Kendisinden benim böyle bir talebim olmadı ama o bunların normal bir şey olduğunu. Hayatındaki kadın için bunları yapmaktan zevk aldığını söyledi. Sizce kabul etmek bunları hata olur mu?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 6,1b cevap paylaştı. Para alan borç alan emir de alır diye bi söz var İster istemez hakimiyeti altına girersin o söylesede söylemesede yaptığı cömertliğin er ya da geç karşılığını bekler. Bi kız mümkünse kendi ihtiyaçlarınıda karşılayabilmeli Otlakcı gibi olmamalı bana göre yeri gelir o öder yeri gelir sen bu eşitlemiş olur sana birşeyler aldığında veya ısmarladığındaysa en azından mütevaziliğini göstermen gerekir kimisi var teşekkür bile etmiyor. Buna mecbursun enayi der gibi bu şekilde giderse ayrıldıktan sonra başına kakar biz burada romantik ilişkiden bahsediyoruz ama iki arkadaş arasında bile para muhabbeti arayı açar soğutur bir yerden sonra o yüzden insanlarımız bir yere misafirliğe gittiğinde bile usulen yok almiim sağolun der o yüzden bana göre durmadan sevgisini sömüren birisi gözümde aç gözlü yüzsüz utanmaz olarak düşündürür bana ne karşınızdakini nede kendinizi ezdirin Aşırısı elbette zararlı olsada Gurur insanın sahip olması gereken bir duygudur bunu unutmayın
06 Yorumla
Soran+1 yılYoo hakimiyetinin altına falan girmem. Saçmalık
- +1 yıl
Er ya da geç o noktaya istemesende gelirsin bu hep böyle olur sürekli para almaya devam edersen inatlaştığın zaman sana bi noktadan sonra baskı kurmaya başlar ya kabullenmek zorunda kalır ya da kötü bir ayrılık yaşarsın süreç hep böyle sonlanır yani saçmalık demekle saçmalık olmuyor günü düşünerek yaşamıyorsan
Soran+1 yılBen onun parasına bağımlı değilim ki. Kendi paramı kendim kazanıyorum zaten. Kafama uymayan şeyler olduğu zaman haydi bye bye kapı orada 😂 hakimiyet falan saçmalık yani
- +1 yıl
Eğer öyleyse zaten lafım yok ama bunu şimdi uydurmamalısın baştan söylemelisin bunun kafama uymasıylada bi alakası yok herkesin bildiği gerçektir. Amacım laf sokmak felanda değil tepkin yersiz. Senin elin cebine gitmez durmadan karşı tarafı sömürürsen bak eğer öyleysen diye diyorum istesende istemesende hakimiyetine girersin yok inat edersen bu seferde aranız er ya da geç bozulur bu her zaman olan bir şey daha geçen hafta okudum kız sevgisilinin mesajlarını atmış adam buna verlan sana gönderdiğim ayakkabıları telefonu diye tehdit etmiş kızı burada bile görüyoruz yani bu durumun bu noktaya geldiğini yinede sen bilirisn
Soran+1 yılŞu noktayı kaçırma. Benim karşı taraftan hiçbir zaman böyle taleplerim olmadı. Beni tatile götür, bana lüks ev tut, bana hediye al diye hiçbir zaman tutturmadım. Ben zaten 6 yıldır kendim çalışıyorum bunları da kendime sağlıyorum. Ama şunun da farkındayım ki bazı erkekler jestleri sever. Doğaları böyledir erkeklerin bunu inkar edemeyiz. E hal böyleyken ben ortada bir sömürü ilişkisi görmüyorum.
En İyi Cevaplar
+1 yılErkekler genelde flört döneminde böyle davranır. Kızlara hesap ödetmeyi bir ayıp olarak görür. Nereden biliyorsun dersen bende böyle biriydim :D belki evet yanlış karşılıklı ödenmesi gerekiyor ama bilmiyorum içimdeki his karşımdaki kıza hesap ödetmek hiç gelmedi içimden valla ne yalan söyleyim. O yüzden anlıyorum sevgilini.
02 Yorumla
Soran+1 yılYa onunkiler biraz hesaptan öte gidiyor artık. Kira faturaya falan daldı 😂
- +1 yıl
Yani çok parası varsa ödemesinde bence sorun yok ama bilmiyorum aranızdaki samimiyet nasıl. Ama bu kadar fazla gibi geldi bana açıkçası.
- Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılBen olsam emin olmadigim birisine böyle bir şey yapmam. Demek ki emin olmuş senin onu sevdiğinden yqni sevildigini düşünüyor ve sana güveniyor falan. O yüzden yapıyor yoksa yapmaz ve eğer birakacaksan şöyle öyle şeyleri yapmasın yoksa kendisini geri zklı gibi hisseder.
01 Yorumla
Soran+1 yılYa bugün beraber ve çok mutluyuz. Ama zaman ne gösterecek ileride bilemeyiz
- Aşk İlişkileri konusunda 9,1b cevap paylaştı.
+1 yılBirinin bana hakkı geçmesini istemem açıkçası.. Hadi her zaman olmayan jestler olsa neyse de düzenli olarak birine yük olmak istemem açıkçası.. Eşine bile bir yere kadar yüklenmek ister insan bence.. Keyifli günler...
01 Yorumla- +1 yıl
Yeme dağında büyümüş. Kızlar çok
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
78
Cevap
62Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 261,1b cevap paylaştı.
u +1 yılEvet normaldir
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılBenim herif de aynı. Hatta soruyu ve yorumları telefonda yorumladık. Ben karşındaki cidden hak etmiyorsa biri için gereğinden fazla sevgi ve para harcamak bence kerizliktir dedin. O da benimse büyütülüş şeklim bu, sevdiğim kişiyleyken onunla harcadığım her kuruş benim için mutluluktur dedi. İkimiz de birbirimize hak verdik haliyle.
Yani özetle sevgiyi de parayı da kime ve nasıl harcadığın önemli. Para harcadığın partnerin cidden değer verip gelecek gördüğün bir kişiyse ve para harcanan kişi de harcayanın ona karşı tavrından memnunsa (karşılık bekleme vs durumu yoksa) o ilişki yolundadır demektir. Ama yook. Karşındaki çıkarcı art niyetli bir tipse ve paraya gereğinden fazla önem veriyorsa karakterine uygun şekilde davranarak seni yatırım veya parası ödenen bir ürün gibi görecektir. Yani asıl mevzu sizin bu konudaki tavrınız, sizin karakteriniz böyle değil ve daha iyi insanlarsanız endişelenmeniz gereken bir şey yok 🙂
Bizim ilişkinin başlarında ben de çok rahatsız olurdum bu durumdan içime dert olurdu her şeyi ödemeye çalışması. Bu konuda çookça sürtüşmemiz olmuştur. Bir gün benim cidden param yokken gerek yok dediğim halde herifim bana canımın çok çektiği bir şey aldı ve bunu yaparkenii tavrı samimiydi, haliyle ben de sonunda onun bu konudaki niyetine güvenip geri adım attım. Çünkü hem tavır ve beklentilerinde değişme olmadı, hem de bu yaptığındaki tek amacının beni mutlu etmek olduğunu gördüm.
Ve eklemem gerek ki masrafları ödeyen tarafın kazancını nasıl edindiği de mühim. Gün boyu haftanın 6 günü k*çını yırtıp çalışıyorsa tabiiki onun verdiği para insanın içine oturur ve istemezsin. Ha yok daha kolay kazanıyor ve vermeyi de istiyorsa orta yolu bulup çözün sorunu derim.
İlişkinizde mutluluklar dilerim ✨10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılErkekler kendileri çakal, kız parası yemek istediğinden kiskanmış sevgilini. Önce sana laf atıyorlar erkek parası yemek kendini ezdirir, hak sahibi olur üzerinde bilmem ne, kadinlar erkekleri sömürüyor yazmış içi gidiyor sana yardım ediyor diye. Sen sana yardım etmesini sorun etmeyince bu seferde sevgiline sarmış maçoluk diye. Kıskançlıktan çatlıyor resmen. Erkekler zaten sevdiği kadınlara yapar bunu. Eskiden boyleydiler bu yeni gelen kuşak çok kindar kadın parası yemeye meraklı. Sevgilin kirani faturani ödüyorsa kime ne? Başka bir şey olsa karışmazlar. boş ver ödesin.
25 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılEksileyen jigolo erkeklerin zoruna gitmiş 😏
- +1 yıl
Gerçekten de öyle artık erkekler kadınlara hesap da odetiyor her şeyi onlara yukletiyorlar sonra da o kadınların kıymeti olmuyor. Kim ne derse desin karşımdaki erkek elimi cuzdanima attığımı görünce durdurmuyorsa ben onun beni kullandığını düşünürüm.. çünkü erkekler arada bağ olmasa da bedeninden sevgisinden faydalanmak için sevgili oluyorlar çoğunluk bide parayı ben odicem olduuu.
Cevap sahibi+1 yıl@Shiningdiamond ya bazen yanında olmaz, ya da içimden gelir ben öderim ücreti neyse ama bazı erkekler var baktı kadın ödüyor niye ben ödemekle zorunluyum ki sırf erkek olduğum için mi diye düşünüyor kadına odetiyor. Kendileri hala eşit değil ama şunu söylüyorlar kadınlar eşitlik istiyor hesabı onlarda ödesin diyor. Yeter ki kendi cebinden para çıkmasın, birde sözde kadına para yedirmiyor bunlar, uyanık aklı başında adamlar, kendilerince kadınların oltasına dusmediklerini iddia ediyorlar. Evlilikte yük artık kadında olduğu gibi sevgililikte de öyle. Yazdığın gibi erkek bedeninden, kızın fazla ilgisinden faydalanıyor birde hesabı ona odetiyor. Böyle olunca kadınlara kendini yedirmiyormuş, kullandırmıyormuş. Kendileri kadınların herşeyini kullanır ama.
- +1 yıl
Evet işte kendi işlerine geleni söyleyip onu uygulamaya çalışıyorlar sürekli. Sorudaki kız sürekli ben sevgilime hediye alıyorum yemeğin parasını ödüyorum falan diye yazsa tabiki yapicaksin sevgilisisin bide burada söylüyorsan gözüne çok geliyor demek diye ağlarlar. Ama para ödemek asla kadının görevi falan değil yani bir kadın bir erkek ödemek isteyebilir tabi ama kadın asla zorunda değil adama iyilik etmiş olur.
Cevap sahibi+1 yıl@Shiningdiamond yani erkeklerin bu konuda sesi çok çıkıyor. Sanki artık kadınlar centilmen erkek rolünü üstlendi de hesabı vs. Ödemek zorunda. Geçen kadının birisi soru paylaşmış evin faturalarını kiralarını o ödüyormuş kocası da ödeyeceksin mecbursun demiş. birde üstüne üstlük kadının parasından yiyip içiyorlar. Böyle rahatlık yok ya. Baktılar kadınlar çalışıyor artık erkek olupta sorumluluk almıyorlar. Bence de kadınlar ödemek zorunda değil hiçbirşeyi yani boyle beklentiye girmek erkeklik enerjiyi düşürür. Ben yanımda güçlü adama görmek isterim, benim cebime bakanı değil
Şimdi öncelikle şöyle başlayayım. Bizzat kendim de dahil olmak üzere kızlara hesap ödetmek bizim gururumuza dokunur. Elimizden geldiğince ödetmeyiz. Lakin tabi öyle senin dediğin gibi abartı şekilde değil. Kira fatura ödemek nedir. Zaten ben eğer ki görüşüyorsak doğal olarak ben çağrısıysam ben ısmarlarım şakin kız arkadaşım da şu tavrı gösterir hep sen mi ödeyeceksin bu sefer benden der. Bu şekil ilerler bir sorun olmaz. Ama kira fatura ödemek o kadar da değil. He şunu da diyim ayrıldığınızda lafını eder demiyorum o parayı isteyebilir. Ben ne arkadaşlar tanıdım adam bir bir yazmış hesaplamış ayrıldıktan sonra istiyor. Cömert olması iyi bir şey ama fazla cömert olması da düşündürücü. Bence arada bir sende o dediğim tepkiyi ver. Benden bu sefer de. Bakalım ne olacak. Sevgi ve saygılarımla 🙏
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. Doğru değil, onun senin üzerindeki hakimiyetini arttırır, hatta üzerinde bazı haklar doğurur, hukuki açıdan uzun uzun girmeyeyim ama emsalleri var. Yani hem kişisel, toplumsal açıdan doğru değil hem de hukuki açıdan. Ara sıra o ısmarlar, ara sıra sen, bazen ortak ödenir ancak sürekli onun ödemesi ve senin bunu kabul etmen mali açıdan sana avantajlı görünse de hiç doğru değil.
33 Yorumla- +1 yıl
Allah askına hukuki zorluğu ne merak ettim atmış gibi konuşmuşsun
- +1 yıl
Arkadaşım durduk yerde neden atayım, varki olumsuz durumlar yazmışım. Maalesef hukuk böyle işliyor! Şimdi o adam bu kadını dövse ve sevgilimdi dese serbest kalıyor, te*ca*vuz etse ve şunları ısmarladın, şu kıyafetleri aldım, şu masraflarını karşıladım dese çok büyük ceza. indirimi alır muhtemeldir ki serbest kalır. Araştırın bi mesela tec-av-uz de ceza indirimleri diye. Böyle bişi olacağından değil tabi ancak ne gerek var, anan değil baban değil, eşin değil, el verince bekleti oluşur, alan da verene hep borçlu gibi hisseder ne gerek var.
Soran+1 yıl@uslukeçeeeeee Bu arkadaşın söylediklerinin hiçbir hukuki geçerliliği yoktur. Herhangi bir avukata danışarak bu arkadaşın varsayımlarının yanlış olduğunu öğrenebilirsiniz
Kendini basitleştiriyorsun bu zamana kadar üzerime giyecek 2. Kıyafetimin zor olduğu zamanlar babamdan bile para almamış birisiyim. Onlar senin masrafların onun değil. Kendine masraf çıkartıyorsan kendin ödemek zorundasin. Zaten ayrılırsaniz ödediği her şeyi söke söke alır.
11 Yorumla- +1 yıl
Yaprak dokumu Fikret
Benim beybim tatil yemek gibi herşeyi öder, şahsi harcamalarımı ödemez ben ona ödetirim sonra maaşta ona gönderirim 😀
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,6b cevap paylaştı.
+1 yılTürk kızının en sevdigi erkek sömürmektir beyinsizz ama sonra görecek o ne olduğunu türk kızından uzak durulması gerektigini bilmiyor hele hele tıürk kızına para yedirmeyeceğin hic bilmiyor
11 Yorumla
Soran+1 yılSöylerim öğrenir 😂
Gizli Üye(25-29)+1 yılNormal bak inan pinti biriyle nişanlıydım ne elime beş kuruş verdi ne bir şey yaptı yemeğe felan çıktığımızda ödemek zorunda kalıyordu ama bende onu yemeğe çıkartıyordum bence cimri ve pinti olmayan bir sevgilin var kıymetini bil bu yüzden nişanım bile bozuldu maddiyat hastası olan insanlar aşırı derece de tabiki de hoş değil
20 YorumlaSaçma gereksiz , sen kendini ona muhtaç hissedebilirsin ileri zamanda bi çeşit manipülatif hareket gibi bence , hem kendi hayatın olmalı bagımlı olmamak adına
10 Yorumla
+1 yılArtık nasıl bir muamele çekiyosan adamı muma çevirmişsin bravo idölümsün kanks
22 Yorumla
Soran+1 yılKız sen çok yaşa 😂
- +1 yıl
gece gece ne güldüm
- Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılAlanda verende razı gibi duruyor seninde sesin cikmadigina göre sende öyle düşünüyorsun öyle olduğunu soru anlamsız aldıktan sonra alıyım mi almiyim mi diye sormak
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 7,5b cevap paylaştı.
+1 yılKesinlikle hata ona gebe kalmış ezkmiş gibi duruma düşersin bir gün ayrılır aranız acılırsa bunları hep sana kusar ve seni kendi malı gibi görüp istekleri mecburiyete döner
00 Yorumla
+1 yılÇoğu kişi demiş zaten ama ben de söyleyeyim, eğer ilişkiniz kavga ile biterse ödediği tüm şeyleri başına kakacak. Hatta belki de iş, parasını geri istemeye kadar gider.
00 Yorumla
+1 yılOnun boyunduruğu altına girer ezilirsin. Kendine saygını bile kaybedersin. Parayı veren heryerde patrondur bunu unutma. Değer mi? Bence değmez
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılne güzel işte benim sevgilimde bırak bana hediye almayı kendi masraflarını bile bana ödetiyor
10 Yorumla
+1 yılKocan dahi olsa bir kadın kimseye minnet etmeden dimdik ayaklarının üzerinde durabilmeli. Kötü bir şey demiyorum ama iyi hiç değil.
00 Yorumla
+1 yılSadece ciddi düşündüğüm kadına yapacağım hareketler bunlar. Ciddi düşünmüyorsa ya buldumcuktur ya da kolay para kazanıyordur umrunda değildir.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 498 cevap paylaştı. Bence kendi ayaklarının üstünde durmalısın. Bunu bugün söylemez ama günün birinde başına kalkabilir.
00 Yorumla
+1 yılYo neden olsun ki ayrıca bunlar gayet normal şeyler her erkeğin sevgilisine yapmasi gereken şeyler @Tolga2021 demi aşkım 💋😘
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 892 cevap paylaştı.
+1 yılHata olmaz ciddi düşünüyor seninle muhtemelen ya da etkilemek istiyor bence kaçırma bu zamanda erkekler kadınlara odetiyor masraflari
00 Yorumla Şu an cok masum gorunebilir. Ama inan ilerde istekleri boy gostericektir. Bence hic dogru degil.
00 Yorumla
+1 yılSende ona hediyeler alıyorsan, yemeğe çıkınca sen de ödüyorsan normal yalnız ikili ilişkilerde denge önemli o ödeyip sen karismiyorsan büyük sorun
00 Yorumla
+1 yılNeler yaptığına bağlı? Aşırı abartı lüks gereksiz şeylerle uğraşıyorsa onu durdurmalısın.
015 Yorumla
Soran+1 yılYani aşırı değil. Kira fatura falan felan genelde
- +1 yıl
Bunlar çok aşırı, kendin çalış öde
- +1 yıl
Muhtaç pozisyonuna düşmek çok hoşuna gidiyor siz kadınların!
Soran+1 yılÇalışıyorum zaten
- +1 yıl
Kendin ödesene, adam beklentiye girecek bundan emin ol
Soran+1 yılBen zaten 6 yıldır tek başıma yaşıyorum. Her şeyimi de kendim ödüyorum. Ondan bunu ben istemedim. Kendisi bunu istedi
- +1 yıl
Neden? Neden bunu istedi?
Soran+1 yılBöyle yetiştirilmiş herhalde. Ailesi her zaman centilmen olmayı öğretmiş
- +1 yıl
İyi de siz evli falan değilsiniz ki , sana karşı bir sorumluluğu yok. İlginç
Soran+1 yılİşte sorumluluktan değil de içinden geldiği için yapıyor demek
- +1 yıl
Çok gereksiz bir hareket. Direk maçoluk ve gözden düşmelik
Soran+1 yılPeki 😂
- +1 yıl
Neden gülüyosun?
Soran+1 yılÖyle içimden geldi 😅
- +1 yıl
Peki
- Aşk İlişkileri konusunda 388 cevap paylaştı.
+1 yılGenel erkek öder mantığı yüzünden yapıyor olabilir ödemek istiyorsan kendine ödeyince içten içe sevinir
00 Yorumla Vay be benim aradığım kişi böyle işte 😄Böyle bakarsan gayet normal değil kıymatıni bil derim her erkek bunu yapmaz asla ve asla unutma.
31 Yorumla- +1 yıl
ya sanada buluruz zela ayıp ettin ama.
- Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılelbette kabul et. yoksa gider bir kefaşenin finansal kölesi olur. yani sen yemessen başkası yer.
20 Yorumla
+1 yılÇok yanlış. Ben asla kadına 1 kuruşumu vermem
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 699 cevap paylaştı.
+1 yılsenden karşılıık bekliyor mu cinsel olarak o zaman karsılıklı yapıyodur
10 Yorumla Bende tüm masraflarını çekiyordum yaranabildik mi tabi ki HAYİR
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı. Bence çokta izin vermeyin buna. İleride bir tartışmada başa kakılabilir..
10 Yorumla
+1 yılAyrılırsanız harcadığı parayı geri istemezse iyi
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılŞimdi durum şöyle. Bence parası çok olan az olanla paylaşmalı. Ve az olan da bunu kabul etmeli. Bu sadece sevgililikte değil. Genel olarak birbirini tanımayanlar bile bunu yapmalı.
00 YorumlaHata mı bilmem de. Ben olsam kabul edemem gururuma yediremem yani. Masraf ödetmek nedir..
00 Yorumla
+1 yılİmkanı varsa odeyebilir. Hani sen ogrencisindir. Sevgilinse çalışan durumu iyi bir insandir. Sana yardımcı olabilir normal bence
10 YorumlaSaçma ama bazı kişiler böyle. Asla hesap ödetmez, bir şey beğendiğinde hemen alır.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 17,7b cevap paylaştı. Gönlü istiyorsa ödesin. Sende onu boş bırakmaz bir şekilde odüllendirirsin
02 Yorumla- +1 yıl
Nasıl ödüllendirecek?
- +1 yıl
@Freddy1616 güzel söz tatlı dil küçük bir öpücük mutlu eder
Benlik sorun yok. kimin durumu iyise eli açıksa sevgili arasında lafı bile olmaz.
00 Yorumla
+1 yılBazen evet bazen de hayir. Bir aylari ve dengesi olmak zorunda.
01 Yorumla- +1 yıl
Ayari*
+1 yılBoşuna ödemiyordur ya karsılığını alıyodur senden bi şekilde.
01 Yorumla- +1 yıl
Nasıl alıyordur?
+1 yılBoşuna değildir kimsenin parasını yemem o yüzden
00 YorumlaKarşılığında beklentileri vardır mutlaka. Ne kadar masum izah etse de uzun vadede bi şekilde mahçup hissettirip amacına ulaşacaktır.
01 Yorumla- +1 yıl
Amacı neymiş?
+1 yılyazık ezikmişlen oda gitmiş karıya bi dünya para yediriyor seninde işine geliyordur cebinden para çıkmıyor erkek parası yiyorsun edepliysen kendi hesabını kendin ödersin de nerde yiyicisiniz :D :D
02 Yorumla
Soran+1 yıl😂😂
- +1 yıl
:D :D
Yani bence şöyle olmalı bir buluşmada yemeği o ödediyse tatlıyı sen al ya da kahve ısmarla veya şöyle olmalı bir buluşmada o ödesin sonrakinde sen öde ben her şeyi bir kişinin yapmasından nefret ederim bundan rahatsız oluyorsan konuşmalısın
00 YorumlaBen senin niyetini bilmiyorum senin niyetin evlenip yuva kurmaksa bence kesinlikle kabul etmememelisin öbür türlü dost hayatıyla parasinida ye pulunuda ye ADAMDIR YA
09 Yorumla
Soran+1 yılŞu anda sevgiliyiz. 5-10 yıl sonra ne oluruz bilemem. Onu zaman gösterir
Soran+1 yılBu yaşta ne evliliği ne çocuğu ya 😂 daha gencim
Soran+1 yıl23
Soran+1 yılYok ben 30’dan önce evlenmeyi düşünmüyorum 😅
Soran+1 yılPeki 😂
- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılKarşılığını veremiyecegin hiç biseyi kabuletme
03 Yorumla
Soran+1 yılKarşılık olarak hiçbir şey istemiyor ki
- +1 yıl
Suanlik öyle ilerde görürsun bide o arkadaşa de annesi hariç hiç bir kadina evlenmeden çocukları olmadan gereğinden fazla fedakarlık yapmasin 😂 uzulur
Soran+1 yılOlur 😂
Gizli Üye(25-29)+1 yılBence çok centilmen ve düşünceli seni benimsiyor
00 Yorumla
+1 yılNe sebeple ödediğine bağlı olarak normal
00 YorumlaDaha ne istiyorsun Allah'tan odemese bu sefer cimri diye hayiflanirsin bir şeylerden memnun olmayı takdir etmeyi bilin yaptıklarını yüzüne vurursan zamanla soğur senden diyim
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılOlmaz sevgilin sonuçta ama ayrıldığınızda lafını yapar mı bilemem
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılİlişki biterse tek tek lafını edecek ta ki kusana kadar sen
00 Yorumla
+1 yılErkekler sevdikleri ve istedikleri kadin’a yatirim yaparlar yani bir sorun yok bence ama tabiki abartmamak kaydiyla
00 Yorumla
+1 yılNe şirin ya Normaldır sana olan sevgisini hissetmen içindir
10 YorumlaKarşındakini rahatsız etmeyecek şekilde olduğu sürece sorun olmaz
00 Yorumla
+1 yılayrildiktan sonra yuzune vurmayacaksa guzel bir davranis ama sen yine de engel ol surekli odemesin
00 YorumlaNormal ye gitsin yemezsen başkası yer o kıymetli olur
00 Yorumla
+1 yılAçık olmalısın sevgilin senin için elbette yapmalı birşeyler, emek veren sevgi daha kıymetlidir
00 Yorumla
+1 yılGüven vermeye çalışıyor belkide gerçek hayatta manyağın tekidir
00 YorumlaBence ödemesinde bir sorun yok. Ödememesi daha önemli bir sorun olurdu sanırım :)
00 YorumlaCok öfemek istiorsan gizlice hesabi sen öde. Sonra sevinir 😅
00 Yorumla- Devamını Gör (80)
Devamını Gör(125)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026