Seni sarışın görmek istiyorum demesi beni değiştirmeye çalışıyor gibi
1 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Seni sarışın görmek istiyorum demesi beni değiştirmeye çalışıyor gibi
Cevap
11Cevap
Böyle diyince yapılabilir. Beni değişik şekillerde görmek isteyebilir. Ama sarı saçın fanteziye takıntıya döndüğü bir yerdeyiz o yüzden sarı/kızıl saçı asla yaptırmam erkek dedi diye. Onun dışında kıvırcık halini merak ettim şu kıyafet sana yakışır vs. diyebilir ben de dikkate alırım.
Haklısın tavsiye bir şey demem ama ısrarcıysa hoş değil
Uzun kaslı hariç normal sayılır
Esmer teni açık
Hahaha aynen haklısın kendisine laf kondurmaz terslerdi beni
Ne oluyorsun anlayamadım canım
Oda öyle sanırım sarışın seviyor
Bunu başta sölemesini garipsedim daha yeni tanışıyoruz
Evet bende öyle duşunuyorum
Ayrıldım fakat arkadaş gibi konuşmaya devam ediyoruz doğru değil biliyorum
Cepte mı demek oluyor bu
Sevgiliydik sonra ayrıldık bana yazdı arkadaş kalalım tamamen iletişim kopmasın dedi
Hiçbir erkek için asla değişme erkeği değiştir. Ben orjinal Sarışınım öyle bişe diyen olmadı ama eğer olmasaydım ve bana sevgilim sarışın ol dese olmamı istese ağzına iki tane çarpar onu terkederdim en sevdikleri şey yanık platin saçlı 10 metre dolgulu yamulmuş kızlar ve bu kızları seviyorlarsa nevadada yatsın kalksinlar
Haklısın sinirimi bozdu tavsiye edebilir fakat sarışınlara açıkca belli ilgili olduğu oyuzden bozuldum
O kızlar yaranır zaten
Olum sktïr et şunu. sokarim sarışına da kendinede midemi bulandiriyorlar
Evet haklısın canım
Siz bile görüntünüzden sıkılıp saçını boyuyorsunuz kesiyorsunuz ama erkek söylerse yok değiştirmeye çalışıyor yok kafasındaki kadın profiline uydurmaya çalışıyor bilmem ne. Kardeşim adam bu kadar sarı düşkünü olsa gidip sarışın biriyle birlikte olur zaten. Ya bu kadın kafası var ya inanılmaz bir şey gerçekten. Sonra niye erkekler evlenmeye sıcak bakmıyor. Sizin gibiler yüzünden işte.
Hayır tavsiyeye açığım sarışın bulsa yapışırdı çoktan diye duşunuyorum sarışınlara duşkun gibi konuştu
Çok tutturdu normal karşılamıyorum bunu
Sen tavsiye verirsin o ayrı gerisi bana kalmış değilmi
Bunu başta sölemesini garipsedim daha yeni tanışıyoruz üstelik
Beni yanlış anlamayın
Kardeşim o zaman detay ver. Sorduğun sorunun altını doldurki biz de seni yanlış anlamayalım ve hatta sana haklısın diyelim. Sadece kin kusmak için buraya dökülürsen olmaz.
Haklısın şimdi ne duşunuyorsun?
İlişkinin başında bu tarz şeyler isteyen bir erkekten uzak dur. Ciddiyetsiz bir tiptir o zaten. Sana beklediğin değeri göstermez. Bencil kafalı olduğunu düşünüyorum onun.
Teşekkürler haklısınız
Ayrıldık şuanda arkadaşız fakat yakında tamamen hayatımdan çıkarmayı duşunuyorum
Sevgiliden arkadaşa döndüğünü gördükten sonra daha fazla yorum yapmak istemiyorum. İyi geceler.
Yanlış karar verdiğimin farkındayım
Bana yazdı iletişimi kesmeyelim tamamen dedi ben keşmiştim
Şuanda ise ben çok pişmanım arkadaş kalmasaydım diye sözüne baktım
Halledicem
İlgilenmiyorum kardeşim yorum yapmayacağım sen istediğin gibi takıl biz çok farklı kafalardayız. Tekrar iyi geceler.
Sizi anladım ne derseniz haklısınız
Kafamız uyuşmadığından değil üzülerek bu kararı aldım ilkdefa başıma geldi
Sizi çok iyi anladım merak etmeyin iyi geceler
İnsanların dış görünüşleriyle çoğu zaman dalga geçilmez ayrıca kimse kimse içinde değişemez ondan ayrılsan başkası seni böyle kabul edecek nereden biliyon
Onun amacı gözüne daha hoş görünürsün gibisinden konuşuyor
Boş ver ayrıl o zaman ne diyelim
Tavsiye verebilirde yeni tanışıyoruz bunu sölemesi garip ben değiş desem ona tersler
Dediğin gibi olduğu gibi kabul edilmeli değişiklik olursa hoşuna gider ama söyledikten sonra bana bırakmalı
Kendine ait ev araba yoksa da tıraş öyle biri
Herkes neyine güveniyor çok merak ediyorum somut şeyler yoksa iş yok araba yok ev hiç yok anlamıyorum yani
Bende anlamıyorum bulmuşta birde seçiyor yazdığı sarışın kızların çoğu beklediği gibi çıkmayınca bana deniyor
Onlar nasıl kız buluyor lan gerçi benim çevrem çok yok ayrıca ben açılamıyorum ev var bende iş arıyorum ama araba kolay da bilmiyorum kafam karışık kim neye göre kime göre seçip ilişki kuruyor
Konuşması etkiliyse kandırıyor gönlünü çalıyor birçok örneği var heryerde
Sen düzgün kal bulunur nasip kismet
Eski stratejilerle ilerliyorum ben bize her zaman işin iyiyse statü konumun vesaire her türlü evlenirsin derler üstüne ailevi olarak da az para görüyorsan zenginlik şey anlamında kiran yoksa malın varsa az tamam zaten karakter olarak kötü değilim bu arada çevrem belli adım belli çok belli olmayan yerlerde takılmam
İyi yapıyorsun ben şöyle düşünmeye başladım herkesin elinde olsa neler yapmazdı demek herkes zengin olamıyor
Konuştuğun biri hiç olmadı mı
Nasıl düşünmeye başladın kadını mutlu eden şey bence refah para falanda işin içinde var ama manevi refah da önemli kadın rahat hissetmesi lazım çevre ortam olarak
Benim çevrem pek yok aslında bulunur
Hayır o anlamda demedim
Herkes demek ki elinde olsa neler yapacak sen olduğu halde yapmıyorsun adam daha sarışın hayalinin peşinde sense yuva kurmak ne güzel işte
Sevdiğini hissetirceksin arada jestler yapabilirsin kadın ilgiyi görürse sever çokta fazlası iyi değil ölçülü ayarla
Çok zor bir şey değil konunun dış görünüşle alakası yok bir adam sıradan bir erkek bile olsa varsa bir denize karşı marmaraya karşı bir villası üstüne porschesi falan düşürmediği kız kalırsa adımı değiştiririm
Doğru diyorsun
Hep öyle oluyor zaten bir de lüks şeylerle alakası yok diyor çoğu kız bence gururlarına yediremiyorlar olayın dış görünüşle alakası yok paran varsa yancıkta hesabı oluyor her şey
Önemli olan konutuğun kızdan emin olmalısın ne amaçla konuştuğunu senle
Ben çoğu kişiyi anlamıyorum zaten eskiden anlıyordum bu arada yeni jenerasyon aşırı saçma geliyor eski kafalarda aşırı saçma ama bunlarda daha farklı
Şimdiki devir daha kötü
Her gece dua ediyoruz ya rab beni 2010 lara geri götür rabbim 2020 ler iğrenç ya
Sen kaç yaşındasın
24 olacağım ekimde 22. günü
Daha olgun konuşuyorsun duşunme açın iyi
İlk defa biri haklı yorum yaptı burada helal olsun sadece karakter olarak çekememe şeyim olmaz hasetlik olmaz ben kendime bakarım ayrıca maddi güvenceye önem veriyorum meslek statü kavramları bende de önemli ben kriter anlamında da çok aşırı görselci tayfadan değilim bakarım ama olmazsa olmazım değildir yanımda çoğunlukla az öz insan olur
Dış görünüşü önem vermeyen erkek yoktur varsa sevdiği için kusurları görmez bunlar ve başka anlattığınız şeyler başta konuşulmalı ki sonrasında sıkıntı çıkmasın
İlla önem veririm ama olmazsa olmazım değildir ben genel değerlendiriyorum karşı tarafı ondan daha önemli şeyler varsa karşı tarafta o üstelemez fazla geri planda kalır ben öyle insan değilim böyle şeyleri takıntı yapacak kadar bana kalsa karşı taraf daha çok önem veriyor ama bu İQ ile genede doğru orantılı oluyor daha vasıfsız kesim daha olmazsa olmaz haline getirebilir bunu böyle bir ipucu da vereyim ekstra
Anladım teşekkurler
Öyle oluyor genelde şimdi tutup da örnek veriyim marmara hukuk mezunu avukat bir kız neden karşı tarafın illa yakışıklı olmasına vesaire baksın ki bulur savcı hakim bitirir işini yani en basitinden ama mesela otuzlu yaşların başındaki kadınlarda var mesela olmazsa olmazı yapabiliyor saygım duyarım ama bu onun vasıfsız tarafını kalitesizliğini gösterir ayrıca belli yaştan sonra kadın zaten menopoza falan giriyor önem verse ne yazar vermese ne yazar ayrıca bulsa bile o erkeğin kendi dış görünüşünden başka rabbin verdiği özelliklen başka ayırt edici ekstra özelliği yoktur boş övgülerle gocundurur kendini
Anonimden çıktım belki tekrar karşılaşırız
Teşekkurler haklısınız
Tamam ekledim
sen de bi koşu git yüz nakli yaptır leonardo di caprio ya benze gel de
Normal değil değilmi bunu demesi
yani bazı insanların tahtası eksik oluyor
Bulmuşta eksik arıyor cidden
Bunu başta sölemesini garipsedim daha yeni tanışıyoruz üstelik
o zaman sen buna direk yol ver ben uzun ilişki sandım
Haklısın
direkt ayrilirim ya sarisin sevdasi varsa sarisin bulsaymis
O zaman tüm sarışınlar senin olsun de ayrıl mk bir erkek bunu diyorsa onda kişilik yoktur ve sevmez de
Bence de gözüne hoş gözükeceğim diye değişiremem ki tavsiye edebilir ama sarışın görmek istiyorum ne
Seni olduğu gibi kabul etmek yerine kafasındaki hayale dönüştürmeye çalışıyor
Sende ona seni sarışın görmek istiyorum de bakalım kabul ediyor mu
Çok sinir bozucu bir şey empati eksikliği işte
Haklısın canım
Bu saatten sonra beni anca rüyanda görürsün diyip engellemiş ol lütfennnn
Arkadaşız şuanda ayrıldım ondan yakında silmeyi duşunuyorum
Bozuşmakta haklı değilsin çünkü hala sevgilim diyorsun
Sevgilim değil
Ayrıldım ondan
Neden böyle düşündüğünü merak ettim
Seni oldugun gibi kabul etmek yerine fiziğin stilin yaşam tarzın vb gibi şeyleri değiştirmeye çaluşan kişiden eş olmaz
Haklısın değişiklik ister diye duşunuyorum ama bu fazlasıyla açgözlülük
Hayır canım değişiklik isteyemez seni oldugun gibi kabul ediyorsa eder yoksa gider
Beni değiştirmeye çalısanda bi süre sonra çabuk sıkılır diye duşunuyorum
Haklısın olduğu gibi kabul etmeli
Evet sende oldugı gibi kabul etcen karşi da ki de seni olduğun gibi kabul etmeli yaşın kaç canım senin
Haklısın ben onu olduğu gibi kabul ettim
24 senin
19 benimde
Seni sen olduğun için kabul edenşe yürürsün yolunda gerisini takma çünkü değişim yapmak isteyen seni beğenmiyor demektir
Çok haklı konuşuyorsun 26 yaşında senin gibi konuşmuyor sen 19 yaşında bunu diyorsun
Ya akıl yaşta değil başta aslında mantıken böyle ama herkes bir değil
Evet
Ne zaman istersen yaz
Teşkkurler
Ne alakası farklılık istemiş illa sarışın kız mi seviyor anlamına geliyor
Sarışınlara daha iligli olduğu açıkca belliydi
Yeni tanışıyoruz bunun erken sölemesini garipsedim açıkçası başka şeyler duşundum
Bana diğer renkleride öneriyor
Ben değiş desem konuşmaz benle
Aynısını ben de duydum harbiden ne anlama geliyor bu
Bende bilmyorum sarışın sevdası mı bu başkasından gördüğü için hoş geliyor göze demek ki
Sen nasıl tepki verdin
Çok saçma erkeklerin sarı saç takıntısına hiç anlam veremiyorum
Ben bozuldum biraz git sarışın bul o zaman dedim abartma takılıyorum falan dedi de.. hâlâ garip
Sarışınlara ilgili oldukları açıkca bellide tavsiye edebilir ama ısrarcı konuşması sinirimi bozdu
Benim konuştuğum kişi de öyle yapmıştı, bi süre sonra engelledim ve gayet mutluyum
Bende sevgiliydim kendi isteğimle ayrıldım arkadaş gibi konuşuyoruz da iletişimi kesmeyi duşunuyorum yakında
Bilmyorum içine sinmez ya bende öyle bir şey oldu
Valla içinde sürekli bi huzursuzluk oluyorsa kes
Haklısın bu ayrılık meselesi değildi daha öncede hissediyordum
Hakkında hayırlısı olsun
Teşekkurler seninde canım
Hiç korkma en iyisi sil geç bunlarlamı uğraşcaz
Harbiden ya
Bukalemun değilim ben de
Haha bu iyidi
versin kuaför ücretini boyat terk et djdj
Jahhaha
İyi fikir
O zaman gitsin sarışın birini bulsun
Sen olmak isteesen olursun
Tavsiye edebilir ama rızam dışı görmek istiyorum ne
Evet üstelik daha yeni tanışıyoruz
Teşekkurler
Peki buna nedersin o eski sevgilisiyle ayrıldıktan sonra arkadaş kalmayı kararı vermiş kız istememiş benlede ilişki yaşadı ve oyundanda kız arkadaşları var karışılmalımı
Karışmalımıyım
Tabiki o nedemekmiş öyle
Tavsiye edebilir fakat ısrarcı olması hoş durum değil söylenir gerisini ben bilirim
Aynen öyle yani patavatsızca
Evet
Eski sevgilin galiba 😂
Evet nerden bildin
Bunu diyen sevgilin olamaz
Evet mantıklı hareket ettim duygularım hala olsa da
En iyi tercihi yapmışsın bence
Teşekurler
Rica ederim
Ben kızıl yapacağım dersin
Onuda duşundu kdkdjddj
Buna ne dersin
Hayır seni değiştirmek istiyor
Tavsiye edebilir gerisini bana bırakırdı onun istediği gibi birini bulsun bulamazda gerçi
Seni en başta böyle kabul etti
Şimdi de değiştirmek hoş değil
Ne renk saçların uzun mu
Sarışın bulamaz demek istemedim bulur geçici süreyle konuşur anlamında söyledim
Evet haklısın saçlarım kahverengi uzun
Oysa güzel saçların varmış
Görmek isterdim açıkçası
Cidden nereden buluyorsunuz bu gibi gereksiz kişileri
Kendisi buldu beni
Teşkkurler
Gizli olmamış olsan bulurdum seni
Nasıl bulcaksın
Gizli olmamış olsaydın diyorum!
Haliyle yazamıyorum sana gizlisin
Birini yeniden oluşturuyor herhalde
Hazır başkası varken oluşturmasın ona yazsın değilmi madem sarışın meraklısısn
bende senı cok paralı de
Ben onu her haliyle sevdim hani bi söz vardır bulursunda bu eksik onun gibi davranıyor tavsıye edebilir ısrarcıydı ona sinirim bozuldu
Haklısın
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Haklısın tatlım, birinin seni olduğun gibi değil de zihnindeki kalıba sokmaya çalışması insanı kesinlikle kırar 🥺 Biriyle birlikteyken hissettiğin o özgünlük duygunun zedelenmesi çok normal. Ama erkekler bazen kurdukları cümlenin nereye varacağını hiç düşünmeden, sadece anlık bir görsel fantezilerini dile getirebiliyorlar.
Hemen büyük bir kriz çıkarmak yerine ona tatlı sert bir sınır çizebilirsin. Mesela benim bu halimi sevmen daha önemli, saçımda radikal bir değişiklik düşünmüyorum diyerek tavrını net koyabilirsin 💅 Kalbini bozma ama kendi tarzından da asla ödün verme. Peki o senin stilinle ilgili daha önce böyle yorumlar yapar mıydı, yoksa ilk defa mı oldu? ✨☕