Saç Bakım İlerdeki sevgiliniz esmer mi olacak sarışın mı tahmin edeyim mi? Redamancy-4 Takip Et FenomenMentor Yaş: 22 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 67 Yapay Zekaya Sor Evet evet canım sıkıldı🫠 ne zamandır böyle bir şey sormadığımı fark ettim.😛Hadi gelin edeyimmmm👯♀️#reda İlerdeki sevgiliniz esmer mi olacak sarışın mı tahmin edeyim mi? Cevapla Sevgili Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 14 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Saç Bakım konusunda 10,9b cevap paylaştı. İleride sevgilim olmayacak. 1 0 Yorumla
ᴅᴀʀᴋ_ᴋɴɪɢʜᴛ Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 98% +1 yıl Haydi bakalım tahmin et ama bir gün sevgilim olduğu zaman seni bulamam tahminen doğru mu değil mi diye 0 0 Yorumla
AşkıÖldürmek Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Sorusunu sevsinler et et 😅 1 2 Yorumla Redamancy-4 +1 yıl Esmerr AşkıÖldürmek +1 yıl Diyosun hadi hayırlısı 😅😅
QueenOfSea Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Sarısın olmasın yaaaaa🤦♀️ et bakalım😅 1 1 Yorumla Redamancy-4 +1 yıl Sarışın gördüm sanki djdj Yorumla
ALTAYBEY Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 59% +1 yıl Evet alalım tahminleri lütfen 1 4 Yorumla Redamancy-4 +1 yıl Esmerr Yorumla ALTAYBEY +1 yıl Sevgili olduğum hoşlandığım kadınlarin neredeyse hepsinin ortak özelliği beyaz tenli oluşları garip bir şekilde Yorumla Redamancy-4 +1 yıl Saçları kapkara olur belkii kdkdk Yorumla ALTAYBEY +1 yıl Ahahaha olabilir Yorumla
Bikız99 Takip Et FenomenMaster Yaş: 26 +1 yıl Evet evetttt 1 2 Yorumla Redamancy-4 +1 yıl Sapsarı bişi olcak bence Yorumla Bikız99 +1 yıl Hadi inşallah 😂 Yorumla
_ALCHERA_ Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl Tahminini bekliyorum.🙂 1 2 Yorumla Redamancy-4 +1 yıl Sarı😌 Yorumla _ALCHERA_ +1 yıl İnşallah 😃 Yorumla
GhostlyKisses Takip Et FenomenMaster Yaş: 28 +1 yıl Olar. 1 1 Yorumla Redamancy-4 +1 yıl Kumrall Yorumla
Siyahkadife Takip Et Master Yaş: 44 , eic 99% +1 yıl Tahmin et bakalım bahtıma ne çıkacak. 😄🔮🧞♀️ 0 0 Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Saç Bakım konusunda 633 cevap paylaştı. Hali hazırda olanı tahmin edeceksen olur tabi reda 🤔 0 0 Yorumla
ouzinyo Takip Et Master Yaş: 30 , eic 35% +1 yıl Olsun da esmer kumral sarışın fark etmez artık kbkbbk 0 0 Yorumla
u cαssíєєє Takip Et Master Yaş: 102 , eic 100% +1 yıl Tahmin et reda hadi 1 1 Yorumla Redamancy-4 +1 yıl Kumrall Yorumla
вуηαяcσѕ Takip Et Mentor Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Çabuk et 1 1 Yorumla Redamancy-4 +1 yıl Kumral sanırım Yorumla
MasalliaPolatova Takip Et Master Yaş: 30 , eic 98% +1 yıl Et bakalım 😄 1 2 Yorumla Redamancy-4 +1 yıl Sarıı Yorumla MasalliaPolatova +1 yıl Iykk sarışın erkek hiç sevmem 😄 Dybala'yı alcam ben 😂 Yorumla
Yagmurrrr-_- Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Et bakalm 1 1 Yorumla Redamancy-4 +1 yıl Kumral Yorumla
Bill-Gaste Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 91% +1 yıl Ediniz lütfen 1 1 Yorumla Redamancy-4 +1 yıl Esmerr Yorumla
Çiçekaçmayankaktüs Takip Et Guru Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl olur, 1 1 Yorumla Redamancy-4 +1 yıl Kumral Yorumla
Ultra_Phoenix Takip Et Master Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Acabaaaa? 1 3 Yorumla Redamancy-4 +1 yıl Sarışınn Yorumla Ultra_Phoenix +1 yıl Sarışın sevgilimm Yorumla Ultra_Phoenix +1 yıl Demek isterdim. 🤷🏻♀️ Yorumla
Bilgmert Takip Et Bilge Yaş: 26 , eic 99% +1 yıl söyle :D 1 2 Yorumla Redamancy-4 +1 yıl Kumral Yorumla Bilgmert +1 yıl ilerde olursa yazacağım sana :D Yorumla
Alfia Takip Et Master Yaş: 106 , eic 100% +1 yıl Süleee ❄️ 1 4 Yorumla Redamancy-4 +1 yıl Sarışınnn Alfia +1 yıl Yaa ama ben kumral istiyorum 😅 Redamancy-4 +1 yıl Boyarsınız kız kdkdk Alfia +1 yıl Erkek adama yakışmaz skdd
KahveSacliHeRif Takip Et Master Yaş: 35 , eic 46% +1 yıl Ettt 1 1 Yorumla Redamancy-4 +1 yıl Sarı Yorumla
u Dark_Scourge Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Et bakalım 1 3 Yorumla Redamancy-4 +1 yıl Kumral gibi Yorumla u Dark_Scourge +1 yıl Kumralımsı :D Yorumla Redamancy-4 +1 yıl Evet esmerimsi kumralımsııı Yorumla
վ0Ӏմղվ0ӀϲմՏմ61 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Saç Bakım konusunda 369 cevap paylaştı. Tahmin et 1 2 Yorumla Redamancy-4 +1 yıl Kumral olcak bence Yorumla վ0Ӏմղվ0ӀϲմՏմ61 +1 yıl https://youtu.be/UXK9s54VmxQO zamaan 😂 Yorumla
KIZILİNKA Takip Et Master Yaş: 27 , eic 97% +1 yıl Olur evetttt 1 2 Yorumla Redamancy-4 +1 yıl Esmerr KIZILİNKA +1 yıl 😍
s Kimikio Takip Et Master Yaş: 31 , eic 79% +1 yıl Olabilir et 😄 1 2 Yorumla Redamancy-4 +1 yıl Kumral Yorumla s Kimikio +1 yıl 😎 Yorumla
Dördüncümurat4 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 98% +1 yıl Et bakalım 1 4 Yorumla Redamancy-4 +1 yıl Sarışın şöyle rusumsu kdkdk Yorumla Dördüncümurat4 +1 yıl Rus mu acaba 😏🤣 Yorumla Redamancy-4 +1 yıl Belkide bitmez rus merakınız jdjd Yorumla Dördüncümurat4 +1 yıl Sen istiyor duş vereceksin 100 dolar dedikten sonra gelemeyen pişmanlık hissi… 🤣 Yorumla
adrenalin64 Takip Et Master Yaş: 43 , eic 39% +1 yıl Et bakalım 1 2 Yorumla Redamancy-4 +1 yıl Esmer Yorumla adrenalin64 +1 yıl Tüh kumral olsa iyiydi ama esmer de çok seksisin olabiliyor. Yorumla
fanatikbucasporl35 Takip Et Bilge Yaş: 27 , eic 97% +1 yıl Evrene sesleniyorum sarışın olsun 😀 0 0 Yorumla
tt_Escape_tt Takip Et Master Yaş: 39 , eic 97% +1 yıl Saç Bakım konusunda 379 cevap paylaştı. evliyim ama boşanırsam diyorsunuz : ) 0 0 Yorumla
Carmena Takip Et Master Yaş: 29 +1 yıl Et yegen 1 2 Yorumla Redamancy-4 +1 yıl Esmer Yorumla Carmena +1 yıl Hadi inş Yorumla
Rozaali Takip Et Xper 4 Yaş: 30 +1 yıl Olur😄 1 1 Yorumla Redamancy-4 +1 yıl Beyazz biraz olgun olacak sanırım😂 Yorumla
gecekusum3434 Takip Et Master Yaş: 54 , eic 88% +1 yıl Saç Bakım konusunda 388 cevap paylaştı. Et bakem 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
23Cevap
İleride sevgilim olmayacak.
Haydi bakalım tahmin et ama bir gün sevgilim olduğu zaman seni bulamam tahminen doğru mu değil mi diye
Sorusunu sevsinler et et 😅
Esmerr
Diyosun hadi hayırlısı 😅😅
Sarısın olmasın yaaaaa🤦♀️ et bakalım😅
Sarışın gördüm sanki djdj
Evet alalım tahminleri lütfen
Esmerr
Sevgili olduğum hoşlandığım kadınlarin neredeyse hepsinin ortak özelliği beyaz tenli oluşları garip bir şekilde
Saçları kapkara olur belkii kdkdk
Ahahaha olabilir
Evet evetttt
Sapsarı bişi olcak bence
Hadi inşallah 😂
Tahminini bekliyorum.🙂
Sarı😌
İnşallah 😃
Olar.
Kumrall
Tahmin et bakalım bahtıma ne çıkacak. 😄🔮🧞♀️
Hali hazırda olanı tahmin edeceksen olur tabi reda 🤔
Olsun da esmer kumral sarışın fark etmez artık kbkbbk
Tahmin et reda hadi
Kumrall
Çabuk et
Kumral sanırım
Et bakalım 😄
Sarıı
Iykk sarışın erkek hiç sevmem 😄 Dybala'yı alcam ben 😂
Et bakalm
Kumral
Ediniz lütfen
Esmerr
olur,
Kumral
Acabaaaa?
Sarışınn
Sarışın sevgilimm
Demek isterdim. 🤷🏻♀️
söyle :D
Kumral
ilerde olursa yazacağım sana :D
Süleee ❄️
Sarışınnn
Yaa ama ben kumral istiyorum 😅
Boyarsınız kız kdkdk
Erkek adama yakışmaz skdd
Ettt
Sarı
Et bakalım
Kumral gibi
Kumralımsı :D
Evet esmerimsi kumralımsııı
Tahmin et
Kumral olcak bence
https://youtu.be/UXK9s54VmxQ
O zamaan 😂
Olur evetttt
Esmerr
😍
Olabilir et 😄
Kumral
😎
Et bakalım
Sarışın şöyle rusumsu kdkdk
Rus mu acaba 😏🤣
Belkide bitmez rus merakınız jdjd
Sen istiyor duş vereceksin 100 dolar dedikten sonra gelemeyen pişmanlık hissi… 🤣
Et bakalım
Esmer
Tüh kumral olsa iyiydi ama esmer de çok seksisin olabiliyor.
olur tabii
Esmer
Anaaa etsene kızzz😂😂
Et bakalim
Lütfen eder misin?
Evrene sesleniyorum sarışın olsun 😀
olabilir ediniz lütfen
evliyim ama boşanırsam diyorsunuz : )
Et bakalım...😄
Et yegen
Esmer
Hadi inş