Eşim otelde çalışıyor, şu anlık başka şehirdeyim. Birkaç ay lojmanda kalıyor, lojmandaki arkadaşı çapkın bir erkek. Beni aldatıyor mudur, otel ortamı nasıl ya da?
1 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
34Cevap
güvenmediğin biriyle niye evlisin boşan.
Güveniyorum ama güvenimi kırdı çünkü bende kart bilgileri kayıtlı başka bir şeyden dolayı orada tinder uygulamasına ödeme yapmış otomatik sonrasında bana açıklama olarak arkadaşım istedi onun için yaptım dedi
Bana arkadaşını söyle sana kim olduğunu söyleyeyim demişler. Yani bazı insanlar melekler adasına da düşse eşini aldatmaz , bazısı gider askerde bile yapar yapacağını 😅Ortam önemli ama eşinin karakterini sen daha iyi bilirsin.
Oteller geçici yerler oldukları için insanlar olaylara geçici bakar. Geçici şeyleri yaşamak isterler. Ama herkes değil. Dediğim gibi eşini ve evliliğini sen en iyi tanıyorsun. Otel yakınlarına gidip ziyaret etme şansın varsa git.
Erkekler kendi cinsleri ile seks yapmadigina gore aldatan erkek kadar aldatan kadin var demektir. Erkekelere yuklenince yukunuz hafifliyor olmali.
@inconnu01 erkek sayisi kadar kadin oldugunu hesaplarsak ya e kadinlarla ve bekarlarla karisik aldatiyor ya da bekar kadinlar kuzum. Gibi 10 erkekle birlikte oluyor matematik hesabi basit.
@inconnu01 sen daha benim dedigimi idrak edememissin ki ben kime ne anlatiyorum. Once matematik ogrenmen gerek sonra da mantik
Otelde çalışıp rusla olmayan görmedim zaten bazı Ruslar yabancılar için evli olması hiç önemli değil hatta bi yorum okumuştum Rus kadınla olmak için otelde çalışıyorum diye parası yok diye Rusya’ya gidememiş otelde çalışıyor bu yüzden otelde çalışan istemem ama çalıştığı otele bağlı herskrs aynı olmaya bilir ama erkeğe güvenmem ve Türk erkeğin sarışın yabancı zaafı var
Tinder için para mi Ödemiş? Klasik erkek yakanı arkadaşım için ödedim. Arkadaşı evli mi? Çapkın erkek ile evli erkek yan yana gelirse hiç iyi olmaz erkekler zaten birbirine gaz verip aldatıyor. Çapkın olmak …. Şey olmaktır çapkınlık normal değil
Ben 10 yıldır ve hala devam eden otelde çalışıyorum. Aldatmak otelde çalışmayla alakalı değil karakterle alakalı... Aldatacaksa dizinin dibinde de aldatır...
bir erkeğin içinde varsa her şeyi yapar. otelde çalışmasına gerek yok. kimisi de genelev de dahi olsa aldatmayabilir. tamamen karakter meselesi.
knk otel ortamı değil, a101 de çalışsa yine aldatır, orada artık grup felan yapıyordur. normal yan ibunlar
Göze yasak koyamazsın şekerim gelene gidene bakıyordur tabii.
Onu az çok tahmin etmen lazım yani gözü dışardami ya da daha önce bir durumunu yakalamişsan afetmez
Ohoo mercimegi tavuklarin tencerelerin verildigi yer. Gecmis olsun. O kadinlara kadinlik yasatirken beklemeye devam et. Birde otel yabanci kadinlar varsa tamam.
Çok büyük ihtimalle evet ama
Bunu düşünerek hayatını kahretme ya düşünme ya da boşan başka yolu o işi bırakması gerekiyor
Ya bak şuna emin anlattığın ortam olup aldatmayacak erkek yok kadınlar kendini kandırıyor benim kocam yapmaz diyerek
Tinder a ödeme yaptıysa aldatıyordur siz nikahlı kocanız bilmiyorsunuz biz nasıl bilelim ya
Olabilir, bana arkadaşını söyle kim olduğunu söyleyeyim demişler
Otelle alakası yok aldatan adam her yerde aldatır
bunun garantisini kimse sana veremez aldatacağı varsa altadır bunu boşuna kuruntu yapma
Hiç sanmam... Sen onun gözlerini oyarsın. Senden korkar.
Vereni cami avlusunda severler diye bir söz var. Yapan her yerde yapar. İçinde yoksa korkmana gerek yok.
Aldatıyordur orada aldatmama sansı uok, sen hangı sehırdesın o hangı sehırde
Olabilir aldata bilir
eşinde o durum yoksa olmaz bir şey
Varsa nolcak
Adam kesin aldatıyor
Kjhh
Eşin çapkın değilse merak etme...
Sen dikkat et derim
Kız düşürüp her akşam götürüyorlardır
Geçmiş olsun sana
otel maalesef cok sikintili :))
Otel işinde evet çok şeyler dönüyor antalya'da mi
Rus varsa offf ne yenir
Otelde çalıyorum bende çok seks dönüyor
Oteller fena valla
off hemde ne gruplarla.
öğrenerim telefonuna girerek
Hangi şehir
Evet
Otel hangi sehirde
Evet
Kesin aldatiyordur
Anlatsam inanmazsın ama eşin nasıl biri bilemem
Çok bişi olmuyordur ufak tefek belki
ooo pompaa
İhtimal var tabi
Muhtemelen:(
Oooooo
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Uzak mesafe olunca insanın kafasında kurması o kadar normal ki 🥺 Ama hemen en kötü senaryoyu yazıp kendini bitirme aşkom. Otel sektörü yoğun ve sosyal bir ortam evet, arkadaşının çapkın olması da seni tedirgin etmiş. Fakat bir insanın karakterini arkadaşı değil, kendi değerleri belirler. Eşinin sana olan ilgisinde, aramalarında bir soğukluk sezdin mi yoksa sadece ortamdan dolayı mı şüpheleniyorsun? Gel bunu biraz konuşalım 💖✨
Hayatına aldiğin bir adam hakkında böyle endişelerin varsa sen çoktan kaybetmişsin zaten