Aşk İlişkileri konusunda 4,7b cevap paylaştı. Şimdi burada herkes senin tam tersine "ikinci şans vermem" demiş, ama bu olayı yaşamadan konuşmak kolay. Çok seviyorsan değer veriyorsan karşında ki kişiye, kolay kolay vazgeçemiyorsun ondan. Şu an vermem diyen çoğu kişi ikinci şansı verir ben eminim. Çok şahit oldum böyle olaylara.
Bana sorarsan, ben ikinci şans vermem derim, aldatılmanın affı olmaz bence ama konuşmak kolay tabi. :) böyle bir durum yaşarsam ne yapacağımı bilemiyorum :(61 Yorumla- +1 yıl
İnşallah yaşamazsın tabiki ama dediğine çok katılyorum benim açıklamam ne biliyo musun iki tür insan vardır bazı insanlar hatalarından ders çıkarırlar birseyi hata yaparak öğrenirler diger insan türü de hata yapmayı karaktwelestirmis insandır bir ilişki kolay kolay bitmemeli karşın da ki insanın hangi kategoride olduğunu bilmem için ikinci şansı vermelisin üçüncüyü yaptı mi tamam o zaman bu onun karakteridir ve güle güle dersin @scorpion026
En İyi Cevaplar
ben şans veririm çünkü derler ya bekar için boşamak kolay çok doğru onun için şanş verilir
11 Yorumla
Gerçekten pişman olduğunu ve beni sevdiğini göstermesi, kendini affettirmesi lazım bir kere aldatan bir daha aldatır diye bir laf var ne kadar doğru bilemem ama kaybetmekten korkan seven bir insanın aldatıcağını düşünmüyorum ya sevgisiz ilgisiz kaldığı için başka kollarda arar sevgiyi ya da sevmiyordur eğer neden yaptığını bilmiyorsa ve çok pişmansa kendine tekrar güvendirebilirse belki verilir o ikinci şans
42 Yorumla
+1 yılVerilmez tabiki hoş geldin bu arada uzun zaman oldu 😃
51 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
96Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 64,4b cevap paylaştı. Verilmez Erosum :)
Sen okunu atarsın :D
asfjk20 Yorumla
+1 yılBu konu başlığına gelmiş olan herkes aldatılmıştır diye düşünüyorum. Bu konuda ağır bir tecrübesi olan bir arkadaşınız olarak sizlere içinde bulunduğunuz çıkmazdan biraz olsun çıkabilmenize yardımcı olabilmek adına fikir ve görüşlerimi sunacağım.
Bildiğiniz üzere sevgiyi, aşkı ve sadakati bilen ve uygulayan her insan için aldatılmanın affı asla olmayacaktır. Aldatılmak büyük bir güven kaybı getirdiğinden aldatıldığınızı öğrendikten sonra bir daha hiçbir şey eskisi gibi de olmayacaktır. Attığı her adımı takip de etseniz güvenemeyeceksiniz arkadaşlar ve bu sizin hatanız değil. Kendisini bu duruma düşüren kişi kendisi.
Eğer gerçekten soğuyup tiksindiyseniz size öncelikli tavsiyem ikinci bir şans vermemeniz yönünde olacaktır. Çünkü kimse vazgeçilmez değildir ve sevginize layık olan başka birisiyle güven ve sadakat içerisinde sürdürdüğünüz ilişikinizde çok daha mutlu olacaksınız.
Peki aldatıldığınızı yeni öğrendiğiniz ilk süreçte soğudunuz, tiksindiniz ama zamanla bu hisleriniz geçtiyse ve ona güvenmediğiniz halde yeniden ona karşı sıcak hissediyor, gitseniz gidemiyor kalsanız kalamıyorsanız, ne yapacağım şimdi ben diye düşünüyorsanız :
Şunu düşünebilirsiniz : "İkinci bir şans verip yine aldatılsam mı daha çok pişman olurum, yoksa vermeyip bir ömür acaba şans verseydim nasıl olurdu düşüncesinin pişmanlığını yaşamaktan mı?"
Diyelim ki bunu düşündünüz ve şans vermeyi seçtiniz. Şimdi ne olacak?
- Aman arkadaşım sakın tekrardan bağlanma ona. Kendini kaptırma, tamamen güvenip bağlanma. Mutlu olmaya çalış ama her zaman tekrar ihanet etmesini bekle. Büyük olasılıkla tekrar aldatılacağın için buna hazırlıklı ol ki tekrardan o ihanet sana günlerce gözyaşı döktürüp yemeden içmeden kesmesin, kişisel bakımını yapamaz hale getirmesin. Aldatılırsan da ben ona şans verdim o yine aldattı, artık aklımda şans verseydim acaba sadık kalır mıydı düşüncesi yok. Yaşayarak deneyimledim ve gerçek yüzünü, benim sevgi ve sadakatime layık biri olmadığını gördüm, kafam net diyip gönül rahatlığıyla kendi yoluna gidebilirsin.
- Eğer şans vermediğiniz için pişman olmayacaksanız bence hiç şans vermeyin. Affetmeyin. İlk yol tehlikelidir, tekrardan kendinizi kaptırabilirsiniz ve aynı acıyı üzüntüyü tekrar yaşayabilirsiniz. Kendinize güvenmiyorsanız, ben hemen bağlanırım diyorsanız ilk yolu seçmenizi önermiyorum.
Ya yaşayarak öğreneceksiniz, ya da yaşayanlara kulak verip onları dinleyerek. Sizin için hangisinin daha uygun olduğunu en iyi sizler bilebilirsiniz. Karar sizlere ait.
50 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı. Tabii canım, ver ki bir daha aldatsın ne de olsa affeder diye. Aptal olma bu kadar. Bu ergenlik neden böyle. Bir tane akıllı yok aranızda yeminle. Evet, genelleme yapıyorum. Hepiniz akılsızsınız.
35 Yorumla- +1 yıl
Y asen cidden şuurruzsun. Adam senin sevgini ve ilgini resmen aşağılamış, sen hala kararlılık diyorsun. Bu kararlılık değil, aşağılanmayı kabul etmektir. Erenlik de bir yere kadar. Sen ergen de değil daha bebesin ya. Sen her şeyi hakediyorsun. Adamın beline kuvvet. İnşallah gözünün önünde de yapar. Hatta sen de izlei tezahürat falan yap. Ne de olsa önemlideğil. Diyecek söz yok. Sen de bir zerre onur ve muhakeme yeteneği yok.
+1 yılhı hı verilir bak;
https://i.hizliresim.com/mqz9V8.jpg80 YorumlaAptalsan tabikide verilir 3 te verilir 4 te verilir.
42 Yorumla
+1 yılBence verilir. İlk seferinde tam aldatamamıştır belki, kısmet ikinciye artık.
82 Yorumla- +1 yıl
Vazifemiz.
+1 yılİhanet ile giden hiç bir zaman uslanmaz. İhanet söylenirken bile içerisinde bin bir tane teni barındırıyor. Bu yüzden asla ihanet ile gidene bir şans verilmez, affedilemez bir suçtur ihanet. Ağırlaştırılmış mühebbet hapsidir...
70 YorumlaHa seni seven kıza ihanet etmişsin ha anayasanın ilk dört maddesine karşı gelmişsin aynı şey.. Yar üzerine gül koklayanin hükmü yağlı urgandir..
58 YorumlaAçıkçası uzaktan herkes birşey der kendince düşüncesini söyler lakin başa gelmedikçe kararımızı net söyleyemeyiz elbet kimsenin de başına vermesin... Kısacası yaşamadan bu karar verilmez...
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 5,2b cevap paylaştı. Ben geçen verecek gibi oldum iyiki vermemişim beni aldattığı adamla hala gizli gizli konuşuyor birde utanmadan gözümle gördüğüm şeyi yalanladı bence vermemek lazım
30 Yorumla
+1 yılGönüI; bir gün oIur, Seni gönIünü aIana uIaştırır. Can; bir gün oIur, Seni sevgiIiye uIaştırır. Sen de derdin eteğini eIden bırakma, Çünkü o dert, bir gün oIur, Sen’i dermana uIaştırır.
50 Yorumlabir daha aldatılmak istiyosan 2. Şansı verirsin 😄
32 Yorumla
+1 yılhayır. o saatten sonra günahımı bile alamaz bırak ikinci şansı
32 Yorumla- +1 yıl
tamam
+1 yılbende ikinci şans yok...
https://www.youtube.com/watch?v=wMcnBFKR-hk20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 29,1b cevap paylaştı.
+1 yılver ver bidahikne aldatan sevgiliye 5. şans verilirmi diye sorarsın evlilikte 10 olur artık
45 Yorumla- +1 yıl
asıl ben akılsız bir kız beslemişim sana yuh seviyorum diye 2. şans vermek nedir
adam zaten senin sevgini kullanıp affeder diye aldatıyo
bu affetti ben aldatayım yine affeder seviyor nasıl olsa der ama kime söylüyonki bunları körsünüz
kusura bakma dost acı söyler - +1 yıl
ihanetin mantıgı var mı bilmiyorum anlatırsan dinlerim sen bilirsin belki yanılıyorumdur ama aldatmaktan bahsediyosun sevgini kullanıp yine yapar
- +1 yıl
2. yi yapan adam 3. de daha dikkatli olur karakterini zaten cozmus olman lazım capkın hovarda gecmişi kabarık birinden hata yaparak karakterini öğrenmek sacmalık bence seninkisi zor ihtimaller o güven sarsıldıysa kuşkuyla lüpheyle ilişki olmaz
+1 yılHatasını anlayıp yanlışlarını telelafi etmesi gerek ama bu cok zaman kaybı sevmiyorsam asla hissiyat bu isler hissettiklerime bagli ama sevsem bile cok caba sarf etmesi gerek aldatmak yanlislikla olmaz serefsizliktir.
20 Yorumlao ikinci şansı verde bir tersten gör :D dadadadafaf
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSeviyorsan verirmisin iyi sende onu aldat bakalım o seviyorsa affediyormu
36 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılSaçma olan ne sen onu aldatsan o sana 2. şansı verir mi?
Cevap sahibi+1 yılSendeki genişlik konya Ovasında yok maşallah boynuzlanmayı ne çok seviyorsun 2. şans demek gel bidaha aldat demek bu karakter meselesi bikez yapan bidaha yapar
Cevap sahibi+1 yılHata farkına varılmadan yapılan eyleme denir ihanet hata değil seçimdir evet ihaneti seçmek karakter özelliğidir bunları idrak edicek olgunluğa eristinde beni anlama ihtimalini düşünerek daha detaya girmiyorum.
+1 yıl2. şans vermek her zaman iyi bir fikir olmayabilir. Ilkinde yaralayan 2. sinden öldürebilir.
20 YorumlaVerilmemeli fakat sevince veriyorsun ayni kazigi defalarca yiyorsun
20 Yorumla
+1 yılnefes alması için şans vermişim bir de tekrar ilişki için mi şans verecem?
20 YorumlaMazoşist bır kuzım istedıgı kadar aldarabılır. . sadık erkek sevmem
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 582 cevap paylaştı. Tekrar aldatılmak isteniyorsa verilir. Ben vereceğimi düşünmüyorum
20 Yorumla
+1 yılHayır hiç bir şekilde hak etmez istediğim kadar seveyim asla başka şans vermem.
20 YorumlaTabii ki..
İkinci kez aldatması için bir şans daha vermek lazım.20 Yorumlaseni neden aldatıyor önce sebep eğer o sebep senin için makul ise sen bilirsin
çünkü yapan tekrar yapar20 Yorumla
+1 yılAldatmayı bırak teşebbüsü bile sonsuza dek hayatımdan defolmasına sebep olur
20 Yorumla
+1 yılSeviyorsam mecburen veririm ama güvenir miyim bilmiyorum 😄
11 Yorumlaaldatan değil
bir kere bile yalan söyleyen ''eşe'' şans diil ancak tekme verilir.
sevgiliye gelirsek haram işde helallik aranmaz dilediğini yap.20 YorumlaAferim Kız helal sana :) ama buna zam yapalım bak her şeye zam geldi bu şansı 10 a çıkarmak lazım..
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı. Belki karşındakine bağlı bir hata olabilir belki bilemiyorum
21 Yorumla
+1 yılvermicem vermicem benim değil mi vermicem ahh uhh vermicem hıhh
20 Yorumlaİnsan öldükten sonra ikinci şansı bulamıyor 😀 Aldatan sevgiliyemi vericez
20 Yorumla
+1 yılbir ablamız paylaşmpştı.
altan sevgiliye ikinci şansı vermek
birincide az miktik gel biraz daha mik demek diye.20 Yorumla
+1 yılVerilmez. İhanet edebilen birisine herhangi bir konuda da güven olmaz. Çünkü o kişi "ihanet edebilecek" bir kişi statüsündedir artık benim için.
20 YorumlaNe ladar seversem seveyim aldatmanin affi olmaz, Affetmem.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 31,3b cevap paylaştı. bu acımadı bir daha yap acıyacakmı demek değilse niyetim verilmez
10 YorumlaVeren kişinin akli dengesi iyi değildir.
39 Yorumla
+1 yılSevmek bu değildir, vermem.
24 Yorumla- +1 yıl
Hata olarak saymıyorum ben aldatmayi. Hata dediğin istemeyerek yapılan bir şeydir, aldatmak gayet bilinçli yapılır. Bunu bile bile de birini tekrar kabul etmek bana karaktersizlik gibi geliyor.
- +1 yıl
Psikoz olmadığı sürece her türlü şeye iradesi ile karar verebilir bir varlıktır insan. O yüzden hayır hata değildir kabul edilebilir değildir.
bence ikinci şans verilmez yaptığı hataylan kalmalı
10 Yorumlaben veririm ama ikincide kötüyse hayatımdan silerim hiç bişekilde gelemez yani kolay kolay bırakmam ama bırakırsam ömür boyu dahada istemem öyle bir yapım var nedense
00 Yorumlavermem sen seviyorsunda aldatmıyorsun o sevmiyorki aldatıyor
10 Yorumla
+1 yılVermemm derim gittt sana kim dokunsuysa işini o bitirsinn
10 Yorumla
+1 yılAldatmak çok başka bir boyut. affedersen devamı gelebilir
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbu gurursuzlukla yaşanmaz. ben bana söyledği tak laff yüüznden sildm attm. sen aldatra affederm diosn
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılinsan olana 1 şans yeter 2. şansı veren aldatılmayı haketmiş demektir
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 17,2b cevap paylaştı.
+1 yılHuylu huyundan vazgeçmezzz :D
21 Yorumla
+1 yılAldattıysa idam etmişimdir onu kafamda , idam edilende yaşamayacağına göre gerek yok 2. şansa ,)
10 YorumlaKesinlikle hayir o ayıp yapcak bende izin vercem oyle mi yok oyle bir dunya
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 19,9b cevap paylaştı. oda bir daha aldatır arkadaş. vermem.
14 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı. asla çünkü onu aldatmaya sürükleyen şey neyse mutlaka tekrar ettirecektir
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı. Vermem.
O kadar geniş değilim.60 Yorumla
+1 yılasla.. duştan sonra yeniden eski donu giymeye benzer bedeni kirletir tekrar.
00 Yorumla
+1 yılasla asla ama asla vermem
12 Yorumla- +1 yıl
Ben öyleyim aşık olduğum insanı bile en ufak hatasında sildim nedense kötü bir huy ama öyle :D
2. şans mı? gurursuzum diyorsan ver
13 Yorumla
+1 yılHayır. Ama burnundan getirririm
10 YorumlaVerilmez. bir daha aldatır.
10 YorumlaVermeme veremem ona baktıkça bunu hatırlarım çünkü
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Okuduğum kitabı birdaha okumam 😊
21 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıl1 defa yetmedi galiba :D
11 Yorumla- Devamını Gör (89)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler