Ayrılıklar yaşandığında mola verilmeli. Ayrılık sonrası mola vermeden tekrar başkasıyla flört etmeye çalışıldığında yanlış bir yola daha girilir. Ayrılığın bile yası olmalı!
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılAsla. Bu aşamaya gelirsem (ki Allah korusun) asla bir başkasına yönelmem. Ayrılık aşamasında olsak bile hâlâ bir ilişki içindeyiz, bu ilişki net bir şekilde bitmeden bir başkası olmamalı. Bu aldatmaktan farksızdır. Ayrılır ayrılmaz da başkalarına yeltenen insanın gözü zaten hep dışarıda kalmış demektir. Yol verin gitsin.
11 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılMaharettir, yapana saygı duyulur. hani kopya çekmek serbest ama yakalanmadan yapabilirsiniz diyen öğretmen edasıyla, yapana helal olsun diyorum çünkü çok zor bir iş.
ben yapsam; hayat bu, ne olacağım belli olmaz da hani elime yüzüme bulaştırmaya çok yatkınımdır. aslında heyecan iyidir de bir yerden sonra "bak ben bir halt yedim ama çok sıkıldım bu durumdan, kaçak göçek yaşamdan" derdim. ve sonra hayata bir renk katmak arzusuyla hepsini haberdar ederdim.
gerçekten o zaman kim daha çok seviyorsa belki giden o olurdu. kimin bana daha çok ihtiyacı varsa kalan da o olurdu sanırım. veya hepsi de giderdi.
bunu sağlıklı yapan rodeoda olduğu gibi belli bir zaman için yukarıda eller üstünde olduğunu unutmasın sakın..11 Yorumla
+1 yılBu sanırım dünden razı olma. Birşeyleri düzeltmeye çalışan, düzelmesini isteyen bunu yapmaz. İsteyen cinselliğe bağlasın ❗️ Açlık değil sonuçta yani yemek değil yaşamak için olsun. O iş bitmiştir.
139 Yorumla- +1 yıl
Kesinlikle
- +1 yıl
Hayır insan kadın ya da erkek ayrılınca bile üç beş ay bir kendini dinler biraz yalnız kalır. Demekki çoktan bitirmiş bekliyormuş.
- +1 yıl
Umarım bunu sen yaşamadın değil mi?
- +1 yıl
🙂
- +1 yıl
Tam resmine bakacakken değiştirdin uzaktan çok güzel duruyordu
- +1 yıl
Tüh ya 😔
- +1 yıl
Eig için teşekkür ederim 🌹
- +1 yıl
Eski bir şarkı var o geldi aklıma Türk sanat müziği hemde 🙂
- +1 yıl
Bende çok severim. https://youtu.be/laTqVbbB4uw
- +1 yıl
https://m.youtube.com/watch?v=9URsavaByt8 favori şarkılarımdan🙂
- +1 yıl
Ben Zeki Müren, Müzeyyen Senar, Emel Sayın, Ahmet Özhan severim. Bak ne diyor
Her halinle her şeyinle güzelsin...
https://youtu.be/LU-WLnUCVTA - +1 yıl
En sevdiğim şarkı
https://youtu.be/PPmx6IwNnOM - +1 yıl
Şu resmi kaldır nazar değmesin
- +1 yıl
Allah dert vermesin sana🙂
- +1 yıl
Sana hiç vermesin 🌹
- +1 yıl
Aklıma Can Yücel geldi
Birde şiiri
https://youtu.be/6pVPr1A3Txk - +1 yıl
https://m.youtube.com/watch?v=iWBYxgobKho severim bu şiiri de
- +1 yıl
Nefes olsun 🙂
- +1 yıl
Şiiri dinlerken yüreğim birime gitti
Her kimdeyse ister iyi baksın
İster çöpe atsın
Fakat Can Yücel rahmetle atsın... - +1 yıl
Rahmetle ansın
- +1 yıl
Bunu yapsana
https://youtu.be/9p3cL_sheRQ - +1 yıl
Bugün en güzel pazardı teşekkürler
- +1 yıl
Hoşçakal 🌹
+1 yılAbicim seven insan ne olursa olsun yapmaz konuşmaz yok dertleşmekmis yok kafa dağıtmakmış bahane çok duydum bunları şans değil günahını bile verme bundan sonra
43 Yorumla- +1 yıl
Sorma aynı olay başımda ne yapicam bilmiyorum
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
26
Cevap
54Cevap
+1 yılNormal sohbet sorun olmaz. Ama flörtöz bir konuşma hayır bence affedilmemeli
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 261,9b cevap paylaştı.
u +1 yılVermezdim ben
10 Yorumla
+1 yılİşte onlar boşta kalamayan cinsler.. İlla flört edecekler yoksa hayatının sonuymuş gibi hissederler.. Yılan gibi yaklaşırlar insanlara.. En küçük bir bahanede avlarlar avını..
Bunların ne bitene ne de yaklaştığı insana saygısı vardır.. Karakter "0", şeref hak getire.. 😄
13 Yorumla- +1 yıl
Öyle oldu.. 😄
+1 yılAyrılık aşaması demek daha ilişkinin devam ettiği fakat sorunlarin olduğu ve bu sorunlara çare bulunamadığı için ilişkiyi gözden geçirdiğin dönem demek. Daha bitmemiş bir ilişki var ortada ve flört ediyor , ikinci şansı rüyasında bile göstermem ona
10 YorumlaHaklısın da işte, insanlar yaşadıkları şeye ilişki gözüyle bakmadıkları için doğal olarak da biten birşeyin ardından yas tutma ihtiyacı hissetmiyorlar. Herkes takılmalık ilişki peşinde. Öbür türlüsü ağır geliyor, kimse uğraşmak istemiyor.. Hâl böyle olunca bu tarz davranışlar da maalesef normalleşiyor..
12 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 17,8b cevap paylaştı. Mola değilde değerlendirme diyelim bu birliktelik bize ne getirdi bizden ne götürdü bizden yıllar götürürse onun maliyetini düşün yeni bir ilişki ile diğerinin bize kazandırdıkları yenisinin kazancına bakarak bir karar vermek gerekiyor geri dönüşü yoksa mutlak yenisine başlayıp yol almak gerekir
11 Yorumla
+1 yılBence verilmemeli. Daha ilişkiniz bile bitmemişken başkasıyla flört etmesi kabul edilir durum değil. Ayrıca senden daha 1 saniye ayrılmışken hemen başkasının kollarına atlayan birinin sevgisinden şüphe ederim. Böyle birine değil ikinci şans yüzüne bile tekrar bakmam.
13 Yorumla- +1 yıl
Anladım. Bu tür insanlar hiç bir şekilde ikinci şansı verilmemeli.
+1 yılŞahsen belirli bir yas dönemi yaşamadan yeni bir ilişkinin sağlıksız olacağı görüşündeyim. Aklında, kalbinde hala geçmiş ilişkinin tesiri varken yapılıyorsa karaktersizliktir. Bir de bunu nispet için yapanları var ki evlerden ırak. Böyle bir şey varsa zaten seninle birlikteyken başkalarıyla konuştuğunun kanıtıdır ve ayrıldığın için mutlu olman gerekir. Bu hayatta ölene, bitene, gidene saygı duymak diye bir şey vardır. Ama tabi insanlar bu konuya baya uzaklar.
10 Yorumla
+1 yılAyrılık acısı çekerken başkalarını yara bantı gibi kullanan insanlar samimiyetsiz insanlardır ayrılınca biraz kafa dinlenir acın geçer ondan sonra saglıklı kararlar alırsın
11 Yorumla
+1 yılMerhaba
Bence verilmemeli bu şans verme değil gel ben salağım beni ye demektir ayrıldıktan sonra hemen başkasını bulduysa ona selam vermem
110 Yorumla- +1 yıl
Ekledim ama yazamadım sana
- +1 yıl
Öyle
- +1 yıl
Orada mısın @sezen33
- +1 yıl
Yazamadım sana
- +1 yıl
Heeyy
- +1 yıl
Benim mi
- +1 yıl
Sezen
+1 yılHayır tabii ki de, cehennemin dibine kadar yolu var😂
Saçların şeklini değiştirmişiz😂
13 Yorumla- +1 yıl
Geçen günkü resim güzeldi bence😂😂
Aşk İlişkileri konusunda 5,5b cevap paylaştı. Ayrılık aşaması, ayrılık sonrası hemen sevgili ya da flört yapan kişinin sevgisinden şüphe ederim. Mide bulandırıcı, basit insanlar gözümde. Bir de bunun gibiler aşktan sevgiden bahsediyor ona yanıyorum.
30 YorumlaBaya hoş birisin. Seni de aldattiysa birak gitsin me hâli varsa görsün
13 YorumlaBöyle bir kadını bedestene eski mal diye şutlarım. İşim olmaz.
14 Yorumla
+1 yılKimse ikinci şansı hak etmez. Denendi onaylandı. Ne olursa olsun, hayatınızdan biri çıkıyorsa, dünyanın iki ucu birleşse yine de güzelleşmiyor. Bazı şeyleri mide akıl kabul etmiyor
20 Yorumla
+1 yılBir şey diyemezsin ayrılmış bitmiş gitmiş ahlaki yönünü söylemiyorum tabii ki toprağı kurmadan gitmek yanlış ama şimdi kim takıyor ki artık kim dinliyor ki ilişkiler bile laçka olmuş
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılO ne kadar saçma bişey
11 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı.
+1 yılAyrıldıysan bitmiştir. Eski sevgiliye tekrar dönmek bsnyodan sonra aynı donu tekrar giymrk gibi bir şeydir 🤣
10 Yorumla
+1 yılmola vermem ki ben , hadi diyelim koptuk başkasını girmiş hayatına artık benim için yeryüzünde yaşayan birisi değildir o kişi
10 Yorumla
+1 yılSakın. Benim sevgilim başkasıyla flört etti ayrılık aşamasında. Biz barıştık. Aradan 3 ay geçti sonra beni o çocukla aldattı.
10 Yorumla
+1 yılNapalım kaderimizde ne varsa onu yaşıyoruz.
10 Yorumla
+1 yılVerilebilir olsaydı o hakkı ilk önce ben talep ederdim. sayende gördük... verilmiyormuş 😂😂😂
110 Yorumla- +1 yıl
Nasıl anladıysa öyledir. ben kelime oyununu bilmem😉neyse o...
- +1 yıl
İşine gelmemiştir. yoksa anlardın🤨
- +1 yıl
Niye engel koydun. ayıp değilmi. hayırdır bi kusurumuz mu oldu?
- +1 yıl
Mesaj atamıyorum. bunun senle ilgisi yokmu şimdi
- +1 yıl
Ee yani sonuç ne şimdi
+1 yılHayır kesinlikle. Araya 3 girdiyse o ilişki iflah olmaz.
10 Yorumla
+1 yılSeni önemsememiş demektir. Bence yoluna bakmalısın.
10 YorumlaHahaha napacam yasını mı tutucam sanki 20 yıllık karım 😁
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 905 cevap paylaştı. Asla verilmezz o kadar çabuk başka birine geçen birisi için en fazla ne kadar değerin olabilir ki
10 Yorumla
+1 yılAy ben asla şans vermem onun niyeti sevgilisi olsun yeter yani kim olduğu fark etmez
10 YorumlaTabiki hayır. Seni kaybetmiş say artık. Daha ne düşünüyorsun soru bu olmamalı. Bu adam nasıl cezalandırılır olmalı
13 Yorumla
+1 yılŞans verilirse sonuçlarına kendileri katlanmak zorunda kalır.🤦♀️
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 10,6b cevap paylaştı. Şans vermem. Ayrılık kararının ne kadar doğru olduğunu tekrardan anlamış olurum.
10 Yorumla
+1 yılGel de anlasın işte... Ayrılığın yasını tutmayan adamdan bir halt olmaz.
10 Yorumla
+1 yılben ayrılma aşamasını bırak ayrılsam bille belli bir süre kimseye yanaşmam
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 18,3b cevap paylaştı. Ayrılmış biri her şeyi yapabilir bir şey demeye hakkım olmaz.
10 Yorumla
+1 yılKarmasik şeyleri ruhum da aklım da kaldırmıyor artık. Hele de bahsettiğiniz durumlar mide bulandıran cinsten.
00 YorumlaBence verilmemesi gerekiyor bası şeykerin bir kere bile olmaması gerekiyor öldürmek, taciz, ihanet, gibi şeyler
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılNe şansı bacım, o resmen ayrılmayı bekliyormuş demektir bu
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılOooo hatun. Foto koymuşsun sonunda 😀 O değil de üzerindeki elbise mi bluz mu?
10 YorumlaKesinlikle hayır
10 YorumlaHayat bu ne getireceği belli değilken ikinci şansın sonunu...
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,8b cevap paylaştı.
+1 yılVerilmez verilmemeli
11 Yorumla- +1 yıl
👌
+1 yılAsla bir şansı olmaz. Çünkü biten ilişkiye saygısından insan bir müddet bekler, beklemeli de.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSenden ayrılan herife ben ne diyim
19 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılyani bence de , zaten sana ulaşan bir daha ayrılamaz 😍
Cevap sahibi+1 yılBu ne güzellik ya kaldırsana şu fotoyu , çıldırırız yoksa ;)
Cevap sahibi+1 yılAma her taraf sezen yok ;)
Cevap sahibi+1 yılBir tane var o da burada
- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılNe ara guvenmis birşeyler hissetmiş
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 13,8b cevap paylaştı.
+1 yılUmursamam buna o kişi de dahil
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 920 cevap paylaştı. İyi sevişiyorsa verilir 😋
10 YorumlaAklı başkasında olanın yanımda işi olamaz.
10 YorumlaPek iyi seyler denmez
10 YorumlaŞans vermek aptallık olur
10 YorumlaSana bunu kim yapar be
15 Yorumla
+1 yılBence koşarak uzaklaş
13 Yorumla- +1 yıl
O kişi o zaman koşarak uzaklaşsın 😂
+1 yılHayır şans verilmez
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılVerilmez. Zaten ilişkiyi gözden çıkarmıştır.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılOnun şansı benim şanssızlığım olur sonra
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılVerilez hakkinj kaybetmistir
00 Yorumla Tabiki hayır bee
00 YorumlaVerilmez
20 Yorumla
+1 yılHayır verilmez
10 YorumlaVerilmez
10 Yorumla
+1 yılEvet
10 YorumlaBu da soru muu 🤣🤣🤣🤣🤣
10 Yorumla- Devamını Gör (20)
Devamını Gör(65)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Ayrılık aşamasında başkasıyla flört eden sevgiliye tekrar şans verilir mi?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler