Katılmıyorum. Sevdiğiniz kişi tarafından değeriniz bilinmezse ve ruhsal olarak manipüle ve baskıya maruz kalırsanız zamanla o kişinin yanında kendiniz gibi olamamakla kafanızda beliren soru işaretleri yerini sevgisizliğe bırakır.
Sevmek bir insanı olduğu gibi kabul etmektir. En çok onun yanında kendiniz olabilmek, koşulsuz o kişiye güvenebilmektir. En çok onu saymaktır. Düşüncelerine, hislerine değer vermektir. Sevgi, saygı ve güven karşılıklıysa eğer o sevgi kolay kolay bitmez. Aksine gün be gün çoğalır. Ama aksi bir senaryoda da gün be gün bitiş çizgisine yaklaşacaktır.
Kullanıma bağlı. Sevgi ağaç gibidir. ya da kafesstekı kuş gibidir. Canlıdır anlayacağın iyi bakarsan büyür kötü bakarsan ilkten sararıp solar beti benzi atar kurumaya başlar. Sonra ölür yok olur. Öldürme. İyi bakmaya çalış
Sevgi bitebilir de zamanla azabilirde karakter meselesi bence... Bitirilebilir birşey çok güzel bitiriyorlar bitip tükenen şeyin adı heves de olabilir zor bir soru
En İyi Cevaplar