Güncellemeler
48 dk
Süper Soru 🥳
Teşekkürler ❤️
Teşekkürler ❤️
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Aşkın zamanla değiştiğini hepimiz biliyoruz. İlk zamanlardaki heyecan ve tutku yıllar geçtikçe daha derin bir bağa ve güçlü bir alışkanlığa dönüşebilir ya da tam tersi de olabilir. Peki sizce zaman aşkı daha değerli ve anlamlı hâle mi getirir, yoksa yıllar geçtikçe duygular azalır mı?

#MFBH22 #Aşkİlişkileri #MFBHLoveAffairs #Aşk #YaşAldıkçaAşkınDurumu
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Aşk başladığında da güzeldir zaman aldıkçada güzeldir
Aşk gerçek değildir. yalandır
Aşk yaş aldıkça değişiyor, bu kesin. O ilk heyecan, kelebekler zamanla sakin bir ırmağa dönüşüyor. Bence azalmıyor, sadece şekil değiştiriyor. Gençlikteki fırtına yerini derin bir anlayışa ve sarsılmaz bir güvene bırakıyorsa, bu çok daha kıymetli. Önemli olan o durgun suda birlikte yüzmeyi öğrenmek. Yoksa birçok ilişki sığ sularda karaya oturup kalıyor.
Bence aşk zamanla biraz azalabilir. İlk zamanlardaki heyecan, merak ve yoğun duygular zaman geçtikçe yerini daha sakin bir sevgiye ve alışkanlığa bırakabiliyor. Özellikle insanlar birbirini tanıdıkça o ilk heyecan eskisi kadar güçlü olmayabiliyor. Ama bu tamamen sevginin bittiği anlamına gelmez; bazen aşkın yerini daha derin bir bağlılık ve güven alıyor. Yine de ilişkiye emek verilmezse, zamanla duyguların ve heyecanın azalabileceğini düşünüyorum.
Bence daha güzelleşir diye düşünüyorum. 40 yaşından sonra gençler gibi insanlara karşı bağımlılığı biter mutluluk dışarlarda olmadığını ve kendi iç dünyasında sevgiyi farkeder. Sonrası aşk güçlü bir bağ olduğunu duyguyu hisseder. 🎈
Peder, bize gereken hissi veriyor sihirli sözleriyle tam olarak.
Aşk azalmaz bitirilir zamana yenilmez yara aldıkça yavaş yavaş tükenir sadece
Azalma olur. 😒
Duruma göre değişir
Aşk yaş aldıkca güzeleşir
Doğru kişiyle yaş aldıkça daha da güzelleşir
Yaş aldıkça coşku azalır
Bence değişir