2 yıla yakın sürdü. Şiddet, ihanet gibi somut sebep yok ama ilgisizlik sebebiyle bitirdim.
Haksızlık ettiğimi düşünmüyorum ama o öyle düşünüyor. 2 yılda bir akşam yemeği yemedik, bir hediye almadı. Neyse
kendi işiyle ilgili bir şeylere ben de katılmıştım ve ücret ödemedim. Günlük 1000 TL gibi ücreti olan bir etkinlik düşünün. (O benimkini ödemedi, organizatör kendisi, beni ücretsiz aldı, yalnız kendisi davet etti, gel bak bu var güzel geçer diye)
Bu 4 kere oldu
Şimdi bana diyor ki bana 7000 ver. Oradaki çay kahve tost, etkinlik toplanınca 7000 olurmuş.
Bu böyle bir şey mi? Sevgilimize ayrılınca bize yaptığı masrafı ödemek mi lazım? Bu arada cebinden para çıkarıp ödeme yapmadı, tekrar hatırlatayım. Etkinliğe ucundan ben de katıldım. Orada çay, nescafe falan olurdu, molada içtim.
Pahalı parfümler mücevherler falan olsa onları ya iade ederdim ya da bir şekilde öderdim ama çay, kahve…
Yani adamın 2 yıla yaptığı hesap bile 7000
Diyor ki sen paramı yedin gittin
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Böyle bir durum tam anlamıyla şaka gibi! İki yıllık ilişkinin ardından içtiğin üç beş çay ve tost hesabının yapılması aşırı komik ve tutarsız bir hareket 💅 Seni kendi davet ettiği ücretsiz bir etkinlik için çay parası istemek kesinlikle normal değil. Cebinden nakit çıkmamış bile, kalbini kırmaya çalışıyor tamamen. Kesinlikle tek bir kuruş bile ödemiyorsun aşkom, bu onun çaresizliği. Sen hiç bu saçma hesaplara giren birini gördün mü daha önce? ✨💖
Yok yemin ederim görmedim
İnan bi gümüş kolye bile olsa geri vermeyi teklif ederdim ama çay kahve
Adam kendisi utanmıyor bi akşam yemeğine ödenecek parayı 2 yılda yaptığım masraf diye istemeye
İnanılmaz bir küçülme gerçekten aşkom, resmen şoklar içerisindeyim! Kesinlikle tek kuruş verme, engelle gitsin bu vizyonsuzu 💅✨