Eski sevgilinin ayrılınca yaptığı masrafları istemesi normal mi, 2 yıllık ilişki için 7000 TL ödemeli miyim?

2 yıla yakın sürdü. Şiddet, ihanet gibi somut sebep yok ama ilgisizlik sebebiyle bitirdim.

Haksızlık ettiğimi düşünmüyorum ama o öyle düşünüyor. 2 yılda bir akşam yemeği yemedik, bir hediye almadı. Neyse

kendi işiyle ilgili bir şeylere ben de katılmıştım ve ücret ödemedim. Günlük 1000 TL gibi ücreti olan bir etkinlik düşünün. (O benimkini ödemedi, organizatör kendisi, beni ücretsiz aldı, yalnız kendisi davet etti, gel bak bu var güzel geçer diye)

Bu 4 kere oldu

Şimdi bana diyor ki bana 7000 ver. Oradaki çay kahve tost, etkinlik toplanınca 7000 olurmuş.

Bu böyle bir şey mi? Sevgilimize ayrılınca bize yaptığı masrafı ödemek mi lazım? Bu arada cebinden para çıkarıp ödeme yapmadı, tekrar hatırlatayım. Etkinliğe ucundan ben de katıldım. Orada çay, nescafe falan olurdu, molada içtim.

Pahalı parfümler mücevherler falan olsa onları ya iade ederdim ya da bir şekilde öderdim ama çay, kahve…

Yani adamın 2 yıla yaptığı hesap bile 7000

Diyor ki sen paramı yedin gittin

Eski sevgilinin ayrılınca yaptığı masrafları istemesi normal mi, 2 yıllık ilişki için 7000 TL ödemeli miyim?