İlk olarak 1997 yılında bir tiyatro oyununda kendisini seyretmiştim o günden beri hayranıyım. Ortalama yedi ya da sekiz tane tiyatro oyununa katıldım televizyondaki dizilerinden de takip ettim inanılmaz seksi güzel kaliteli bir oyuncudur ve hanımefendidir. Saçlar inanılmaz şekilde yakışmış giyimine de çok önem verir ve çok şık giyinir.
Bence ikinci bir Ajda Pekkan vakasına gerek yok, kumral hali daha güzel ve alımlı, sarışın ise Avrupai bir hava katıp genç göstermiş, tarafsız bakan ve benim gibi yaşı olgun insanların tercihi, emin olun ki %85 kumral olur, isterseniz bir anket açın ve sadece 40 yaş üstünden fikir sorun ✌️😊
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Gerçekten de çok yakışmış. İyice çıtı pıtı genç bir kız gibi olmuş. Maşallah
Saç Modelide en sevdiğimden. ben sizin saçlarınızı da beğeniyorum saç takıntısı var bende her saçı beğenmem. kadınları çekici yapan unsurlardan birisidir saçlar
"Müslüm" filminde yine muhteşemdi, gerçekten gencecik ama olgun bir kız gibiydi. İki başrol muhteşem bir performans sergilemişler. Sayın Tekindor çok iyi ve zarif bir sanatçı.
Valla ben kendisini pek severim, üstüne üstlük bu gece rüyamda gördüm de oradan arattım KS de. Kadın hem çok yetenekli hem çok güzel. Çok severiz kendilerini yani.
En İyi Cevaplar