3 aylık uzak mesafe ilişkimiz var. Sevgilimden ufak bi para alsam normal mi olur?

Kredi borcumun taksidi var birinin bana borcu vardı onun verdiği parayla ödüyordum

simdi o bya hasta oldu o yüzden veremedi kaç gündür.

500tl istesem verir mi sizce? kendisi mühendis ama zor şartlarda çalışıyor diye yüksek 10 bin küsur maaş alyo..

alın teriyle çalışıp çokk yorularak kazandığı o parayı isteyemiyorum.. vicdanen.

İlişkimizin başlarında bi zamanlar " bi sorunun var mı" demişti bende "kredimle ilgili sorunum ama diyemiyorum" demiştim.. o da" hep bi dahaki ay veririm 2 bin" demişti

ama o zamanlar çok aşıktı şimdi o derece değil arada olaylar gecti ama hala seviyor beni...

"İyi günde iyiyiz kötü günde kötüyüz ben bunu istemiyorum derdini bana demn lazımdı" demişti ozamanlar.. ama şu an o şekilde yoğun sevgisi yok gibi hissediyorum

Güncellemeler
+1 yıl
parayı bi bahaneyle verEmezse sevmiyor olarak mı anlamam lazım çünkü muhtemelen gayette parası var
Güncellemeler
+1 yıl
"SEvgilinden para alacak kıvama nasıl geliyosunuz insan eşinden bile çekinir" diyen var. Ben işe gidemiyorum şu an ve bıçak kemiğe dayanmış durumda. Ben babamdan bile para almam.. Ailem bu borç banka işlerine girdiğmi bilmiyor diyemem onlara. Buarada tabiki BORÇolarak alıp geri vermek üzere isteyecegm
3 aylık uzak mesafe ilişkimiz var. Sevgilimden ufak bi para alsam normal mi olur?