Ailemin bana uygun dediği ve benimde istediğim kişiyi nasıl bulacağım?

24 yaşındayım 4 senedir sevdiğim adamı bekledim ve beklediğimi tüm çevrem biliyordu. Gelen ve gelecek kısmetleri geri teptim. Sevdiğim kişiyle evlilik aşamasına geçtik ve beyefendi benden 7 yaş büyük olmasına rağmen hiçbir birikim yapmamış ve doğal olarak süreç daha ilerlemeden ayrıldık. Kendisi babamla birlikte çalışıyor Son 6 aydır ve 3kuruşu öyle kenara koyabildi ve 30bin tl borcum var ödemeye çalışıyorum, 4 sene önce de bankadan kredi çekemiyordu yine kredi çekemiyor hatta KKB puanı bile artık yoktur o derece berbat. Ayrıldıktan sonra hadi deneyelim dedik tekrar ama ben onun birikim yapmasını ve bi gelecek kurmasını beklersem aile evinde delirme potansiyelim yüksek. Bu yüzden bende anneme ailemin istediği ve modern görücü usulü istediğimi söyledim sağolsun o da çevresine haber verdi.

şu an olan problemler şunlar; Eski erkek arkadaşım babamla çalıştığı için işten ayrılması durumunda eleman bulmanın çok büyük zorluğu içinde oluruz (60k maaş+ araç + serbest saat olarak çalışıyor, kendisi lise mezunu yazılımcı olarak ama bir şirkete girmesi için 40 fırın ekmek yemesi lazım)

Borcum olduğu için konuşmayı kesemiyorum. Ters tepmesinden çekiniyorum.

Arkadaş çevrem çok kısıtlı ve genel olarak annemle ve evde vakit geçiren biriyim gidip birileriyle tanışacak özgüvende değilim.

Kendime ait evim arabam gelirim var ve ailem doğal olarak bunların aynısı ve fazlasını yapmış, geniş aileye sahip düzgün birini istiyor, bunu bulmakta gözümde büyüyor HELP ME!

Ailemin bana uygun dediği ve benimde istediğim kişiyi nasıl bulacağım?