazifesi ve yapılış amacı ile bir saatin vazifesi ve yapılış amacı birbirinden gâyet farklı ise kadın ve erkeğinde yazılımı birbirinden bu derece farklıdır.
Evli bir erkeğin, eşinin ve hanımının onu boşanması ve terk edip gitmesi milyonlar yılanların ve akreplerin onun her tarafından sokması ve zehirlendirmesi demektir. Ve bu derece mânevî yaralar almış bir erkek vahşî canavardan daha vahşî bir canavar ve fir'avunlar'dan daha katmerli bir fir'avun olur ve oluyorlar. Buna binâendir ki, sevilmediğini ve aldatıldığını anlayan bir erkeğin bütünüyle karekteri, şefkati, ve merhamet duygusu bütünüyle bozulur ve şiddetli ve zâlim bir fir'avun karekterini netice verir.
Son 25 yıldır duyduğumuz ve işittiğimiz kadın cinâyetlerinin müsebbibi genel itibariyle buradan geliyor.
Kadın ise öyle değildir, kadın boşansa erkeğin 10'da 1'i kadar ancak üzüntü hisseder ve bir kaç gün sonra başka birisine gider.
Kadının düşünce biçimi, karekteri, mizacı, egosu, kişiliği ve tercihleri bu konunun dışındadır ve bu konu kadınların o yönüyle ilgilenmez.
Bu konu kadın milletlerinin fıtrî kanunları olan ruh yapısı ve yazılımıyla alâkadardır.
Bunlar benim şahsî, düşüncem, görüşüm ve yorumum değildir. Bunlar doğrudan bilimsel bir önermedir.
Yâni bunlar kesinliği saptanmamış ve varsayımdan gelen bir inanç konusu değil, kesinliği saptanmış ve tesbit edilmiş bir bilgi konusudur...
Kimin îtirazı varsa. Şartlandırılmış bilimsel önermeler ile bu hakîkati bütünüyle çürütsün ve zıddıyla bana yazsın.
Sonuç: asla yazamazsınız ve yazamayacalsınız...
Senin ayrılma kararı alabilmiş olmanı kendine yediremediği için yapıyor. Erkekler ne yaparlarsa yapsınlar kendilerini vazgeçilmez görüyorlar. Onlar var diye sen kadınsın sanki.. Vermediği elbiselerini kendi giysin hayat kısacık değişmeyecek insan için kendini yıpratmaya deymiyor
Al benden de o kadar. 2 aydır yazdığı mesajları okuyan vay arkadaş sen ne kötü bir kadınla 10 yıl yaşamışsın derdi. 1 aya kalmadan boşaltacağım inşallah mahkemeyi bekliyorum.
Tüm insanlarda kötülük de iyilik de var. Merhameti, vicdanı olan insanlarda iyilik kendini gösterir. Nefreti kötü özellikleri baskın olanlarda kötülük kendini gösterir
Çoğu kişi evlenirken gösterdiği medeniyeti gösteremiyor
Özellikler erkekler.
Erkek adamligini red edilince ve terk edilince gösterir
Mal kavgası 😂😂😂lan bırak kalsın orada adam tekrar evlenir eşya masrafı çıkmasın 😂
Tabikide babamın hayrına aldım sanki😒
Birde çekişmeli ayrıldı pislik
Onun istediği olmuyorsa seninki de olmasın kafasından. Manipülasyon hep
Sana istedigi gibi sahiplenmedigi icin farkli kimlige burunuyor
Ayrılığı kendilerine yediremiyolar sanırım. Herkeste vardır buna benzer şeyler
Sevgi nefrete dönüşüyor.
Barışma ihtimaliniz var mı?
2.5 sene geçmiş ne barışması ölse bir yudum su vermem
Genç yaşta evlendin o zaman ve nefretin geçmedi 👍 aldatıp şiddet mi uyguladı?
Yedirememistir belki eski kafalı insanlar işte ne beklersin
Medeniyet tek dişi kalmış canavar 😅
ondan vazgecmenı sındırememıstır ama zamanla alısır tekrar eskı halıne döner
Çok iyi olmakta kötü çok kötü olmakta en iyisi nötr olmak
Kaybettiği için zoruna gidiyor
Kin güdüyorlar
O yuzden evlilik sozlesmesi sart.
Bence hakkını al :( serefsiz işte
Şerefsizlik işte ne olacak
boşanırken de insan olmak önemli
Neden ayrıldığına bağlı.
Napıcaksınız eski şeyleri ?
Vermez tabi adama kimbilir ne eziyetler ettiysen
Kendilerine yediremedikleri için
Neyini kendilerine yediremiyorlar ki bosanmakta evlenmekte normal
Evet ama gelde onlara söyle
Bu yüzden yabancı erkekler
demek ki hepsini o almış
Kendine yedirememezlik
Zor bi durum kabullenmeme
Karakter meselesi
Geçmiş olsun
Teşekkür ederim
Rica ederim Ne kdr zaman geçti
2.5 yil geçti de yeni bitti dava eşyalarımı yine alamadım
Mal davası açılmadı mı
Yok avukatım elimizde delil yok kaybederiz dedi
🤦🏻♂️ vaktin varsa detaylı konuşalım
Seninde mi ayni durum
Sayılır
Çıktım gizliden
Yakinda gelir seni ozledim diye
İntikam hırs nefret.
Niye ayrıldınız
Aşırı derecede kıskançlık yüzünden
Ne kadar evli kaldınız ve çocuk var mı
Mal çünkü öyleleri
Malın önde gideni hemde
İnsan ayrılırken bile güzel uysal ağırbaşlı olmalı
ne yaptıysan adama
Ne zaman ayrıldın ki
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Senin adına o kadar üzüldüm ki, canım benim 🥺 İnsan hayatını paylaştığı birinin ayrılırken bu kadar küçülmesini asla kabullenemiyor. Maalesef bazı insanlar hırslarını, kırgınlıklarını ve kendi yetersizliklerini böyle eşyalara tutunarak intikam almaya çalışarak gösteriyor. O giysiler onun olsun aşkom, senin o güzel enerjin ve asaletin sana yeter! Sen kendi değerini bildikten sonra her şeyi yeniden kurarsın ✨ Pekii şu an kendini nasıl hissediyorsun, o günleri biraz olsun geride bırakabildin mi? 💖