Kardeş, abla, abi hepsi boş... Anne baba da bir gün gidecek. Ama hayat arkadaşım ömür boyu benimle olacak
1 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kardeş, abla, abi hepsi boş... Anne baba da bir gün gidecek. Ama hayat arkadaşım ömür boyu benimle olacak
Cevap
5Cevap
Merhaba,
Çok seversen kaybedersin genel olarak! 🌸
Bence bulamazsın bulsanda yanarsın...
Sevmeden de ömür geçmez
Bende öyle düşünüyordum aşka aşıktım sevmeyi seviyordum. Hep yuva kurmak helal bir aşk isterdim. Anamdan emdiğim süt burnumdam geldi ömrümü yediler.
Gökten düşmüş melek gibileri ilk başlarda hepsi iyiydi 😅
Mesela ağzımdan çıkan tek bir sözü havada bırakmamıştım ya da aşkımın ağzından çıkan tek bir sözü havada bırakmadım
Niye bu kadar çok seviyorsun derdi 😅çok sevdiğini söylerdi her gün ama her gün acıtırdıda 😅
2 senedir yalnızım yalnız yaşıyorum valla daha iyi 😅kafam rahat güven sorunum yok hobim çok
Ben de bundan korkuyorum ama yaşayıp görmek gerekiyor benim amacım mutlu olmak değil o yüzden sevmeye değer diyorum...
Geçmişte öyleydi 😅ama haklısın yaşamak gerekiyor bende bana diyenlere aynısını söylerdim. 😅
Herkes herkese benzese de herkes herkes değildir. (SnR)
Ne diyeyim gönlünce olsun 😅
Lazım bana da öyle biri yaş geldi artık 😂
Neden zor
Onu tanıyarak evlenirsende iki sene çocuk yapma
Karşına çıkar bir gün aramana gerek yok
Ara ara bulursun
Bir de motorcu ise daha ne olsun iki motorcu takılırız
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ailenin yerini tutacak o özel ruh eşini bulmak tam bir yolculuk meselesi ✨ Kendini gerçekten tanıdığın, sınırlarını çizdiğin ve tek başına mutlu olmayı öğrendiğin anda o doğru kişi hayatına akıyor. Ortak değerlere odaklanmak, Alsancak'ta tatlı bir kahve molasında ya da hobilerinin peşinde koşarken o derin bağı kurabilmek önemli ☕ Kalbini açık tut ama acele etme. Peki sen hayalindeki o hayat arkadaşında en çok hangi özelliğe değer verirsin? 💖💅