1 ay ayrı kalmıştık ben ilişki yapmadım ama o yapmış bilmiyordum barıştık sonradan öğrendim ilişki yaptığını
Olur devam ederim
Hayır ayrılırım
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
1 ay ayrı kalmıştık ben ilişki yapmadım ama o yapmış bilmiyordum barıştık sonradan öğrendim ilişki yaptığını
Doğru değil ama şu şekilde anlayabilirim, yalnız başına hayatında mutlu değildir, boşluktadır, bu boşlukta olma durumu yorgunluk, mutsuzluk, düşünceli hal durumuna neden oluyordur bir bu şekilde anlayabilirim, çünkü bu tür kişiler zayıftır, kırılgandır ve hayattaki bazı zorlukların üstesinden gelemeyecek boyuttadır, diğer anlayabilme nedenimde şöyledir; “yalnızlık Allah’a mahsustur” düşüncesini benimsemiş bir kişiliktir tabi ki hepimiz bu düşünceye sahibiz ancak yoğunlukta böyle düşünüp sağlıklı hayatın, hayat arkadaşıyla geçecği düşüncesiyle hayatına kaldığı yerden devam ediyor ama haklısın yani yanlış sevgilinden ayrıldın acısını yaşa, yasını tut, belirli bir süre geçtikten sonra birbirinize şans verin bir daha deneyin olursa olur, olmazsa olmaz o zaman hayatlarınıza kaldığınız yerden devam edersiniz ama ayrılma nedenine göre her insanın ikinci bir şansı vardır bana göre.
Ayrılık sürecinde sevgili yapan karşı cins ile fingirdeşen biriyle ölsemde daha olmaz bunların sevgisinden şüphem vardır büyük karektersiz insanlardır.. bir çok örneği mevcuttur
On numara tespit 👍
O üzülme olayını geçeli çok oldu kral, kadınlara bağlanmak hata, bağlanmayınca üzülmezsin de.
@carpediyemmi Bizde atlattık çok şükür ama Rabbime havale ettik
maalesef ben de aynını yaşadım ben ağlar iken o başka kızla konuşmaya yeni bir ilişkiye başlamış bile
Evet ama insan affedemiyor o kişinin başkasıyla gülmesini sen ağlarken
Tesekkur ederim deneyeceğim
Bir ay çok kısa bir süreç ve aslında doğru bulmuyorum ama yapılabilir. Neticede sen yoktun o süreçte. Sen de yapabilirdin. Kısa zaman da olsa bulan kişi sayısı (bilhassa erkeklerde) çok. Bizim ne eksiğimiz var diye düşünüyorum. Her zaman olmasa da bazen ben de konuşuyorum artık. Diyorum, erkekler bir halta değmezler diye de sonra söyleniyor beyler.😄😄 Sanki konuşmasak kıymetli olacağız. Burada olsun günlük hayatta olsun acısını yaşayana "takıntılı" diyorlar artık. Onun için olabilir. Sen varken sevgili olup ikinizi idare etmemiş ya.
Bu konuya çok takık bir insanım ben. Bu konuyla ilgili sürekli soru sorulduğunda yazarım. Böyle bir insanı bir daha kabul etmem. Beni sevse başkası olmaz zaten.
Cevap
18Cevap
Duygusal boşluk, çok tehlikeli. İlişkinin boyutuna göre karar verirsin artık ne olmuş, ne bitmiş aralarında vs.
Hayır ayrılırım direk
Size yeterince iyi odaklanmayacaktir ve sizi değil de eski sevgili olacaktır konu. Bu durum hasta olup ya da kafası bir yerde takılı kalan bir insanin yanında bulunmak gibi olur siz ondan sogursunuz
Ablacığım iyimisn böyle erkekten ne bekliyorsun ki sonuçta 1 ay sadece ayrı kalmışsiniz senin yokluğunu doldurmak için sevgili yapıyorsa zaten seni sevmiyor demektir
Doğru diyorsun canım bir de 3 senelik ilişkiydi:(
Hayır tabi ki, ayrılık sürecinde direkt sevgili yapması da çok saçma beni hiç sevmemiş demektir bu direkt ayrılırım
Hayır zaten bir defa biten bir ilişki eskisi gibi olmaz
Olabilir. İnsanlar yarabandi olarak Yeni bir arkadaşlık kurabilir. Önemli olan sizin yerinizi başkasıyla doldurmamış olması.
Öyle hemen başkasına koşanları adam yerine bile koymayacaksın
Bir aya hem ayrılmayı hem başka biri ile iletişim kurup sevgili olmayı onla bitirip yeniden sizinle konuşmayı nasıl başarmış nasillll
Biz ayrıldıktan sonraki gün kızla konuşmaya başlamış bir de 3 senelik ilişki
Hayır ayrılırım. Ne ara gidip sevgili yapıyor bana ters böyle şeyler ayrılık süreci düşünme süreci benim için.
Hayır olmaz..
Ayrılırım çünkü demek daha ayrılık süreci bitmeden kendine sevgili yaptıysa seni çoktan gözden çıkartmış yeni ilişkilere yelken açmış demektir
Gerçek bir ilişki değilse neden birlikte olayım ki herkes kendi yoluna
İnsanın da bir gururu vardır.
Olunmamalı
Ayrılık sürecinde sevgili yapan zaten karaktersizdir
Hayır olmaz, yanlış bir şey bu
Benle flörtken sevgili yapani gördüm
e aldatma bu
o naptı bıraktı mı bari
Evet bu da aldatma peki benim durumda ayrılır mısın sevgilinden
mallar türemiş demek
böyle tipleri göre göre iyi niyetim öldü
Olmaz net