Aynen bende olmam öyle biri ile. Öyle olan insanın bende aynı şekilde ne sevgisine inanırım ne de aşkına falan. Öyle bir adam tek bir kişiyi sevemez çünkü.
Aynen bende olmam öyle biri ile sevgili falan. Öyle biri tek bir kişiye hayatı boyunca bağlı kalamaz çünkü. Öyle bir adam veya kadın ile ömür geçmez bence.
Aynen bende olmazdım. Öyle gözü dışarıda olan şıpsevdi bir insan ile asla geçinemem ben. Ben asla öyle gözü dışarıda olan çapkın ve şıpsevdi biri ile anlaşamam.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Hayır olmam o insanların sevgilerinin gerçek olduğunu düşünmüyorum
Aynen bende olmam öyle biri ile. Öyle olan insanın bende aynı şekilde ne sevgisine inanırım ne de aşkına falan. Öyle bir adam tek bir kişiyi sevemez çünkü.
Evet haklısın bu yüzden yalnızlık en iyisi dkdk
Şıpsrvgiden kurtulur işte xndndj
ben onu uslandırırdım
Asla olmazdım uğraşamam.
Hayır tabi ki de olmazdım
O günkü psikolojime bağlı
Olmam
Aynen bende olmam öyle biri ile sevgili falan. Öyle biri tek bir kişiye hayatı boyunca bağlı kalamaz çünkü. Öyle bir adam veya kadın ile ömür geçmez bence.
👍👍
Aslaa
Aynen bende kesinlikle öyle gözü dışarıda olan herkese mavi boncuk dağıtan bir adam ile olamazdım ya. Öyle biri ile bence bir ömür falan geçmez.
Olmazdım
Aynen bende olmazdım. Öyle gözü dışarıda olan şıpsevdi bir insan ile asla geçinemem ben. Ben asla öyle gözü dışarıda olan çapkın ve şıpsevdi biri ile anlaşamam.
Güzel
Hayır olmam
Aynen bende olmam herkese mavi boncuk dağıtan bir adam ile. Öyle bir adam veya kadın hayati boyunca ne tek bir kişiye bağlı kalabilir ne de sevebilir.
Olmam
Olmazdım
Birbirimizi güzel tamamlardık.😎
Olurdum ama güvenebilir miydim bilmiyorum
Olmam