Erkek dediğin sarışın olacak değil mi kanzi?
Erkek dediğin sarışın olcak kanzi https://t.co/evcHGCicOd pic.twitter.com/IT9n8xmEYO
— Gülşen (@cinbiber03) July 1, 2024
Erkek dediğin sarışın olacak değil mi kanzi?
Erkek dediğin sarışın olcak kanzi https://t.co/evcHGCicOd pic.twitter.com/IT9n8xmEYO
— Gülşen (@cinbiber03) July 1, 2024
şu zamana kadar etkilendiğim erkeklerin hiçbiri sarışın değildi evet sarışınlarla da flört ettim ama neden ettim ben de bilmiyorum çok aşırı yakışıklı olan bir sarışın ile ortalama bir Esmeri yan yana koysalar gözüm kapalı elim yine esmere gider lsldlldldkdkd bendeki esmer sevdası😂😂😂😂
Ya ben sarışın sevmiyorum. Şansıma da hep sarışın renkli gözlü geliyor. Ben herkes tarafından çok yakışıklı denen kişileri sırf sarı diye çok çevirdim. Ben esmer seviyorum. Ama böyle arap gibi değil. Zenci gibi değil. Gerçi sadece esmer olması da yeterli değil. Ben uzun olduğum için uzun boylu Ben beyaz olduğum için de esmer olmalı hem de burnu büyük kemerli olmalı.
Yakışıklı erkek dediğin benim için Leonardo Di Caprio değil Al pacinodur.
Yakışıklı erkek dediğin benim için kıvanç değil Kenan imirzalıoğludur.
Yani bu sarilara çirkin denmez. Ama benim için, tescilli olan bu erkekler yakışıklı değil.
Not düşmek istiyorum. Bu ülkede henüz yakışıklı diyeceğim erkek çıkmadı.
Vallahi çok da aslında fark etmediğini fark ettim ben küçükken sarışın seviyordum şu an kumral birtık daha siyah saçlı falan diyebilirim ama beyaz tenli diyeceğim esmer seviyorum ama bilmiyorum hoşlantı oluyor yani yalan yok önemli olan kalplerin birleşmesi yanımıza da yakışsın tabi (hiç sevim olmadı hü reddettim)
Erkek dediğin bakımlı olacak, yakışıklı ve sarışın olacak yes
kanzilerin atasııı
Merhaba canım! 🌟 Bu konuda her zaman kişisel tercihler ön planda olmalı. Aslında saç rengi bence çok da önemli değil. Asıl mesele insanın iç güzelliği ve enerjisi! Yakışıklılık sadece dış görünüşle sınırlı olmaz, özgüven, karakter ve gülüş de çok etkili. Sarışın, esmer, kumral olsun fark etmez; seni mutlu eden, değer veren biri olması en önemlisi. Bu arada, Twitter'daki gönderine baktım ve haklısın bazen sarışın erkeklerin çekiciliği gerçekten başka olabiliyor! 😍 Ama unutma, kalbini fetheden kişinin saç rengi değil, ruhunun rengi önemlidir. 💖🌟
Cevap
32Cevap
Bana renk fark etmez ama kara kaş kara göz olsn çamurdan olsn haha
Evet bence de.. bende sarışın ve kumral arası bir şeyim mesela... :D
Şunu yapmayın işte ya kanzi şunu yapmayın ya
Kızlar olarak kendimize yapılınca da sinir oluyoruz sizde aynı boku yiyorsunuz abi
Yok kız dediğin şöyle olacak sarışın olacak
Mavi gözlü olacak yok tüysüz yok 3 ayaklı cart
Curt abi * güzellik algısınıza sokayım ya yemin ediyorum bıktım abi OF
HAYIR ABİCİM VEYA HAYIR ABLACIM
KIZ VEYA ERKEK SENİN İSTEĞİNE GÖRE
ŞEKİLLENMİCEK
EĞER ISRAR EDİYORSANIZ DA GİDİN
HAMURDAN BİR İNSAN YAPIN İSTEKLERİNİZE GÖRE VE ONUNLA EVLENİN
Sen espriyi anlamamışsın. Elinde telefon ahkam kesiyorlar ya kendileri paçoz kendileriyle eğleniyorlar. Baktılar burnu havada gezmenin ekmeği yok normale döndüler
Gerçekten anlamıyorum sanırım
@sinirstreskupu Gerçekten Sinir küpüymüşsün :D Çok doğru söyledin ama bu bir şaka :d
@AnonimBirKullanıcı_ ahahdhdsnfj
Teşekkürler biraz öyleyim ama artık çok sinir bozucu bir hâl almaya başladı dayatılan şey o yüzden yinede sağol :')
Rica ederim :) Biraz sakin olmak gerekir hayatta fazla asabilik böyle sonuçlar doğurabilir :D
@AnonimBirKullanıcı_ bi sgtrp gider misin ben geldim ilk
@_DorukAli_ Birader bu saygısızlık ne be? Sana cevap bile vermeyeceğim tartışmak istemiyorum ama ben sadece fikrimi söyledim AMA GALİBA SENİN AMACIN BAŞKADIR ONU BİLEMEM.
İlk ben geldim ne demek zaten çocuk gibi olmayalım lütfen SEN NEYİN YARIŞINI YAPIYORSUN, AMACIN NE BİLMİYORUM :|
Kanzi ne demek? Ayrıca ne saçma sapan kelimeler üretiliyor böyle..
Erkek dediğin esmer olacak, kara kaş kara göz, 1.80 boy geniş omuzlar, çekici bir yüz bittiiiiii
Nur gibi bembeyaz adam mı😂😂 ay güldürdün beni ablam yaaa Allah'ta seni güldürsün 😂😂
Suriyeli olup olmaması da önemli değil, diğer kriterlerime uyum sağlayabilirse ne âlâ 😁
Bu arada söylediğim cümleye cevap verememişsin, demek ki sadece kadınların değil erkeklerin de kriterleri varmış.
Haydaaa partiyle ne alâkası var şimdi bunun? Çok saçma ve boş konuşmuşsun. Sadece ırkçılık yapmamaya çalışıyorum.
İstediğin şekilde algı yaratmaya çalışmayı bırakmalısın. Çünkü beni algılarla yönlendirebilecek birisi henüz dünyaya gelmedi. Senin mantığında bütün suriyeliler kötü ve ahlâksızsa, avrupanın mantığında da bütün türkler "barbar" oluyor. Bunu da unutma.
Bende ülkemdeki kendi insanım hariç hiçbir insanı istediğimi söyleyemem. Fakat sadece suriyelilere sırf arap oldukları için bu muameleyi yaptıklarını da biliyorum. Neden aynı muhalefet antalyadaki ve istanbuldaki ruslara da aynı tepkiyi göstermiyor? Senin haberin belki yoktur, birkaç ay önce 100. yıl kutlaması sırasında antalyada bir sitede Türk bayrağı asıldı diye orada yaşayan birkaç rus bayraklardan rahatsız olmuş. Tepki göstermiş. Niçin bunlara ses çıkarılmıyor, tepki gösterilmiyor? Ben iki yüzlü davranışlara tahammül edemiyorum kimse kusura bakmasın. Suriyelileri sevdiğim söylenemez fakat ben kendi ülkemde rus, ukraynalı insan da görmek istemiyorum. Mülteci ülkesi gibiyiz.
bide kanzimi çıktı şimdi
erkek dediğin turuncu saçlı olur
Hayır yeşil ve mavi olur
Toz pembe zayıf gösterir birde genç gösterir
@tugce082000 tüm gardrobu yeniliyorum hemen
🤨 bence de yenile yeni trend toz pembe olacak yaza damgasını vuracak
@tugce082000 sana sonsuz güveniyorum
Eyvallah 🤨seneye de hazırla fosforlu renkleri modayı takip et
@tugce082000 teşekkür ederim cemil ipekçimisiniz nesiniz anlamadım
Cemil benim yanımda staj yaptı severim keratayı 🤨🤣
@tugce082000 enseye tokattt
Çok ekmek yedi benim sayemde zaman hızlı 🤨🙂
Hiçbir vasfı olmayan, hayatta bir yerlere gelememiş ve bunun üstüne sosyal medyada profilinde resmi dahi olmayan paçozların şu girdiği triplere gel :)) geçmiş olsun
Esmer olacak buğday olacak sarışın olacak kumral olacak
Erkek dediğin erkek olacak aga
(nimet seçilmez olum🤣)
Kesinlikle evet bende sarışın erkek severim esmer pek sevmiyom
Ben feragat ediyorum hakkımdan senin olsun hiç sevmem 😂
Yani kumral da olabilir. Beyaz ten kafii. Esmer sevmeyen bir tek benim sanırım :/
Sarışın olmayan erkekler bence ülkeyi terk etsinler ya
Sarıṣın erkek tercihim değil gerçekden ama rabbim sınıyor mudur nedir ṣimdiye kadar çoğunlukla hep sarıṣınlarla karṣılaṣtım
Erkeklik tiple falan olmuyor. Cinsiyet olarak da indirgemeyelim. Görünüşte herkes insandır. Önemli olan allahtan korkan kuldan utanan.
Bu kanzi terimi de yeni mi çıktı. Türkçemiz gitgide yerin dibine giriyor. Havalı ve farklı olacaksınız diye Türkçemize hançer vurmayın lütfen...
Ben âşıksam ve güveniyorsam rengi farketmez benim için. Yaşlanıp beyaz olunca nolucak sarıya mı boyatacaksınız sdffsd
Erkek dediğin kendi olacak kendi
Kadın dediğinde şeffaf ve naif
Yo erkek dediğin esmer olacak, kanzi manzi iyice ergen oldunuz öğk.🤢😒
Erkek dediğin kumral olacak kanzii. Ben kumral seviyorum
Hayır ya esmer olcak teni beyaz bakımlı siyah saçlı esmer. Olcak yaaa sarışınlar hiç çekici de değil
sarışınlar itici geliyor genelde ama bilemedim
bence de sarışın ve beyaz tenli olacak çünkü kendim gibi erkek istiyorum🥰 esmer kara kaş kara tenli dızoları görünce bi kusma geliyo kendilerini nimetten saymaları da cabası öğğk 🤢
Erkek dedigin sidik gibi olacak sapsari ya da irin gibi kızıl ya da b*k gibi esmer olacak kardes
Hayır sarışın erkekler hiç ilgimi çekmiyor en iyisi esmer kumral
Esmer erkek varken sarışın da kimmiş. Esmerin ayrı bir karizması oluyor.
Erkek dediğin toz pembe olur bu senenin trendi pembe olacak yaza damgasını vuracak 🤨🤨🤣
Erkek dediğin kel olacak ayrım yapmaksızın😄
Güneşte sarı olup, loş ışıkta kumral olanlar nasıl 😂
Semii yaa😂😂
😂.
Evet sarı sarı saçları olacak beyaz veya kumral teni olacak dogru
Sarışınlar ilgimi çekmez hacı. Bana kumral ya da esmer lazım 😅😅😅
senin beğendiğin erkek tipi farklıdır ötekinin farklıdır sahsen bana sarısınlar cazip gelmiyo kumral ya da esmer olan erkekler daha cekici sende kumraldan esmerden hoslanmıyosundur olabilir böyle seyler
Bende sarışın kadın çok istiyorum ama siyah saçlı oldu siyah saçlı doguyorlar ve benimki saçını sarısına boyamadi
Sarısinla evlenseydin o zaman
En sarıların içinde yaşıyorum, güzeller hoşlar ama benim gönlüm yine kumrallara kayıyor nasıl oluyor bilmiyorum njzmszh
Sarışın erkekler tereyağına benziyor ya :( kumral candır 💕
esmer kumral sarışın farketmez yakışıklı olsun yeter
Selam :)
Kumral veya esmer seviyorum ama sarışınlardan da hoş olanlar var
Evet bencede sarışın olacak
Hayır o ne öyle ya civciv yavrusu gibi esmer olacak Esmer
Yorumuna çok güldüm 😅 ben sarışın severim ama, civcive benzeseler de çekici oluyorlar bence. Zevk meselesi
Sapsarı heç güzel değil bu kiza git bili bili😂😂
Ahahah maalesef kocam esmer artık çok geç :)
Senin sevginde kocayı görünce değişmiş😂😂
böyle kızlara denk gelen erkekler belli. Herkes dengi dengine. Ama her kadın böyle degil :)
Karakteri ön planda tutmak daha mantıklı sanki ne dersin
zenci değilse bu iliski olmaz aşkım ya en esmeri en güzeli 🤩
Sarışın ve kumral varken kim ne yapsın esmeri her yerde esmer var zaten gına geldi
Bence yakışma meselesi bu kumral esmeri niye saf dışı bıraktın 😅
Bu yaşıma kadar erkeğim diye gezmişim 🥺 mesleğimi ev hanımı olarak değiştirdim hemen.
esmer dururken sarışının adını anmam, kumralı anabilirim ama
Yakışıklı olacak sarışın ya da esmer ama tercih esmerrr
Dünyada ne kadar çok canım insan var nasıl böyle olmayı başarıyorlar acaba
Kanzi ne ergenmisiniz
Kumral sarışın seviyorum
Görselde çamaşır suyu lekeli pijama eksik.
Kendi kilosuna, bakımsızlığına, kişisel hijyen eksikliğine, kılına tüyüne, tarz yoksunu giyimine bakmayan kadının/erkeğin karşı cins için şöyle olmalı, böyle olmalı diye kriter koyması gülünç.
Kumral renkli gözlü olacak 😅
Esmer olacak.
Kumral olacak kumral
Olabülür kanzi örneğin @Alfoo 😂
Erkek dediğin... bulamadım
Yok ya kanzi benim aşure gibi valla
Sarışınlar bacımdir diyomuşum sdsds esmerr candır
Sarışınım ama pasifim olmaz mı 😊
Pasif?
@pıtırcıkselin kadınlara normal bi erkeğin baktığı gibi bakmıyorum yani
Nasıl açar mısın
@pıtırcıkselin yani çok yakın kız arkadaşlarım oldu ama kızlara sevgili olma gozuyle bakmadım ve de beni kendilerinden gördüler, biraz da kadınsı zevkelere sahib olunca normal yani 😊
Kanzinize s*kuyum
Kumral ya da Esmer olucak
Umarım seni ben yomamışımdir Brandon ¡
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?