Yani ben ciddi olarak görüştüğüm bir kadına birçok konuda destek olmuştum maddi olarak. Para, ihtiyaçları vs. Ha hal etmedi. Zira farkıma bile varmadı bazı yaptıklarımın. Ancak ilişki bittikten sonra lafını bile etmedim. Geri vereyim falan dedi ağız ucu ile, ilişkim bitmiş. Asla istemediğim şeyleri yaşamışım ne parasından bahsediyorsun dedim. Geri istemedim oda üstelemedi. Yani ne bileyim benim aklımda kalan güzel zamanlar. O zamanlar için bile para gözümde değil. Ne kadar alacağım var dersen o zamanın parası ile 5000 bugünün parası ile belli 25 bin TL. Yani nasipten çıktıktan sonra arkasını kovalamam. Yani bence isteyebilirsin. Ama vermezse seni sevmiyor anlamına gelmez
04 Yorumla
Soran+1 yılAsgarinin 2 katı gibi bişey alıyor o yüzden eğer vermezse biraz olumsuz etkiler düşüncemi.. yani ben onun yerinde olsam veririm büyük ihtimalle çünkü.
Soran+1 yılBu arada o kız gerçekten vermesi lazmdı o parayı. Az buz bişey değil.
En İyi Cevaplar
Gerçekten seviyorsa imkanı olmasa bile bulur verir gerekirse o borç alır ama yinede seni böyle zordayken bırakmas ki zâten durumu iyiymiş daha önce gerektiğinde daha fazlasını bile verebilecek imkanı olduğunu ima etmiş bence vermezse başka mânâlar yüklemek pekde mantıksız olmaz diye düşünüyorum
03 Yorumla
Soran+1 yılaynen öyle katılıyorum.. bu şekilde bi de sevgisini görmüş olurum
- +1 yıl
Sevgisini para verip vermemesiyle mi görmüş oluyorsun 🤔
+1 yılHer insan bir değildir, ilişkiniz uzak mesafe, bu durumda her erkek para vermeyebilir. Ben olsam verirdim, benim için sorun olmaz. Benim para vermem için illa ki sevgilim olmasına gerek yok, arkadaşım olsa da veririm
00 Yorumla
+1 yılNe olursa olsun bu kadar kısa süreli ilişki de para istenmez samimiyet doruk nokta da olur eyvallah ama bu bana göre doğru değil aldığı maaşı bile üç ayda bilmemen lazım
025 Yorumla- +1 yıl
vermesinmi
Soran+1 yılmaaşını kendisi söyledi ben asla sormadım bile
- +1 yıl
Maaşını sana söyleyen adamla da işin olmasın kardeşim
- +1 yıl
Hocam siz öğretmenlik yapıyırmuydunuz
Soran+1 yıl@nickimtatilegitti hayır önlisans mezunuyum
- +1 yıl
Bana mı soylediniz @nickimtatilegitti
- +1 yıl
Evet
- +1 yıl
yv bşka ywrde konuşun bildirim gelip duruyor
- +1 yıl
Yorumunuzu silin gelmesin beyfendi 😀😀😀
@nickimtatilegitti evet öğretmenim - +1 yıl
anacım silinmiyor
- +1 yıl
Engelle 😀😀gonderimi
- +1 yıl
küstğm
- +1 yıl
Ben naptım beee
- +1 yıl
😔😔😔😔
- +1 yıl
Matematik öğretmeni mi
- +1 yıl
Hayır sınıf öğretmeniyim de ne oldu 😀
- +1 yıl
Burdan birini …. im aşırı benziyorsun vallahi 1 yıl önce
- +1 yıl
Kime benziyorum anlayamadım 😀😀😀
- +1 yıl
Burdan birine saplamıştım
- +1 yıl
Eee ben ne yapayım su mu isitayim 😀😀
- +1 yıl
O kıza aşırı benziyorsun
- +1 yıl
Değilim ama 😀😳
- +1 yıl
Tkpatyrmsna
- +1 yıl
Evet nedne
- +1 yıl
Knslm
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
41Cevap
+1 yılBence borç olarak iste. Zor duruma düşmüşsün başkasından istediğini duyarsa üzülür. Demek ki benden para isteyecek kadar kendine yakın görmüyor diye düşünür.
15 Yorumla
Soran+1 yılgüncellemeye bakar msnz
- +1 yıl
Ağzı olan konuşuyor. boş ver kimse senin ne yaşadığını bilemez. Onları takma. Sevgilinden borç iste. Neden ise gidemiyorsun?
Soran+1 yılBı de yukarda kızlar ay ben isteyemem kimseden falan demiş. Gerçekten ihtiyacım bu zamana kadar olmadı benimde ve şimdi oldu. Benim durumumda olsalar bakalım o şekilde konuşabilirler mi
- +1 yıl
Haklısın. Takma kimseyi. İnsanlar ancak konuşur
- +1 yıl
Neden ise gidemiyorsun?
+1 yılsen iste zaten ciddiysen borç olarak al ve geri ver buda aradaki muhabbeti pekiştirir
12 Yorumla
Soran+1 yıluzak mesafeyiz diye buluşamıyoruz hiç.. erkekler emek verdiğine değer verir diye düşünürsek sanırım benim için bişey yaptığını hissetmesi ilişkimizi güçlendirir demi?
- +1 yıl
tabikide sende borcuna sadık kalırsan harika
+1 yılAbi kendini küçük düşürürsün sakın yapma. Ciddiyim yapma hele üç ay ve UZAK MESAFEYSE. Yüz yüze olsa anlarım da aaaaa kız benden beterleri de varmış canım kendim
01 Yorumla
Soran+1 yılİhtiyacım var ve isteyeceğim kimsem yok o beni ben onu ciddi anlamda seviyorum.
+1 yılPara işin içine girince kötü olur daha ilişkiniz yeni sayılır zaten birde uzak mesafe seninki de iyi cesaret valla hiç mi arkadaşın yok borç alabileceğin
05 Yorumla
- +1 yıl
Sebebi ne olursa olsun bu doğru değil zaten borç istediğin an senden daha da soğuyacak ve uzaklaşacak
Soran+1 yılbunun yüzünden uzaklaşacaksa def olabilir ben bu kadar değersiz değilim. o benden istese veririm
- +1 yıl
O senden istese hoşuna gider mi benim gitmez hele ki üç aylık bir ilişkide ve karşınmdakinin niyetinden şüphe ederdim
Soran+1 yılBen istese ve durumum varsa veririm
Ondan isteme benim de kredi borcum vardı kendisine anlatmıştım o da zorladı diye. Bizim de uzak ilişki ve bir iki hafta sonra baktım kargoyla 1500 lira yanında bir şeyler göndermiş benim IBAN atmayacagimi bilir kabul etmeyecegimi de ama ben naptim parasını olduğu gibi geri kargoyla gonderdim
012 Yorumla- +1 yıl
Bu kız var ya kadının dibi ya helal olsun kız
- +1 yıl
Rica ederim delikanlı harbi delikanlı kızsın ya sevdim seni
- +1 yıl
Haklısın bir şey demiyorum ama insanlar da acımasız be bacım �imdi sen onunla para isteyeceksin iki gün sonra bir şey olduğu zaman başına kalkacak
Soran+1 yılkredim yapılandırıldı yani ödemezsem evime zarf gelir. ailem görmemeli.. zaten borç olarak isteyecegim
- +1 yıl
Anladım Allah yardımcın olsun ne diyeyim
- +1 yıl
Bak bu konuda doğru söylüyor
Soran+1 yılçalışamıyorum işte.. bi takım sebeplerden dolayı işe giremiyorum. girdiğim gibi ilk paramla öderim
- +1 yıl
Anladım umarım istediğin gibi olur
+1 yılİmkanım olsa verirdim. İkimiz de gelecekte ciddi düşünüyorsak borç değil normal verirdim helâli hoş olsun. Soğumuşsanız bilmiyorum. Güven varsa verilir arkadaş gibiyse.
09 Yorumla
Soran+1 yılciddi düşünüyoruz ama uzak mesafe olduğumuziçin normal bi ilişkimiz olamıyr maalesef.. buluşamadık hiç
- +1 yıl
Baktım. Durumu varsa seven ve güvenen verir. Ama neden bulaşamadınız çalışıyorsa? Ben bir an bile durmaz giderdim
Soran+1 yılÇok istyor ama işi sebebiyle yapamyor
- +1 yıl
Ne kadar oldu tanışalı?
Soran+1 yıl3 ay ama samimiyiz onunla her konuda
- +1 yıl
Olur mu ileride evlilik
Soran+1 yılİkimizde çok istyoruz. Birlikte olmak için planlarımız var ileriye dönük..
- +1 yıl
nasıl tanıştınız nasıl başladı?
+1 yıl3 aylık ilişkide ondan para isteyebilecek kıvama nasıl geldin hayret. İnsanlar evlenince kocasından para istemeye çekiniyor. Maddi konulara hiç girilmemesi gerekir bence.
08 Yorumla- +1 yıl
ne var bunda 500 tl ben olsam veririm
- +1 yıl
@akincan1234 verip vermemek konusunda yorum yapmadım zaten. Git istersen 5000 ver arkadaş.
- +1 yıl
kavgacısın kavgacı
- +1 yıl
@akincan1234 hiç alakası bile yok.
- +1 yıl
hemwn dövecek gibisin
Soran+1 yılgüncellemeyi okur musunuz
- +1 yıl
@akincan1234 şiddete karşıyım.
- +1 yıl
ama beni dövecen sandım
Yani parasal mevzular gercekten cok sıkıntılı ama 3 aydan da ziyade uzak mesafe iliskisi oldugundan dolayi tuhaf kacabilir belki ister istemez guvenmeyebilir
00 Yorumlaİsteyebilirsin 500 çok büyük bir para değil hem geri ödediğinde aranızdaki güven de daha sağlamlaşmış olur
02 Yorumla
Soran+1 yılBende öyle düşünüyorum ki zaten borç almak isterim geri ödemek isterim. Para yiyen bı sevgili modunda olmak istemiyorum
+1 yılKardeşim iste bir şey olmaz Erkek arkadaşın sonuçta bir şeyler düşünüyorsunuz ileri dönük hem onu tanımış olursun
06 Yorumla
Soran+1 yılEvet birlikte olmak için biseyler planluorz şu an biraya gelip buluşamadk hiç ama ikimizde çok istyoruz.. ya parası var diye ondan istyorum ya bu durum beni utandryo ben hayatta babamdan bile isteyemeyen bı insanım. Aç kaldığım halde kimseden istemediğim zamanlar oldu. Şimdi şu durum beni mahfediyo... Çok zorluklar yaşadım özellikle okul çağımda. Şimdi aileme diyemiyorum bu borcumu diye erkek arkadaşıma diyeceğim.. eğer vermezse (ki borç istycem) canı sağolsun
- +1 yıl
Kardeşim seni anlıyorum kadın olduğun için bu senin için daha zor ama anne kız arasında kalır bazı şeyler diye biliyorum annenden istesen o babana söylemez ya da teyzen vs erkek arkadaşından da isteyebilirsin tabi sonuçta bir yuva kuracaksınız ve bu gün sen zor durumdasın onun sana sahip çıkması gerek buda onun için bir fırsat
Soran+1 yılAileme diyemem. Tepkileri büyük olur. Teyzemlerle görüşmüyoruz akrabalardan da fayda yok. En yakın arkadaşımdan bı kere para aldım yine alamam. İşe girince borcumu ona da vereceğim. Erkek arkadaşımla henüz yanyana gelemedik insAllah beni o tip planları olan dolandirici gibi olan sevgililerden kızlardan sanmaz.
- +1 yıl
Ne zaman işe gireceksin ki çünkü bir ay sonra tekrar kredi kartı borcu gelecek
Soran+1 yılEylül sonunda en erken
- +1 yıl
Neden Eylül sonu onu anlamadım ama iste emin ol bir şey olmaz
- Para & Ekonomi konusunda 499 cevap paylaştı.
+1 yıl500 lira nedir ki bu zamanda. Vermezse çok ayıp etmiş olur. Farzetsin ki 500 lirayla bir yerde yemek yemiş. Geri vermesende olur ona yani..
02 Yorumla
Soran+1 yıl650 ye ayakkabı aldı kendisine
- +1 yıl
500 lira hiçbir şey değil ya. Verir merak etme hiç..
+1 yıl3 aylık ilişkide paranın lafı edilmez, para kaynaklı problemler de karşı tarafa aktarılmaz. Eskisi gibi aşık olmaması çok normal.
08 Yorumla
Soran+1 yıleskisi gibi aşık olmamasının para ile uzaktan yakından bi ilgisi yok
- +1 yıl
Ailenden bile isteyemediğin parayı sevgilinden de istememelisin. 3 aylık ilişkide para istemek ayıptır. Ayrıca parayı vermezse sevmiyor mu demektir diye sormuşsun. Hayır sevmiyor değil güvenmiyor demektir ve haklı da. 3 aylık ilişkide bir kadın para istiyorsa ya da bir erkek güveni hak etmiyor demektir. Bana güvenerek borca girmedi sonuçta. Adamın ne kadar para kazandığı seni ilgilendirmez. Çalışıyor kazanıyor sen de kazan. Kazanmıyorsan da böyle borçlara girme.
Soran+1 yılKonuşmak çok kolay ya gerçekten. Çalışabilen niye ondan istyim. Ben krediyi keyfime çekmedim haberiniz olsun ihtiyaç olduğu için çektim
Soran+1 yılAileme diyemem kesinlikle.
- +1 yıl
Krediyi herkes ihtiyacı için çekiyor ama para gökten zembille inmiyor. Gelirin yoksa kredi çekmek kendini şu an yaşadığın konuma bile bile düşürmektir.
Soran+1 yılÇok ihtiyacım vardı. Ciddi anlamda sağlıkla ilgili
- +1 yıl
Sağlığını ailen bilmiyor mu ya da madem sağlık içindi ailen bu yola başvurmanı neden anlamasınlar? 500 lira için 3 aylık adama ricada bulunacağına eş dost akrabaya rica et. En azından ilişkini baltalamamış ve kendini yanlış tanıtmamış olursun. Adam sana önümüzdeki ay veririm dediği halde vermemiş zaten.
+1 yılNiye sizde maaşını yüksek gördüğünüzden para isteme olayı türüyor git ailenden iste
13 Yorumla- +1 yıl
Benim kopyamsin 🌺🌺🌺🌺 masallh her kıza demem bunu çok güzelsin canim
- +1 yıl
@__Kürt__Kizi__ teşekkür ederim 🌝
Soran+1 yılArkadaşlar selam. Sizi anlyorum ve aslnda bende sizinle aynını düşünüyorum ama benim durumumu şu an anlayamayacaginiza emin olabilirsiniz. İşe gidebilsem bı yerden ufak bı gelirim bile olsa asla istemem. Aileme diyemiyorum borcumu. Eğer dersem beni öldürürler. Sevgilimin eğer istemezse borç vermez yani zorlayacak değilim. Bı de lütfen güncelleme yi okuyun
Olur all, erkekler böyle seviyor. hiç acıma.
14 Yorumla
Soran+1 yılGüncellemeyi okuyun lütfen
Bence seni küçük düşürür ve karşı tarafta soru işareti oluşturur
06 Yorumla
Soran+1 yılBı insanın ihtiyacininn olması utanılacak bişey değil ve benim karakterimi eğer şimdi ogrenecekse boşuna sevgili olmusuz
Soran+1 yılKeşke hiç ihtiyacım olmasa..
Soran+1 yılİsteyeceğim kişiden zaten aldm bı kere
+1 yılBence Ben sana söyleyeyim kocan olmayan hiçbir adamdan para alma iki gün sonra bir kavga olur bir şey olur onu senin başına kalkar
00 Yorumla- Para & Ekonomi konusunda 574 cevap paylaştı.
+1 yıl3 aylık sevgiliden para istenmez, bir de uzaktan diyorsun.
Ben istemem, isterse de vermem03 Yorumla
- +1 yıl
Yine aynı düşüncedeyim.
Kendi anne babandan istemeyeceğin parayı 3 aydır konuştuğun , yüzünü bile görmediğin adamdan istemen bana garip geliyor.
Soran+1 yılsana bi soru. Aldatılanlar hep yanyana sevgili değil miydiler? Önemli olan fizikten önce ruhtur sonra beden gelir. Bi insanın bakışından gülüşünden bile içindeki duyguları anlayabilirsin. Benim oyunda tanışıp evlenen ve gayet uyumlu olan arkadaslarm var
bence iste sonuçta zor durumdasın keyfi değil bir kere olur iki üç olmaz ama
01 Yorumla
Soran+1 yıltabiiki ve borc olarak alacağım alırsam
+1 yılYani bilmiyorum uzak mesafe ilişkisi olduğu için emin olamadım
010 Yorumla- +1 yıl
Mert soruma gel djdnf
- +1 yıl
O da doğru da uzak ya şimdi ne yaptığını bilmiyorsun yakında dibinde
- +1 yıl
Mert sıfatım ama adım değil :p senin olayını bilmiyorum onu takma kafana kendi kaybetmişte şimdi realdede rol filan yapıyoylay çok iyi oyunculay var adı bile yalan olabiliyor realden birinin aynı anda 4. Sevgilisi bile olabiliyor inan bana nerden bulduğunun ne kadar mesafe olduğunun gerçekten bi önemi yok kalbi güzel olmadıktan sonra nolursa olsun hepsi boş o yüzden çok dikkatli olmak lazım
- +1 yıl
Sen yorum yaptın mı ki
- +1 yıl
Soruma
Para & Ekonomi konusunda 846 cevap paylaştı. Ben şahsen eşim harici kimseye para vermem, bankalar yoldan geçene bile kredi veriyor.
010 Yorumla
Soran+1 yılihtiyacım vardı da çektim
Soran+1 yılpuanım yetmiyor vermiyor bankalar
- +1 yıl
şeyi çok merak ediyorum. bu kadar bankalardan kredi çekenlere nasıl ödettiriyorlar o borcu sonra
Soran+1 yıl@fatoşşistt haciz
Soran+1 yıl@KaanCarry güncellemeye bakar msnz
Soran+1 yıl@KaanCarry Çalışamıyorum çalışabilsem sizden bile gururluyum ben babamdan para isteyemeyen biriyim ama ailem borç harca girdiğimi öğrenirse öldürürler beni
Iste tabiki ne var bunda ben her ay sevgilimden harcamak icin aliyorum
00 Yorumla
+1 yılYook yaa istemeee para mevzularını karıştırmayı hiç sevmiyorum
00 YorumlaÇok zor durumdaysam elbette sevgilimle derdimi paylaşırım. Para isteme şeklinde olmaz o içinden geliyorsa düşünüp teklif edebilir bence zaten. Birbirinizle dertlerinizi paylaşmayacaksanız sevgililiğin ne anlamı kalıyor ki
01 Yorumla
Soran+1 yılO da güncellemeyi okuduysaniz öyle demişti. Şimdi ordan gaz alarak ondan istycem ama borç olarak yani
+1 yılbiten ilişkide kaç sene önce
400 tl wermiştim..
00 Yorumla
+1 yıl500₺ parada değil ki hani hazır istemişken biraz yüksek miktar iste
00 Yorumla
+1 yıluzak mesafeli bir ilişkiyi nasıl beceriyorsunuz? yani bana çok saçmageliyor. görmediğim dokunmadığım birisiyle nasıl duygu paylaşmı yapabilirim ki çok garip !!!
14 Yorumla
Soran+1 yılSen yanindakinin duygularından ne kadar emin olabiliyosun? Bı sorum olacak. Eger iki tarafta samimiyse sadıksa sonu evlilik oluyor. Benim arkadaşım oyunda tanışıp evlendiler. şu an baya kafa dengini bulmuş olduğunu görüyorum. . yanyana gelmek istiyoruz ama şu an mümkün değil. Mümkün olduğu anda birlikte olcaz.
- +1 yıl
Yanımdakinin duygularından emin olup olmamak tamamen benimle alakalı. yanımdakinin duygularından emin olamıyorsam sorun bendedir emin ol. Ama hayatımda hiç görmediğim biri için ileride yuva kurmak gibi bir şey asla hayal edemem. Yahu sen onun, şu an seni aldatmadığını ya da sana kendini nasıl tanıştırdı bilmiyor ama öyle biri olduğundan nasıl emin olabiliriyorsun ben bunu anlamıyorum. oyunda tanışıp evlenmek şahsen bana göre bir şey değil. birisiyle internette tanışıp onunla görüşmeden onu yakından tanımadan onunla ilgili hayal kuramam ben bu sağlıklı bir düşünce değil.
Soran+1 yılYakınında bulamayan bu yollara giriyor. Mecburen. Ve iyi anlaşyoruz. Aldatma konusuna gelirsek o da aldatlmş. Yanındaki kız aldatmış ama bak ben ondan baskasna bakmyorum ında öyle olduğunu düşünüyorum
- +1 yıl
Yani lafım sana değil ama bu tür şeyleri özgüven eksikliği olan, ailevi sorunları olan kişiler ya da bulunduğu ortamdan kurtulmak için bir çıkış yolu araya kişiler tercih ediyor. Sana tavsiyem real olarak görüp iyice tanımadan kimseye güvenme ve hayal kurma onunla ilgili. Ben senin için söylüyorum. Sonunda üzülen sen olma istiyorum
Gizli Üye(30-35)+1 yılİsteme bence. Nişanlın değil, eşin değil, isteme. O canım nasıl bi yokluk çekiyorsa kız için parayı kaptircak, ayrı sehirlerde bile.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen kimseden para istememiyorum ya kredi borcundan batsamda istemem büyük ihtimal ne yapar ne eder geçici de olsa bi iş bulurdum
00 YorumlaBence borc olarak al sonra geri iade edersin iliskide olur boyle seyler vermezse diye bisey yok veremem diyip sebebini soylicektir ona gore karar verirsin parayla sevgi olmaz asko
05 Yorumla
Soran+1 yılİlk zamanlar bu borcundan bahsetmiştim o ne dmsorunun var diye sorunca. Sonra demişti ki bı daha ki ay veriebilirim diye. Bende "ben başka bı yerden bulucam" demiştim. Aman yanlış şeyler yapma sakın bak demişti nasl bulucaksin demişti... Sorun şu ki şu an ilk zamanlardaki gibi heyecanlı sevmiyor beni.. uzak mesafeyiz diye gidip gelemedigimizden bı kere kendisi ayrlmak istedi tektar yine birlikte olduk sonra... Ciddi düşünüyoruz ikimizde.
Soran+1 yılCiddiyim o da bende çok istyoruz ama ben daha sabırlıyım ve sabret bitanem diyen benim.. hayirlsi diyip duruyo
+1 yılBen kiminle uzak mesafe ilişkisine girsem para istedi. Sen de iste. Vermezse vermesin.
01 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıl3 ay ve uzak mesafe ilişkisi seni sevgili parası yiyen basit kadın olarak görür.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılBen verirdim hiç tanımadığıma bile verdim geri vermicegini bildiğim birine 1500 TL :))
04 Yorumla- +1 yıl
Banada versene
Cevap sahibi+1 yılKusura bakma :) hiç tanımadığım demedim ama :))
Cevap sahibi+1 yılYani şöyle 1 yıldır konuştuğum biriydi ama aramızda bir iletişim yoktu
Cevap sahibi+1 yılYani işte bence
Gizli Üye(25-29)+1 yıl500 tl ıste bakalım ne diyecek sürekli istersen sıkıntı olur
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılSevmediginden değil şimdi herkes zor durumda varsa verir diye umuyorum
Borç olarak istiyebilirsin bence
Aslında bu biraz aranızda ki samimiyete bağlı
Söylediklerine göre eskisi gibi değilsiniz yanlış anlayabilir01 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılNe ben borç isterim ne de veririm sevgiliyken
00 Yorumla
+1 yılSöylemeyin zaten konuyu biliyormuş. Eğer ilgisi duygusu azaldiysa konusmalisin bu başka bir konu
02 Yorumla
Soran+1 yılona "ben halledicem tesekkür ederim teklifin için"demştm
- +1 yıl
Hastalığı geçince samimiyetiniz iyi olursa söylersin ilişkiniz de bir problem yoksa
+1 yıliste vermezse de kendi bilir durumu varken vermiyorsa bi sıkıntı var demektir
02 Yorumla
Soran+1 yılişt bende bunu diyorum muhtemelen parası vardır ama bana güvenip verecek mi.. ve çok utanıyorum nasıl istcem
- +1 yıl
alt ttaraafuı 500 tl milyarlar istemiyorsun sevgilisiysen niye güvenmesin
Paraya sakin girme bi daha iliskin eskisi gibi olmaz
06 Yorumla
Soran+1 yılkredi çekip tatile çıkmak sıkıntlı bi olaymış benimki haciz olma ihtimalim var diye istemeyi düşünüyorum
Soran+1 yılArkadaşımdan aldım bı kere.
Konuş derim
16 Yorumla
Soran+1 yıl3 ay. ama bi ntürlü buluşamadık
Soran+1 yılbuluşamadık
+1 yılyani çok zordaysan iste sonra ödersin
12 Yorumla
- +1 yıl
aşkımm sen bana para versin demiyorsun ki geri ödemek şartıyla istiyorsun bunda bence herhangı bır sorun yok zor zamanında yanınzda olmayacaksa olmasın zaten yanında
+1 yılborç olarak istediğini söyle verir bence
02 Yorumla
Soran+1 yılÖzellikle üstüne basa basa söyleyeceğim bunu borç olarak aldigimj
- +1 yıl
aynen sonrada eline geçtiği gibi ödersin borcunu ha seni seviyosa ilerde bi evlilik düşünüyosa zaten o parayı geri vermeni istemes vermeye kalkıştınmı kızıp almaz bile senden
+1 yılParayı verir ama sonra seni de bir güzel …
01 Yorumla
Soran+1 yılBı güzel ne
+1 yılPara istersin ama hep istemek ticarete baslatir
01 Yorumla
Soran+1 yılBi kerelik istycem o da borç
Cok zor durumdaysan isteyebilirsin
01 Yorumla
Sevmeseydi seninle olmazdı hâlâ
02 Yorumla
Soran+1 yılseviyo ama ne kadar.. ve alın teri öyle zor şekilde kazandığı bi paradan istemeye yüz bulamıyorum cesaret edemiyorum
+1 yılSen verir miydin? Cevabın evetse ver.
01 Yorumla
Soran+1 yılevet
para istememelisin
02 Yorumla
+1 yılYüzüne bakmaz isteme bence 👍
01 Yorumla
Gayet normal zaten sevgilin yabancı değil ya
01 Yorumla
+1 yılarkadaşından ailenden iste başka kişi mi kalmadı
01 Yorumla
İsteme kendin calış kazan
01 Yorumla
Soran+1 yılparlıyor beynin
Bence son çare olarak bak
05 Yorumla
Soran+1 yılBorcumu Allah ömür ve nasip ederse ödeyeceğim kesinlikle
+1 yılİste tabi sonra karşılıgını verirsin
03 Yorumla
Soran+1 yıluzak mesafeyiz buluşmadık hiç
- +1 yıl
Olsun iste versin
Soran+1 yılkarşılığını derken neyi kastettin
Para & Ekonomi konusunda 681 cevap paylaştı. Verir 500 cok bir para değil
08 Yorumla
Soran+1 yılevet ama sonucta para istemiş oluyorum
Soran+1 yılparasızlık çok koyuyo
Soran+1 yılgerçekten zor şartlarda çalışıyo ben o yüzden isteyemiyorum. Hani salla başı al maaşı denir ya öyle bi işte çalışsa isterim gibi.. ama işte..
Soran+1 yıluzak mesafedeyiz ve hiç buluşmadık diye yanlş düşünür mü sence
Denemen gerek denemeden bilemezsin
10 YorumlaBorçda olsa isteme arkadaşın falan yok mu
00 YorumlaYoğun sevgiyi para ile mi ölçüyorsun
00 YorumlaSevgiliden para istenmez
00 YorumlaOlmaz ya kanka isteme
00 Yorumlaİste poncik sen
Utanma
00 Yorumla- Devamını Gör (23)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?