Sevgili çok daha değerli olduğu için miktarı katladım. Benim tabii ki hayır derken attığım bakış ve garibanlık, saflık jsjsj #aşkilişkiler #aşk

Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Sevgili çok daha değerli olduğu için miktarı katladım. Benim tabii ki hayır derken attığım bakış ve garibanlık, saflık jsjsj #aşkilişkiler #aşk

Gerçekten sevdiğim ve ciddi düşündüğüm biriyse ayrılmam. 100 milyon TL hayatı değiştirir ama para için değer verdiğim birini bırakmak bana göre değil. Sonra o parayla her şeyi alırsın ama aynı kişiyi geri alamayabilirsin. Sevmediğim bir ilişkide zaten para teklifine gerek kalmadan ayrılırım.
Bir kadın, beni seviyorsa bunun fiziksel özelliklerimle ya da maddiyatla alakası yoktur. Çünkü her iki konuda da caydırıcı niteliklerim yok.
Bir kadın beni sevmişse ağırbaşlılığımı, ciddiyetimi, dışarıya aptallık gibi yansıyan sivri zekâmı ve yaşama dair ezberleri bozan paradigmalarımdan ötürü sevmiştir beni.
Sonuç olarak; bana olan sevgisinin hiçbir finansal altyapısı olmayan kadını, para karşılığında niçin terk etmem gerekiyor Ayşegül?😏😅😎
Kızımın peşini bırakmak için kaç para istiyorsun söyle diyen Türk filmi senaryosu gibi olmuş. 100 milyon iyi para ya yani o paraya net ayrılınır eğer sonra barışabiliyorsak ben gönlünü alırım nasıl olsa ee alamazsak da canı sağolsun😂
Vay he hemende paraya ortak oldu acaba 50 milyon için bırakır mıydım diye düşünmeye başlarım malum 50’sini verince geriye kaldı bende 50😂
Yani iyi tabi ama bilemedim ya şimdi 100 milyonu görünce pek cezbetmedi beni asgsaxa
Şöyle düşün ciddi iyi bir para dediğimiz meblağı yani 50 milyonu veriyorum pek de iyi anlaşma gibi gelmedi😂
Biraz Kayserili gibi pazarlık yaparım illaki orta yolu buluruz bir yerde😂
Ayrılırdım. Yalan söylemeye gerek yok. Muhtemelen sevgilim duyunca keriz bir aşıkla bir ömür geçirmek istemeyecektir. O benden ayrılacağına ben cebime 100 milyon koyup ayrılayım daha mantıklı 🌝😄
Cevap
70Cevap
Para aşkı bitirmez tabii karakter yoksunları için bir şey diyemem
Sevgili de ne? Tanımıyorum, bilmiyorum 😂😂 paramı verin 😂
Hayır ayrılmam hiç bir şekilde.
Sevgilime durumu anlatırım, ayrılıp tekrar sevgili olurum.
Hayır ne alaka ayrılsam da beraber kırılmak için ayrılırız hdskdhsk
Yani hiç parasız bir adam olsam herkesten ayrılabilirdim. Parasız adamı zaten sevgilisi belli süre sonra terkeder..
Sevgiliyle zaten er ya da geç ayrılacağım e bari bedavaya ayrılmayalım, nasıl olsa kendisi 100 milyon etmez 😂
Seviyorsam hayır ama zaten sevmediğim biriyle de olmam yani hayır
@Selincelikkk para için her kılığa girilmemesi gerekir zaten
Benim sevgimin ağırlığını hiçbir kantar parayla tartamaz. d
Aklıma bu sahne geldi youtube.com/shorts/ZBcbECwH_1w?si=kEE1fHqHs4ksBmcm
Aynen. d
Sevgilim yok ama 100 milyon TL de harika bir para 🤣🤣
evet ayrılırım geri yarısını onunla barışmak için harcarım bence süper bir plan
Bi varsayım olduğu için herkes g@tunden element uydurmuş, bugün 100 milyon verilse sevgilisini dograyacak tipler sadakattan ve sevgiden söz ediyor , sallayın yalandan ölen yok tabi. d
Ya ayrılırım sanırım sonra da 1 vadeliye koyarım aylık getirisiyle de dünyayı gezerim eski sevgilime yardımda falan bulunurym terapiye falan gönderirim
Hayır diyorum ama siz yine de inanmayın bana.
Dürüstüm tabii tek sıkıntı bazen sağım solum belli olmuyor :d
Değil sevgilim sülalemi bile bırakırım 😂😂😂
Üzerine engel bile atarım
İçinizden bi enayi benmişim jsjs
100 milyon TL'yi alır tekmeyi basar, engeli atar, benimle barışması için 1 milyon veririm, 99 milyon kâr ve hatun hayatımda olur
Ayrılık sonrasında psikiyatrist, psikolog masrafları, ilaçları neyin olacak kurtarmaz. Affetmez bence jsjsj
Affeder, para her şeyin anahtarı
nereye başvuruyorum
Sevgilimle evlenmeye karar versek 200 milyon olur mu hani düğün dernek işte yeni çiftlere öyle bir imkan olsa🤣🤣
100 milyon da güzel para hani ama sevgiliye göre değişir eğer sevgilim güzel ve kafama uygun biriyse ayrılmam
1 milyona şu şekil kayarız
Yok ki ayrılalım hahaha
Mantıklı
Düşünürüm ama az sanki.
Milyar verse ayrılmam.
Helalsss
Sevdiğim insandan hiçbir şey için ayrılmam para her zaman bulunabilir ama gerçek sevgi hiçbir zaman bulunmaz
Para hesabıma yattın dakika bile düşünmem direk son
Sadece ayrılık mı? Herhangi bir zarara uğratma yok mu 😂
o para karşılığı sevgilim bile benden ayrılmazsa canım der ben ondan ayrılırım 5 para almadan.
Mutluluğu taze ve organik şekilde 100 milyon tl ye satan bir mağaza varsa evet ayrılırım...
120 milyona hemen şu an bırakıp giderim (pazarlığı yapacaksın öyle hemen atlamak yok)
A... na bile koyarım 100 milyona kendime harem kurarım
Sagolsaydi değil o kadar Ankara 'yı verseler yine ayrilmazdik
Sevgilim hiç olmadı olsa da satılık olmaz nokta ✋
O paraya harem kurarsın kimse duyar kasmasın.. Saygılar 😀
ayrılırım tabi lan
Ayrılırım da, para için adam satan tür olduğumdan değil, şu an sevgili kontejanı boş olduğu için.
Hayır. Sizin soruların özelliği nedense hep para ile ilgili ☺️
Parayı alır sonra barışırım geze geze yeriz kjkjkjş
Galiba yine de hayatımdaki adamın tadını vermezdi shshs 😂
Mıstık'tan bile vazgeçerim, kim vurursa vursun kirbaci djdjd
Ayrılırım sonra vicdanımı rahatlatmak için yarısını da ona veririm 😂
Ayrılır gibi yapıp parayı alıp beraber çatır çatır yeriz ksksjsjs
Ayrılırım Parayı aldıktan sonra tekrar birleşirim😂
Hayır çok şükür karakterimiz satılık değil
Asla dünyaları verseler ayrılmamm
Ayrılırım 25 milyonunu kendisine veririm
Hayır diyen katmerli yalancıdır.
Para hiç önemli değil altın filanda olur
100 milyon çok güzel para , bekarsam ayrılırım evliysem ayrılmam
Sevgilim yok canim.
Ayrılmam çiçeğim
Ayrılırım ama güzel bir şekilde ayrılırım paranın yarısını da ona veririm ihaneti kaldıramam çünkü. O da mutlu olur böyle yaptığıma bence🤣
Asla yapmazdım. Bu zamana kadar param varken ya da yokken benimle olan bir insanı para için asla terk etmezdim.
1000 TL için çocuğu müşteri den yapan kadın lar tanıdım
Iş disinda hicbir para teklifini degerlendirmem
Paragöz olmuş bu kızlar evde kalıp kız kurusu kalmak müstehaktır kızlarımıza😄
berk benden başkası için ayrıldı 1 milyona ayrilirim
Şöyle düşündüm sdvgiliye göre değişir 😃 büyük ihtimalle alırdım parayı
Valla ayrılırım cunku her kızda syrilir
Para istemem
Tanımayız bile
Ayrılırım. Hatta o kadarına bile gerek yok
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?