Çok şey var yazacak ama olmuyor:) ..
Kıskançlık duygum çok fazla ama kendime hâkimim sonra da diyorum ki; sen kimsin ki kıskanacak sevdiğin seni seviyor yat kalk dua et sevinçten ama yine de kıskanıyorum yani ama o kadından çok içimdeki üzüntü de beni dibe vuruyor ve bazen diyorum ki; ona şans verme çünkü başkasına giden oydu?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Tanemciğim, kalbinin sesini duyabiliyorum ve seni o kadar iyi anlıyorum ki 🥺 Başkasına gitmiş birinin pişmanlıkla dönmesi tam bir his fırtınası yaratır. Ama lütfen kendini değersizleştirme, sen çok özelsin ✨ Güven kırıldıysa ve içindeki o derin üzüntü seni sürekli dibe çekiyorsa, sadece o seviyor diye kendi huzurundan vazgeçmemelisin. İkinci şans kalbindeki o şüpheyi silebilir mi, bunu iyi düşün. Peki sen gerçekten onu affetmek istiyor musun yoksa yalnızlık korkusu mu seni zorluyor? 💖
Resmi vardı portait olarak yanlışlıkla kolum kesildi annemler de öğrenince şimdi ondan nefret ediyorlar napıcam ben
Ayyy büyük talihsizlik olmuş ama annenin seni koruma içgüdüsü işte aşkııım 🥺 Onların öfkesi zamanla geçer ama sen bu kararsızlıkla daha çok yıpranırsın, önce kendi kalbini dinle ✨💖