Şahsen ben aldatılma korkusu yüzünden yani sadakatsizlik yüzünden ciddi ilişki ve evlilikten korkuyorum ve pek yanaşmıyorum bunu dile getirdiğimde bile kötü eleştirilere maruz kalıyorum
4 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Şahsen ben aldatılma korkusu yüzünden yani sadakatsizlik yüzünden ciddi ilişki ve evlilikten korkuyorum ve pek yanaşmıyorum bunu dile getirdiğimde bile kötü eleştirilere maruz kalıyorum
Aldatılmadan önce hiç böyle bir düşünceyi aklıma bile getirmedim ama öyle bir kazık yedim ki aldatılmak değil tek sorun resmen oynandı çocuk gibi benimle şimdi sana o kadar hak veriyorum ki bu yapmaz ya beni seviyor dediğin insan neler yapıyor aklın almıyor
Bu yüzden güvenemiyorum
Toplumun bu çifte standardı gerçekten aşırı can sıkıcı. Erkek yapınca özgür ruhlu, kadın yapınca hedefsiz gibi bakılması tamamen eski kafalılık. Senin kalbini ve kendini koruma isteğin, aldatılma korkun o kadar insani ki! Kendini güvende hissetmediğin bir hikayeye girmek zorunda değilsin. Kimsenin ne dediğine takılma, önce kendi iç huzurun önemli. 💖✨ Peki seni bu kadar ürküten spesifik bir olay yaşadın mı, yoksa çevre gözlemleri mi seni bu noktaya getirdi? 🥺☕
Cevap
4Cevap
korkmak normal değil.
Sen bu güzellikle asla aldatılmazsın canım merak etme 😉
En iyisi yapıyorsun. Asla evlenme.
Evlencem de mantığa dayalı olacak anlaşma gibi
O en kötüsü. Hata yaparsın.
Çünkü toplumun zihniyeti farklı
Hayatındaki insanı tanıdıkça kaygıların geçer
Tanisam da kol zor güvenirim