günaydiiin, karşı cins arkadaşı varmış mesela ya da arkadaşları çok güven vermeyen tiplermiş. çapkın, karşı cinsle çok fazla ortamda bulunan, her gün başka bi sevgili yapan birileri gibi. bunun sevgilinizi etkileyeceğini düşünüp müdahale eder misiniz yoksa arkadaşlarına karışmam mı dersiniz? 💖🌸🪽✨🧚🏻
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Evet Müdahale ederdim
Geri çekilirim mücadele etmem. Çünkü kimseyi değiştirmek düzeltmek gibi bir amacım yok. Benim nasıl biri olduğum belli girip girmeyeceğim ortamlar da az çok belli. Sıradan bir arkadaşım değil ki ne yaparsa yapsın kendi hayatı diyebileyim... İnsan arkadaşlarına benzer ve az çok çekilir. Hoşuma gitmeyen şeyler çoksa biter yani düzeltmesi benim için bişey ifade etmez. Çünkü insanın çevresini değiştirmesi alışkanlıklarından kopması kolay bişey değil ve kendisi köklü bir değişim istemedikçe her şey eksik kalır
bu kadar haklilik seni yormuyo muu
Sürekli yorgunum hayatımmm
kiyamam 💖🥲
Hayır ama bir arkadaşından ona zarar geleceğini hissedersem uyarırım nitekim defalarca da yaşadık eşimin savunduğu çok sevdiği bir arkadaşı için bak seni üzecek dedim dinlemedi ve haklıymışsına geldi böyle anlarda biraz da çiftlerin birbirlerinin söylediklerine kulak asması lazım özetle müdahale etmem onun arkadaşı, onun seçimi
Evet dışarıdan bir göz olarak ona zararı dokunacak kızları tespit edebilirim
erkekler kizlari oyle anlayabiliyo mu ya, bence mesela o kiz kendi arkadasinin ne oldugunu anlar net sekilde. arkadasi erkek olsa mesela sevgilisi daha iyi anlar evet o normal
Ben anlarım kıskanç mı sinsi mi ortamcı mı vs. Erkek arkadaşı olamayacağı için onu pas geçtim
hii tamam, anlasildii ahshahs
Benden kilometrelerce uzak olsun. Hayatımın aşkı olsa da yapamam gitsin başkasını bulsun beni rahat bıraksın.
Müdahale ederim ama zorlamam uyarırım uyarılarıma kulak asmak kendi kararı
Müdahale ederim zaten karşı cins arkadaşı olamaz
Ya şöyle söyleyeyim ben genelde çok kıskanç değilim ama bazen gözüme batanlar oluyor hani işgüdüsel olarak bunlara dikkat et ya da konuşmayı kes diye biliyorum
Arkadaşlarına karışmak hayatına karışmaktır. Ben aşırı bir şey olmadığı sürece karışmam. Zaten arkadaşları, onun hayatında biri olduğunu bildiklerinde ona göre davranmıyorlarsa hayatımdaki kişinin buna müdahele etmesi mantıklı olur benim değil
Sevgiline bu gibi konularda karışırsan onu kaybedersin
Rahatsız olurum ve söylerim de karşı cins zaten samimi falan olamaz
söylerim sonra bildiğini yapmderim ama benim dediğimi yapmazsa trip atarım biraz zor biriyim biliyorum
Biraz yoklama çekerim
Fikrimi belirtirim , müdahale etmem..
Müdahale ederim tabiki
Nedenine bağlı
karşı cinsten arkadaşı olan karıdan hayır gelmez
Müdahale etmem
Müdahale ederdim
Uyarı veririm.