Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- +1 yıl
Geçmişte sana başka birileri ders vermemiş miydi Agresif? Resmen Gotham'ın Joker'i gibisin. Nerede saldırgan genelleme kaosu, orada sen. Anlaşılan bir şeyleri açıklığa kavuşturmak gerekecek.
"Erkekler hayatlarında düzenli bir kadın olsun diye mi evlenir?"
Öncelikle her erkek, hayatlarında düzenli bir kadın olsun diye evlenmez. Bir çok erkek için bu dediğin doğru. Ancak her erkek için geçerli değil. Kimi erkeklerin aynı siz bazı kızlar gibi evli, mutlu ve çocuklu yuva kurma hayalleri vardır. Kimi erkekler ise gerçekten hayatına aldıkları kadını o kadar sevmiştir ki bırakmak bile istemediği için, hayatta her şeyin onunla güzel olduğunu düşündüğü için devam ediyordur. Kimi erkeklerin ise hayatında aslında evlenme planı bile olmamıştır ve kariyere odaklı devam etmek istiyordur (Ek bir not olarak eklemek gerekirse sırf bu yüzden bilim dünyasında ve iş dünyasında yalnızlığı tercih eden, evli olmayan bir çok bilim adamı ve iş adamı örneği mevcuttur. Sonuçta işkolik olan erkekler de mevcuttur bu hayatta ve bu tarz bir genelleme, sadece gerçekten böyle olan insanları da göz ardı etmek olur. Ayrıca bunun dolaylı yoldan saldırgan bir genelleme olduğu da belli. Erkeklere karşı ön yargını hala kıramamışsın. O konuya da geleceğim.).
"Elimin altında bir tane olsun mantığıyla mı evleniyorlar?"
Tabiiki de hayır. Üstte bunun sebebini detaylıca açıkladım.
"Naylaka falan diyecekler için erkekler söylüyor ben değil"
Mantıken "Ne alaka?" cümlesini ironik olarak tercüme ettin sanırım. Onu diyen bazı erkeklerin emin ol haklılık payı var; çünkü bu yaptığın şey sadece kuru bir ön yargıyla yapılan saldırgan bir genellemeye giriyor. Bunun saldırgan genelleme kategorisine girmesinin sebebi de bu noktada her erkeğin dolaylı yoldan düzenli cinsel hayata amacıyla bunu yaptığına dair bir ima vermeye çalışmış olman. Zaten soruyu soruş tarzından bile bu belli. "Erkeğin hayatında düzenli bir kadın olması" şeklinde tanımlanan açıklama durumu bile bunu yeterince kanıtlıyor. Ama emin ol her erkek sandığın kadar uçkuruna düşkün değil. Çoğu erkeğin öyle olduğu konusunda seninle hemfikirim. Hatta bazı erkeklerin aslında uçkuruna sahip çıkması gerektiği, bu kadar abaza olmaması gerektiği konusunda bile sana hak veriyorum. Ancak bunu her erkek için söyleyemezsin; çünkü gerçekten bu art niyetle yaklaşmayan erkekler de var. Bununla birlikte benim gibi yalnızlığı tercih etmiş erkekler de var. Bu tarz erkeklerin sana ve hemcinslerine hiç bir zararı yokken senin tüm hepsini kapsayarak böyle ön yargılı ve saldırgan bir genelleme yapman, sadece onların hakkına girmek olur. Nasıl iyi niyetli olan kızlar, kötü niyetli erkeklerin kötü muamelesini ve saldırgan genellemeleri hak etmiyorsa; bunu hak etmeyen iyi niyetli erkekler olduğundan da emin olup herkesi aynı kefeye koyma. Çünkü bu seni aptal gibi gösteriyor ama aptal birisi olmadığını biliyorum. Sadece fazla ön yargılısın ve bu yanlış. Bunu çoğu kıza güven olmayacağını bilen birisi olmama rağmen söylüyorum. Her erkeği aynı kefeye koyarak genelleme yapmamayı öğren. Çünkü yaptığın yanlış ve dışarıdan bakıldığında aptalca. Bu sana uyarı olsun.00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- +1 yıl
Herkesin görüşü düşüncesi farklıdır tabiki, her erkek her bayan aynı değildir. Ben şu an bekârim bir ilişki içerisindeyim tabiki bir sevgilim var. Ben hayatımın düzene girmesini istiyorum o yüzden bir yola adım atıcam Allah nasip kısmet ederse. Kendi kararımı kendim değil eşimle vermek için. Bir şeyi yaparken ben veya o değil biz olarak yapmak için evlenicem. Sevgi saygı sadakat çerçevesinde biz olarak devam etmek istediğim için evlenicem. Elimin altında bir kadın olsun diye evlenilmez bence. Kadın kullan at mendili değildir. Allah'ın emanetidir değerini bilip değer verene. Bir ilişkide sevgi, saygı, sadakat, güven, olmazsa olmazdır zaten
00 Yorumla
Elimin altından bir tane olsun kddondkdnd
Bir erkek için evlilik zordur kolay kolay o doruk noktasına gelemez iç Anadolu erkeği için düzenli seks temiz kıyafet temiz ev mantığı Doğu erkeği için aşiretim veya soyum yürüsün batı erkeği için eve geldiğimde mutlu olayım artık ailemden çok sıkıldım olabilir evlilik her kes için değişik sebepler barındırır sevmeden evlilik olmaz sevilmeden ilişki yürümez ama elimin altında bir tane dursun diye evlenen erkek görmedim genelde numarası dursun instadan takipten çıkmayayım veya adresi dursun yani kısaca elimin altından dursun bu oluyor00 Yorumla
- +1 yıl
Kendim için söylüyorum evlenmek istiyorum ( hatta imkan olsa hemen başka insanlarla neden takılayım beni arayan soran hesap vereceğim biri olması mutlu eder ve de daha fazla sorumluluk) sevgi için ayrıca bu yaşıma kadar ilerideki eşime sadık kalıyorum ne sevgili ne flört yapmadım teklif gelmesine rağmen tek olsun benim gibi olsun ömürlük olsun isterim hayatın farklı bir amacı olur
tabi bazı insanlar erken yaşta olgunlaşır bazı insanlar 30 dur ama hala çocuk gibi sorumluluk alamaz erken yaşta büyük sorumluluk almak olgunlaştırıyor insanı00 Yorumla
AI Persona’ya Sor

Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.

Temizlik Perisi
Sık sık temizlik perilerin gelir mi? Temizliğe dair önerilerimle yanındayım!

Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.

Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.

Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.

Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.

Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.

Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.

Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.

İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.

Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.

Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.

Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...

Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.

Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.

Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!

Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.

Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?

Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.

Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım

Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!

Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.

Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.

Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.

KSCansu 💜
Bugün ne sormak istiyorsun? Sorunu sor, seni yapay zeka arkadaşınla buluşturayım.

Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.

O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
28
Cevap
76Cevap
m
+1 yılHayır ihtiyaç duydukları için evlilik yapıyorlar çamaşırlarını yıkayan olsun işte evi bir süpür öyle olsun akşam eve gelince yemek yapan olsun gece belli 1 saatten sonra belli işleri yapacak bir kadın olsun diye evlilik yapıyorlar Türkiye dekiler
33 Yorumla- +1 yıl
Bana göre yanlış ben böyle bişey istemem kadın benim için bunları yapmak şart görmem
- +1 yıl
Sonunda bunu net anlatan ve anlayan bi kadin cikti cinsellik olmasa erkekler evlenmez ve sonrada ev isleri
- +1 yıl
Hazır yemekten kurtulmak, buruşuk gömlek giymeye son vermek , dağılan eve düzen getirmek birde ayıplı bir konu var işte onun için evleniyorlar
20 Yorumla - +1 yıl
Günümüzdeki düşünce yapıları artik çok farklı olduğu için bana net bir cevap veremiyoruz maalesef Herkes farklı şeyler söylüyor
00 Yorumla - +1 yıl
Sevdikleri ve aşık oldukları için evlenir
00 Yorumla - +1 yıl
Benimle evlenmek ciddi bir iştir kimsenin elinin altındaki kadın olmam, benimle evlenen cidden beni hedef edindiği için evlenir ben de hiçbir erkeği bulunsun kafasında yanımda tutmam, sadece onu sevdiğim için O'nunla evlenirim çünkü ben yalnızlığımı esasen daha çok seviyorum ve ben günün birinde evlenirsem cidden adam şunu bilir ben onu o kadar kâlpten sevmişim ki O'nun uğruna yalnızlığımı terketmişim bende kafa böyle çalışıyor..🍀🍀
#OZamanEtkileşimBaşlasınn 💗💗
#OZEB 💗💗10 Yorumla - +1 yıl
Genelleme yapacak olursak her erkeğin düşüncesi bile aynı değildir, hele benim ki hiç değildir, benim gibi hatta benden bile daha kaliteli düşünen erkek hem cinslerim vardır elbet ben özet olarak bahsedecek olursam ki anlatmakla bitmez ;
-Duzenli bir aile hayatı, kendi düzenini kurma prensibine sahip olmak için
-Ruh ikizim ile aynı yöne bakarak bir çok zorluğun üstesinden birlikte gelmek
-Beraber eğlenmek, gülmek ağlamak, vakit geçirmek, sosyal hayat kalitesini yüksek tutmak
-Dilediğimiz herseyi sadece kendi çizdiğimiz sınırlar içerisinde doyasıya yaşamak
-Sadece birbirimize ait olduğumuz özel anları paylaşmak , birleşmek
-Bir eş, dost , arkadaş, sevgili , yoldaş, derttaş, sırdaş vb bu şekilde devam eden nitelikleri her daim uygulamak
Özetle böyle devamı kitap olur00 Yorumla - Gizli Üye(25-29)+1 yıl
Evet hatta hayatlarinda ikinci bir kadin olsa bile evdekinden vazgecmezler kolay kolay. Evdekinin cekip gitmesi en son isteyecekleri seydir. Evdeki duzenin bozulmasini, kendi konforunun bozulmasını istemezler. bu yuzden bircogu aldatsa dahi bosanmaya yanaşmaz. Ya da hanim ogrenirse ceker giderse diye ödü kopar. Aldatma olmasa dahi bircok konuya neyse cocuklarimin annesi, evde bir duzen var bu duzen bozulmasin, yemegi yapsin ev islerini yapsin ama benim canımi cok sıkmasın boyle devam edelim diye dusunur. Canımı sıkarsa da evdeki duzen hatrına alttan alayim, devam edeyim diye dusunen cok fazla.
20 Yorumla - +1 yıl
Sevdiği ve hayatını birlikye geçirmek istediği kadınla evlenmek ister ama bazı istisnalar vardır tabi sadece düzenli bir hayatı olmasını istediği için evlenmeyi tercih eden erkekler vardır..
10 Yorumla - +1 yıl
Hizmetlerini yapacak biri olsun diye evlenirler
Evlendin severek 1 y ad a 2 çocuk oldu Bir zaman sonra artık birbirinizi bile görmez olursunuz çalış iş hayatı ev hayatı derken zaman geçer sevginin ne olduğunu bile anlamazsın ha gelirsin gece 1 2sevişirsin biter sevgi çok farklı şey ama o sevgide bir zaman sonra biter.20 Yorumla - +1 yıl
Şahsen ben, hayata birlikte göğüs gerebileceğim bir insan olması için evlenirim.
Karşılıklı ihtiyaçların karşılanmasını yanında,
Geleceğe elimizden geldiğince iyi nesiller bırakmak,
Şu sınırlı ömrümüzde sevgi saygı duyabileceğimiz ve ilgi görüp gösterebileceğimiz, bu dünyada oyalanmaya değer görebileceğim bir kişi olsun istediğim için evlenirdim.10 Yorumla Merhaba,
Evlenmek sanırım fazla geleneksel kaçan bir merasim günümüz şartlarında. İlkel olanlar sahiplenici bir tavırla bu eyleme kalkışıyor olabilirler.
Ancak yalnızlığın gönlü kavurduğu bazı insanlar vardır. Bu insanlar eğer evlenme yanlısı ise genellikle elmanın diğer yarısı olmak için evlenir.
Coğrafya ve sosyokültürel etkilerde ise evlilik:
Eve gelince temiz bir ev, sıcak yemek ve yatacak sürekli partner gözüyle görülmektedir.
Işıkla kal...10 Yorumla- +1 yıl
Bir kadın sevilir, sevgiyi hak ettiğini gösterirse ve isterse ona teklif edilir. Bir ömür sürsün diye çıkılması gereken yolda, elbet engeller olur. Bunları nasıl aştığımız önemlidir.
10 Yorumla - +1 yıl
Cinsellikten çok ben hayatım da yanımda sevdiğim kadın olması için evlendim her anımı herşeyimi onunla yaşayayım beraber yaşayalım diye evlendik.
Cinsellik evliliği ayakta tutan bir şey olsa da gerçekten severek evlenen çiftler buna pek bakmazlar. İyi günler00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 8,3b cevap paylaştı. Bunu yapan çok var ya bazen söz gelimi arkadaşlarla sohbetini açıyoruz insnalar neden evleneceğini bilmiyor, evlilik düşünmediğimi belirtiyorum, diyorlar ki düzenli bi hayatın olur, ee sen düzenlide birisin, canın sıkılmaz, ee sen sosyal birisin zaten canın sıkılmaz, sürekli zaman geçireceğin biri olur eşin dert ortağın olur, ee senin derdinde yok yok abi sen evlenmesen de olur diyorlar kendileri söyleyip kendileri cevaplıyorlar 😂
00 YorumlaDünyamı düzene sokup
Ahiretimi kurtarmak için evlenirim...
Başka bir şey değil..
Bekarlık dağınıklıktir
Bekarlık rezilliktir
Bekarlık fıtrata terstir
Kimse methiye düzmesin yalnızlığa...
Not; 34 bedenli küçük memeli küçücük fındık kalçali sıfır basenli incecik bacaklı bebeksi okşamalık yüzlü Yasemin Özilhan tadında garılar bulun beni 😝00 Yorumla- +1 yıl
Tamamen kişiye bağlı bir durum. Bazıları şanslıdır ve hayatlarının aşkları ile aynı enerjiye sahiptirler ve evlenirler. Ama bazıları bunu bekler ve bulamaz. O zamanda aşık olmaktan ziyade sohbet edebileceğin, aynı ilgi alanlarına sahip birini aramaya başlarsın ve ten uyumunu da saglarsan evlenirsin. Yani eşini güzel bulmasanda cirkinde bulmazsin.
00 Yorumla Ben sevmek için evlenirim yani eşim evet ev işlerini yapacak ama bende ona yardım etmeyi isterim görüşler de kızlar çok atar gider yapmış ama her insan öyle değildir ben öyle değilim gururluyum ve gelecekteki eşime karşı da her zaman saygılı ve iyi bir insan olacağım onu üzecek bir göz yaşı damlatacak kadar bir şey yaparsam bir bedensel engelli olarak Allah beni dahada beter etsin diyorum bu kadar yürekli bir insanım hiçbir şeyden korkmam ne ölümden nede düşmekten
00 Yorumla- +1 yıl
Kesinlikle katlıyorum sana ama;
Burdaki çoğu insanın ben nasıl güzel cümle kurarım derdi yok;
Ya da daha nasıl bir faydalı bir paylaşım yaparım düşünceside yok;
Çoğu kişi travmaları ve depresif durumları için burada, ya da başka anlamsız maksatları için;
Sen bunu göz ardı ederek takıntı yapma burdaki insanları; 🤨00 Yorumla - +1 yıl
Merhaba erkeklerin evlenme nedenleri cinsellik ihtiyacı giderme yeme içme ihtiyacı giderme genel olarak en çok bu 2 nedenle evleniyorlar sevmek için de evlenirler tabi ama bu 2 neden daha çok baskın yeme içmeden kastım bilirsin erkeklerin kalbine giden yol yemekten geçer derler erkeklerin bu 2 zaafı seks ve yemek çoğunlukla zaten bunun için evleniyorlar
00 Yorumla Mesela benim hayatımda hiç kimse olmuyor ki düzenli bir kadın için evlenmek isteyeyim ben yalnızca dinimizi layıkıyla yaşayıp haram yollara kalmamak için Mesela evlenmek isterim ancak ondan başka ben sevmek, sevilmek, güvenmek, güvenilmek, evime geldiğimde beni kucak dolu sevgisiyle, beni kucaklamasıyla karşılayacak birisi lazım
00 Yorumla- +1 yıl
Biriyle evleneceksem, bunun nedenleri şunlardır:
- Düzenli ve oturmuş bir hayat yaşamak, sevdiğim ve ilgi gösterdiğim/gördüğüm kadınla ömrümün sonuna dek birleşmek, çocuk sahibi olmak, sadece sevdiğim kadınla yapacağım ve eğlenebileceğim şeyleri daha rahat ve özgürce yapmak, hayatının her anında daha yakınında olmak ve zorluklara “ aile “ olarak göğüs germek…
Aklıma gelmeyen çok neden vardır da bu kadarını yazdım..00 Yorumla - +1 yıl
Hayır, elimin altında bir tane olsun mantığıyla evlenmem ben. Sevdiğim kadınla bir aile kurmak istediğim için evlenirim. Sevdiğim kadınla ömür boyu beraber yaşayabilmek için evlenirim. Bu dünyada kendi aileni kurmak kadar güzeli var mı?
20 Yorumla - +1 yıl
1 toplum baskısı 2 cinsel tatmin ve cocuk sahibi olma güdüsü 3 yaşlandığında yanında birisi olsun mantığı 4 Din 5 yanında olmaktan onu nefes gibi görüp mutluluğun sebebi bildiği kişiyle yaşamını kağıt üzerinde resmi gale getirmek için
00 Yorumla Ben şahsen bir erkek olarak
Benimle bir ömür geçirecek, benim ruhum olacak asla kopmayacak kadınla evlenirim yoksa hayatın düzenli düzensiz falan olması boş. Seninle birlikte ölüme gidecek bir ruh, bir eş..00 Yorumla- +1 yıl
Evliliği bizzat ben, aşkımı başka hiçbir şeyin gösteremeyeceği şekilde göstermeme izin verebileceğini düşündüğüm içindir, birbirimize olan sevgimizin ve bağlılığımızın sembolik bir jesti olarak görürüm.
00 Yorumla - +1 yıl
Ukraynalı bir tipten bile ''Yaşım 32 oldu, evleneceğim mk, evde çorba yapan, eve gelince seni karşılayan biri olsun'' lafını duymuşluğum var yani evet.
01 Yorumla düzenli hayat kurmak için evleniyorlar. sonra zor gelip yeni heyecanlar arıyorlar ya da öküze dönüşüyorlar
30 Yorumla- +1 yıl
Bence erkekler onlar icin önemli olan onlarin hakkinda ne denildigi bu yüzden hep bi uzun vadede bir kadin ile birlikte olurlar misal uzun sene sevgili ya da evlilik ama sonuc gercek olarak bi kara taraflari vardir sir gibi saklarlar ve susarlar yani kimin kiminle ne yaptigi belli olmaz ama sonuc olarak adam evli namuslu felan íyi bi baba denilinmesi isderler
10 Yorumla - +1 yıl
Türkiye’de çoğunlukla, tek bir insan ile yemek, çamaşır, bulaşık, temizlik, ütü, seks, üreme ve benzer tüm ihtiyaçları giderme mantığıyla evlilik yapıldığı için, bedenler evli, ruhlar değil…
10 Yorumla - +1 yıl
Genelde düzenli bir hayata olması ileride anne babası vefat ettikten sonra yanımda bir yar olması için evlenir ama benim abim gibi karısının kölesi olup yengem gibi de fesat olursa Allah sabır versin
112 Yorumla- +1 yıl
😄😄😄yoruma çok güldüm
- +1 yıl
Allah daim etsin 😂
- +1 yıl
Aynı şey bizde de var o yüzden ama sanırım bu her ailede var 😄😄
- +1 yıl
Zaten şu anda konuşmuyoruz adamın telefonu karısının elinde
- +1 yıl
Merak etme her ailede böyle bir gelin var
- +1 yıl
Kızın annesi anneme bile laf ediyor
- +1 yıl
Valla kimse benim anneme laf edemez karşısında beni bulur
- +1 yıl
Bende öyle dedim de abim beni WhatsApp da engelledi kızın annesi de benden için o benim kızımın neyi oluyor da diyormuş
- +1 yıl
Bunlar ne kadar da terbiyesiz insanlarmis ya herşeyden önce saygı gerekli
- +1 yıl
Kayınvalidesine oğlun yatakta benden çok memnun diyen insandan ne bekliyorsun ki
- +1 yıl
Yuh artık ya
- +1 yıl
Buradan tanışıp evlendi 10 aydır ne arızası bitti ne bir şeyi, bana bile sorduğum bir sorudan dolayı göz koydu diye iftira attı
Güzel yemek yiyelim, canım istediğimde seks yapayım, tatlı dilli olsun ruhum okşansın vs
41 Yorumla- +1 yıl
Bunlar sevdiğinle yapılabilecek en basit şeyler
u
+1 yılÇamaşırımı yıkasın, çocuğuma baksın, akşam geldiğimde yemeğimi önüme koysun.. bunun için evleniyorlar genelde
21 Yorumla- +1 yıl
Evet başka ne yapıcaz kadınları
- +1 yıl
Başta bazıları için öyle olsa bile bir süre sonra bu düşünce önemini kaybetmeye başlıyor. Ben yanımda beni seven bir şeyler paylaşabileceğim bir kadın olsun diye evlenirdim.
00 Yorumla Ben bunu eşime hep soruyorum çok sevdiğim için evlendim tabi ki diyor 😄 altında başka bir şey aramayın ha görücü usulü ise onu bilemem dediğin olabilir
00 Yorumla- +1 yıl
Valla şu görselde ki gibi bir durum anca filmlerde ve reklam çekimlerinde olur. Düzenli bir hayat olsun diye evlenir çoğu erkek. Kadın dokunduğu yere düzen getiriyor
00 Yorumla u
+1 yılBazıları sevdikleri için, bazıları cinsellik için, bazıları sırf yalnızlık istemediği için, kadınlar aynı şekilde para için evlenen de var sevgi için evlenende.
00 YorumlaKadınlar çocuk doğurmak için Erkekler de genelde bedava yemek, bedava seks ütü vs için evlenir ve her iki cins de yalnız ölmek istemez özellikle yaşlanınca yalnızlık zor oluyor 🙂
01 Yorumla- +1 yıl
Eski çağlardan beri erkeğin mantığı budur ama artık çalışan kadınlar erkeklerin her dediğini yapmıyor, boşanmaların artmasının nedeni bu, buna bir şekilde uyum sağlayan ne bileyim bulaşık yıkayan temizlik yapan, karısına yardım eden vs erkeklerin evlilikleri diğerlerine göre daha sorunsuz geçiyor
Hayır alakası Yok evlilik saygın bir kurum yerleşik düzen,çocuklar, her şey önceden plan ve program ile yürütülen bir kurum elimin altında olsun mantığı isteseler o işinde başka çözümü var😁
00 Yorumla- +1 yıl
Sordum ne alakası var ya seninle bir ömrü paylaşmak istedim dedi. Seviyor bu adam beni... 💙🧿💙🧿💙🧿
10 Yorumla - Gizli Üye(36-45)+1 yıl
Kıçını toplayacak biri olmalı tabii, bunu başaramayan evleniyor yoksa evliliğe gerek yok mantığı artık daha hakim
41 Yorumla- +1 yıl
Evet her gün aynı pilav yenmez
- Gizli Üye(30-35)+1 yıl
İstediği an seks yapacağı, donlarını yıkayacak, yemeğini yapacak kısacası emrine amade biri olsun diye evleniyor çoğu ne olabilir başka
42 Yorumla- +1 yıl
Aynn erkekler beceremiyor ztn bunu. Ayrıca kadın çalışmıyorsa bütün gün boş durmak yerine birinin evi düzene sokması lazım değil mi? Simdiki çoğu kız ne yeme yapmasını bilir ne de kendi bokunu temizleyebilir. Squatla popo büyüt sonra da erkeklerle oynaş.
- Cevap sahibi+1 yıl
@Ajsjjwjwna çalışmıyorsa yapabilir tabiki, hem çalışıp hem bunları tek başına yapan kadınlar yokmuş gibi davranmana gerek yok, sende gayet iyi biliyorsun türkiyede evliliklerin bir çoğu böyle işliyor
Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Oda geçici olduğuna göre, bence kafa ikizini bulmak güzel
20 Yorumla- +1 yıl
Evet. Kadınım diyeceğim ailem diyeceğim iyisiyle kötüsüyle hayatımı paylaşacağım sadece onu yatakta zevkten çıldırtacağım kadınım olsun isterdim tabii
00 Yorumla - +1 yıl
erkeğin becerikli olup olmamasına göre değişir ama ben bu amaçla bir evlilik istemem. kimseye ev işlerinde muhtaç değilim.
00 Yorumla Ben kendimi adamak, herşeyi onla yapmak için evlenmek istiyorum. Gercek biseyler olsun her şey geçici, yalandan
00 YorumlaYoo insan hayatını paylaşacak birini arıyor.
Sen hep olayı yanlış anlıyon ya.03 Yorumla- +1 yıl
Şahsen ben bu uzun veya kısa yolda bana eşlik etsin diye evlenirim birbirimizin sırdaşı olmamız için vs
00 Yorumla - +1 yıl
Düzenli bir kadından kastımız bize özel olsun gelecek düşüncelerimizi o kişiyle şekillendirmek maksadıyla evlenir.
00 Yorumla - +1 yıl
Ben hayatımda düzenli bir erkek olsun isterim. Erkekleri bilemem
10 Yorumla Ben evlenirsem, aklımı başımdan alacağı için evlenirim.
14 Yorumla- +1 yıl
Bütün erkekler için konuşamam ama evlilik çok saçma birşeymiş bunu evlenince anladım…
00 Yorumla - +1 yıl
Sevdiği kadınla bir ömür geçirmek istediği için bence
00 Yorumla Onunla alakası yok aşık olmuştur yuva kurmak için evlenmiştir bir kadının sevilmesi lazım
00 Yorumla- +1 yıl
Hem iyi sevişen hem düzenli bir ilişki için şart 🤨
00 Yorumla - +1 yıl
Evet yani en azından düzenli bir hayatımız olsun istiyoruz
00 Yorumla - +1 yıl
Düşünsene akşam eve geliyorsun ve eşin çoraplarını çıkarıyor... Allam nasip et
00 Yorumla düzen şart ama bence mantık olmadan evlenmek çok saçma
00 YorumlaHuzur yuva, nesil ister
seks için olsa evlenmek aptallık00 Yorumla- +1 yıl
Sevdiğim insanla yuvam olsun herşeyimiz bir olsun diye evlenir
00 Yorumla - +1 yıl
Düzenden dolayı değil, sevmek ve sevilmek için evlenmek isterim.
00 Yorumla - Devamını Gör (44)
Devamını Gör(99)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Erkekler hayatlarında düzenli bir kadın olsun diye mi evlenir?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?