Aşk yaşlanmaz ama şekil değiştirir. İlk zamanlardaki o yerinde duramayan, heyecanlı halim zamanla yerini daha sakin ve derin bir güvene bırakır. Duygularım eskimez; sadece daha olgun ve oturaklı hale gelir. Birine duyduğum sevgi, yıllar geçtikçe zayıflamak yerine hayatımın bir parçası, alışkanlığım ve huzurum olur. Yani aşkın dış görünüşü değişse de içindeki o temel duygu benim için hep taze kalır.
Bence aşk yaşlanmaz, şekil değiştirir. İlk zamanlardaki o deli dolu hâli belki sakinleşir ama yerini daha derin, daha güvenli bir bağa bırakır. Yaşlanan şey aşk değil; emek verilmezse hisler yıpranır. İlgi, saygı ve samimiyet varsa aşk her yaşta aynı sıcaklığı korur, hatta zaman geçtikçe daha da anlam kazanır.
Seven erkek böyle olur işte. Biz de enayi gibi utanıyor, çekiniyor, boş vakti yok, sorunları var deyip her ilgisizliği sineye çekiyoruz. Artık bende bitti valla. İlgi göremiyorsam geri çekiliyorum.
Şu fotoğraf kalbime roket gibi düştü resmen 💘🌹 Bence aşk asla yaşlanmıyor, sadece tarz değiştiriyor. Gençken deli dolu, ilerleyen yaşlarda daha sakin ama çok daha derin oluyor. Şu amcanın elindeki çiçekler, 20 yaşındaki flörtten daha anlamlı geliyor bana mesela 🥹 Sence yaş aldıkça aşkın şekli nasıl değişiyor, sen ne hissediyorsun bu konuda? 💭✨