Arkadaşlar etrafımda çok fazla talibim var. Sorsam herkes çok seviyor herkes benim için ölüp bitiyor. Bugün tamam desem evlenmeyi kabul edecek olan falan da çok fazla var. Tabii ki sadece takılmalık Yaklaşanlar da var.
Ama ben benimle gerçekten bir şeyler paylaşmak isteyen benim isteklerimi de önemseyen hiç kimseye denk gelmedim. Benim iyi bir işim var çok zengin değilim ama güzel şeyler yapabileceğim bir gelirim var. Taliplerimin de çoğu genelde bu skalada veya daha üstü oluyor. Yani maddi problem de yok aşırı zenginlik durumu olmasa dahi… ama mesela bir konsere gidelim mi diyorum havada kalıyor. Tatile gidelim mi diyorum havada kalıyor. Konuşuluyor planlar yapılıyor biletler bakılıyor ama hiçbir şekilde bunu baglamiyor kimse. Olursa benim ısrarımla olacak, ben de bu noktada Kimseyi ikna etmek istemeyip yalnız başıma gidiyorum ve ilişkilerim hep çıkmaza giriyor.
tabii ki cimri adamlara da denk geldim onları zaten direkt eledim. ama mesela en son görüştüğüm adam haftada iki kere meyhaneye gidip 10.000 TL hesap ödeyelim desek tamam diyor çünkü bunu kendisi seviyor ve istiyor. ben tabii ki onun hoşuna gittiği için bir yere kadar buna eşlik ederim. bu arada bütün hesapları kendisi ödedi asla benim ödememe izin vermedi. Yani maddi bir problemi yok cimri bir adam değil ama benim isteklerimi asla ve asla önemsemedi.
bu arada beklentim hayatıma giren kişinin beni tatillere götürmesi falan değil, birlikte planlayıp bütçesini birlikte oluşturup birlikte bir şeyler paylaşmak. Mesela benim dört gün sonra yurt dışına uçak biletim var. oteli de mecburen tek başıma ödedim çünkü tek gidiyorum. sevgilim gelmiyor.
biliyorum ki döndüğümüzde bunun tartışması olacak ve muhtemelen yine aynı son.
arkadaşım diyor ki bu seninle alakalı değil tercih ettiğin adamların hayatı yaşamayı bilmemesi veya hayatı yaşamaktan seninle aynı şeyi anlamaması ile alakalı. Ama ben hayatı yaşamaktan benimle aynı şeyi anlayan bir adamı nerede bulabileceğimi bilmiyorum. 🤷♀️ nasıl oluyor bu işler?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer