Cimri ve manipülatif sevgiliyle ilişki yürür mü, siz olsanız ne yapardınız?

Öncelikle asla hesabı erkek ödemeli ne bileyim erkek dediğin hediye alır diyen bir kafada olmadığımı belirtmek isterim, kendim de karşımdaki için para harcadığımda hesabını yapan birisi değilim. Ama erkek arkadaşım sürekli bunun hesabını yapıyor gibi hissediyorum ve cimri bir insanla ömrümü birleştirmeli miyim bilmiyorum. Mesela bir şey almayı teklif ediyor ama hayır diyeceğime emin olduğunu biliyorum bir senelik ilişkimiz var beni tanıyor, veyahut parasını atayım diyor ama sözde bir teklif olduğunu bilirsiniz ya öyle işte. Kendi harcadığım paradan bahsetmek istemiyorum ama ben ona durduk yere bir şey aldığımda bile binleri gözden çıkarıyorum, o bana doğum günü hediyesi bile almadı (askerdeydi ama sonradan da alabilirdi) bakın cidden kendime bir şey alamayacak durumda değilim benim üzüldüğüm bu tür incelikleri alttan alttan para hesabına dönüştürmesi. Dün de dışarıda kendime bir şey beğenmiştim ilk önce zorla aldı, sonra başka bir şey baktım (kartım o gün evde kalmıştı) sonra alırım dedim, ilk önce ben hediye alıyım yaptı sonra parasını verirsin alalım dedi en son dedi ki aldığımız şeyin de parasını verebilirsin için rahat edecekse hiç sıkıntı değil, dumur oldum orada (300 TL'nin altında bir şey ikimiz de yirmili yaşları geçkin insanlarız) bugün parasını göndermeyi düşünüyorum. Başka bir olayda yaklaşık iki bin liralık bir şeyi zorla aldı, daha sonra karttan aldım aşkım sen ver parasını ben sana maaş yatınca veririm dedi onu da vermedi. Bi kere yine aynı kolpayı sıkıyordu bi etek beğenmiştim kasaya gelene kadar ben alcam dedi, huyunu bildiğim için uyuz oldum sesimi çıkarmadım sonra kasada aşkım güzel değil bu başka yerden daha güzelini alırız dedi çocuk avutur gibi. Bunlar sadece bazı örnekler en uyuz olduğum şey bunu manipülatif şekilde yapması hani kendi o inceliği yapmış ama ben izin vermemişim gibi gösteriyor. Sizce ne yapmalıyım?

Cimri ve manipülatif sevgiliyle ilişki yürür mü, siz olsanız ne yapardınız?